Все таки хочу спробувати 783+M34i+E3C
А от який ресівер взяти, поки складне питання.
Він ще й 4k відеосигнал має через себе пропускати далі на проектор, і звісно, колонки розкривати...
І все це з обмеженим бюджетом. Колонки вже й так під 35к зятягнуть з доставкою...
Ох, у ресіверах я зовсіи не праваю. Одне пам'ятаю, що у бюджетних ресіверах з підсиленням так собі, бо це 2,5 стреопідсилювача + комп'ютер. Проста математика
Ну і навіщо видалили повідомлення про басс шейкер? Це спец пристрій для домашнього кінотеатру для підвищеного занурення в спецефекти. Відчувається прям отим методом як було написано в повідомленні. Віщає десь в районі 10-80 Гц.
спойлер
спойлер
Крута штука насправді. Якщо брати або-або саб чи басс шейкер, то я б обрав басс-шейкер. А загалом треба і те, і те.
ARomanA: ↑
14.07.2025 21:00
Думаю між Mission 783 та Cambridge Audio Aero 6
В Mission середньочастотники міняли
Я вам скажу всі ці розхвалені Mission в топку. Усі вони для музики не підходять. (Суб'єктивно) У них чіткий але якийсь пластикой звук. Залишилися M66i до сьогоднішнього дня не можу продати.
Cambridge Audio Aero 6 – не слухав.
Якщо захочете поспілкуватися, пишіть у лічку.
FiiO SP3
Очень рекомендую в качестве настольной акустики для ПК/ноута для всего (музыка, игры, остальное). Для ближнего поля прям Агинь. Очень детально, очень широко (сам в шоке), очень хороший бас как для 3.5" динамиков. Необходимость в сабе как то не проявляется. Прям вот не ожидал в компактном размере такого звука.
StTechnik в категорії 300 баксів в них по суті 2 прямих конкурента adam d3v і iloud micro
Відправлено через 1 годину 18 хвилин 17 секунд: Radio Bay
почалося з того що в айлауда мікро середина просто шик, потім я згадав шо дженелек головний конкурент і вони сухі, переслухав(на діджитал стереофоні) і чую шо вони не суху а шикарні. А айлауди навпаки розфарбовані(ютуб точно не збреше), а на фоні едіків здаються сухими. як ви охарактеризуєте різницю між дженелек(8010 чи 20) і айлауд мікро можна і мтм якщо є досвід?
Filabatya: ↑
23.07.2025 02:39як ви охарактеризуєте різницю між дженелек(8010 чи 20) і айлауд мікро можна і мтм якщо є досвід?
Тут потрібно порівнювати на одному тракті. Звісно Дженели з моїх Пегаса + Лира + Jcat Femto, як зараз, та Айлауди з Фііо К7, наприклад, це будуть взагалі не рівні умови. Тому Ютьюб з Дженелів і так далі. Нюанси Ютьюб з'їдає, тому залишається характер. Є порівнялки. Дженели порівняно з Мікрами, то інший клас, але Мікри більш басовиті і все рівно вони грають кайфово. Я 8010 розглядаю, як частину, 2.1, одразу так розглядав, але я звик до басу. Є ті хто так слухає. Дненели 8020 проти МТМ, на мій погляд, натуральніші, та більш лагідні до деталей, але не те, щоб вау, не вбивці. У кінцевому результаті тут все буде вирішувати джерело. Я вже давно прихильник розфарбовування джерелом
Однакові умови
І не треба робити висновки у навушниках, хоча спробувати можна, чисто для себе буде цікаво
на динамічних треках, як мен он фаєр або нью ордеан джаз в 2гому відео з вкл опцією ніби піки зрізані і матеріал звучить як в нижчому розширенні, ніби атаки нема. А вокал навпаки витягує на перший план
Filabatya: ↑
24.07.2025 14:39на динамічних треках, як мен он фаєр або нью ордеан джаз в 2гому відео з вкл опцією ніби піки зрізані і матеріал звучить як в нижчому розширенні, ніби атаки нема. А вокал навпаки витягує на перший план
Гарний досвід підчепили, так, воно й технічно повинно піки різати. Сам не тестив. Випадково інфа залетіла, як на преміум підписався, поділився, але в мене було вимкнено