З козирів зайшовbyaka: ↑ 27.06.2025 08:46Я так i незрозумiв чому я маю грати
Новини
Останні статті і огляди
У Steam стартував масштабний літній розпродаж
-
Ostin
Member
-
Геральт
Active Member
Індіана надто коротка для такого цінника. З Senua, до речі, та сама історія. South of Midnight непогана, але також не за колишню ціну Hogwards.snegurrrka: ↑ 26.06.2025 22:56 ніби -20% на Indiana Jones and the Great Circle і непогано, проте все ще 1959 грн досить солідно. Правда я так розумію, що гра має виправдовувати цю вартість судячи з відгуків. Ще дивився в сторону South of Midnight (-25%, 899 грн), цікавий візуальний стиль.
Взяв Boxville_2
Щось більше нічого не знайшов
-
mgerchik
Member
як і я helldiver 2 з хоча б -50%SERGBILL: ↑ 26.06.2025 22:05Може поки дофіга хочу, але чекаю Stalker 2 та Selaco за 50%
а так, саме час докупити длц яких не вистачало.
все що цікавило, взяв у попередній розпродаж (anno 1800, satisfactory), а зара можна і пару длц для неї докупити, тим паче коштують як кава, а привносять у гру багато.
-
byaka
Member
Я не кажу що гра погана, але я не побачив нiчого революцiйного.Ostin: ↑ 27.06.2025 08:54З козирів зайшовbyaka: ↑ 27.06.2025 08:46Я так i незрозумiв чому я маю грати![]()
-
GreenMile
Member
У мене з цікавого в вішлисті з норм знижками хібащо Detroit: Become Human -70% 222,00₴
-
byaka
Member
Гра яка дiйсно з знижкою це RoboCop: Rogue City - 89грн
-
Wahoo
Member
О! Но я опять модов наставлю и на пару месяцев провалюсь. Опасно!tablestikus: ↑ 27.06.2025 06:48 О, на длц для MechWarrior 5: Mercenaries знижки по 60% - як раз докупив останні що не вистачало.
Одна из тех игр, которые в ванильном виде (даже с длс-ками) просто никакущая, но с модами становится шикарной.
-
BoKl
Member
- GRIS не треба пробувати, дуже слабка гра, та чи гра то. Краще вже від цього розробника пограти в Neva, хоч геймплей там є і візуал цікавий.snegurrrka: ↑ 26.06.2025 22:56 Ну і GRIS за 32 грн (-90%) теж чому б не спробувати.
Зі списку бажань особливо не очікував знижок, ніби -20% на Indiana Jones and the Great Circle і непогано, проте все ще 1959 грн досить солідно. Правда я так розумію, що гра має виправдовувати цю вартість судячи з відгуків. Ще дивився в сторону South of Midnight (-25%, 899 грн), цікавий візуальний стиль.
Зараз нарешті завершую проходити Final Fantasy VII Rebirth (яка ж вона величезна) і відчуваю, що краще пограти в щось коротше та відмінних від (j)rpg жанрів, особливо без величезних відкритих світів.
- Індіана дуже дорого коштує, як і South of Midnight, краще придбати гейм пас і пройти ці ігри, обидві гри мені сподобались, індіану може колись і перепройшов би, а от South of Midnight ні, вона на один раз.
- Final Fantasy VII Rebirth - тут хотілось би запитати, я пройшов 16 фіналку, сподобалась, але гра дуже затянута, за час проходження два рази хотів її видалити. Чи пробувати мені 7 фіналку?
-
illyha
Member
Але він вже давно куплений зі знижкою. А доповнення Unfinished Business як і було - 600грнbyaka: ↑ 27.06.2025 09:23 Гра яка дiйсно з знижкою це RoboCop: Rogue City - 89грн
З мого вішліста взагалі нічого нема. Більше за все чекав знижку на дум Dark Ages, 2449грн якось дорогувато. Доведеться ще пів року почекати
-
mgerchik
Member
вона наче є у gamepass, тому якщо хотілось чисто побігати, а не у колекцію, то варіантillyha: ↑ 27.06.2025 10:00на дум Dark Ages
-
MAKKACIN
Member
Ану роздупліт мене, під час літнього розпродажу будут поступово зявлятися ігри чи оцей список з гівна і палок це весь розпродаж? А де вач догс, де асасін,фар кру, нфс, гта, хітман по -95%? 
-
snegurrrka
Member
Геральт
Дякую, взяв до уваги
Я правда стараюся для себе не привʼязувати ціну гри до її тривалості, насправді навіть навпаки досить втомлений від супер великих та довгих ігор, тому якщо я можу за 15-20 годин отримати шикарний досвід та враження, то готовий повний цінник заплатити також.
BoKl
Дякую теж за рекомендацію щодо Neva
Final Fantasy VII Rebirth - мені гра все ще подобається, вона дуже якісно зроблена і персонажі круті, проте якщо FF XVI здалася довгою, то FF VII Rebirth мабуть найбільша за контентом і найдовша із запасом із сучасних фіналок. Я ніколи не стараюся пройти щось на платину, але в цій грі принаймні намагався кожен регіон/біом закрити на 100% (не враховуючи деякі міні ігри) - дуже часто є враження, щоб якщо опціональний контент не робити, то ти не побачиш 2/3 територій мапи взагалі, бо вони виключно під сайд квести та інші активності були зроблені. Відповідно, якщо серія подобається, то все ще рекомендую, проте можливо більше зосередитися на основному сюжету і лише частині найприкольніших квестів, бо інакше можна потонути в цій грі
Дякую, взяв до уваги
BoKl
Дякую теж за рекомендацію щодо Neva
Final Fantasy VII Rebirth - мені гра все ще подобається, вона дуже якісно зроблена і персонажі круті, проте якщо FF XVI здалася довгою, то FF VII Rebirth мабуть найбільша за контентом і найдовша із запасом із сучасних фіналок. Я ніколи не стараюся пройти щось на платину, але в цій грі принаймні намагався кожен регіон/біом закрити на 100% (не враховуючи деякі міні ігри) - дуже часто є враження, щоб якщо опціональний контент не робити, то ти не побачиш 2/3 територій мапи взагалі, бо вони виключно під сайд квести та інші активності були зроблені. Відповідно, якщо серія подобається, то все ще рекомендую, проте можливо більше зосередитися на основному сюжету і лише частині найприкольніших квестів, бо інакше можна потонути в цій грі
-
karokum
Member
Це ваша суб'єктивна думка, яка ніяк не претендує на пораду в дусі "не треба пробувати"BoKl: ↑ 27.06.2025 09:48 - GRIS не треба пробувати, дуже слабка гра, та чи гра то. Краще вже від цього розробника пограти в Neva, хоч геймплей там є і візуал цікавий.
Гріс це релаксуюча пригода-платформер з головоломками, простий геймплей та красивий аудіо\візуальний супровід.
Нева це та сама гра концептуально, в яку додали боївку (очевидно ніяку з точки зору цікавості), і замість рефлексії на глибоку тему запхнули доволі тривіальний сюжет. Ось це більш походить на дуже слабку гру
Тому я би рекомендував почати саме з Гріс, бо а) вона коштує менше ніж чашка кави (32 грн) проти 200грн+ за Нева, та б) в ній є все те що розробники хотіли і можуть дати на гідному рівні, без лишнього
Відправлено через 12 хвилин 36 секунд:
Мені це нагадало ситуацію з Blasphemous. Візуал і арт-дизайн у гри просто знімаю шляпу - віддав би всі гроші світу на ігри в такому стилі. Але геймплейно... Після 100+ годин в Dead Cells платформінг та боївка тут викликають відторгнення, я не вивіз більше кількох годин. Тому що художники вміють в красиву картинку, але не у приємний\цікавий геймплей
-
mgerchik
Member
це не точно, але наче це все. нового нічого не повинно додаватись вже. виправте хто більше шарить.MAKKACIN: ↑ 27.06.2025 10:33Ану роздупліт мене, під час літнього розпродажу будут поступово зявлятися ігри чи оцей список з гівна і палок це весь розпродаж? А де вач догс, де асасін,фар кру, нфс, гта, хітман по -95%?
ну, і там інші магазини трошки теж позапускали знижки, але до стіму за масштабом звичайно не доходить. наприклад у епіку з 19 по 03 йде якийсь sale.
-
Grava
Member
Можете якісь моди порекомендувати? Бо трохи пограв у ванілу, сподобалось, докупив усі доповнення. Думаю так продовжувати чи з модами)Wahoo: ↑ 27.06.2025 09:35Одна из тех игр, которые в ванильном виде (даже с длс-ками) просто никакущая, но с модами становится шикарной.
-
erkins007
Member
Я так і не зрозумів, вас хтось змушує в нього грати? Дивні люди часом вражають.byaka: ↑ 27.06.2025 08:46Я так i незрозумiв чому я маю грати в Джонса, як що можу пограти в лару, чи год оф вар, ласт оф ас,хорайзен i ще безлiч iгор у яких геймплей можливо навiть краще.
-
OldGoodGames
Member
та як бе немає такого шо би прям хотілось за це віддати грошенята, а інше можна просто скачатиУ Steam стартував масштабний літній розпродаж
якість перешла у кількість
-
byaka
Member
Я перефразую,а сильнi сторони Джонса будуть?Просто ви написали що Джонс краща пригода отсанiх рокiв i зробили наголос на графiцi,але зараз майже нема ААА iгр з поганою графiкою.erkins007: ↑ 27.06.2025 15:00Я так і не зрозумів, вас хтось змушує в нього грати? Дивні люди часом вражають.byaka: ↑ 27.06.2025 08:46Я так i незрозумiв чому я маю грати в Джонса, як що можу пограти в лару, чи год оф вар, ласт оф ас,хорайзен i ще безлiч iгор у яких геймплей можливо навiть краще.
-
erkins007
Member
byaka
Вы в детстве фильмы про Индиану Джонса любили? Если да, то вам игра точно зайдет - постановка, актерская игра, сюжет, локации все на высшем уровне. Отличные загадки, отличное исследование, отличное музыкальное сопровождение. Из недостатков там только посредственные бои и стелс, но это не боевик, а приключение.
Про графику тоже отдельный разговор, с трассировкой пути она там просто поражает.
Вы в детстве фильмы про Индиану Джонса любили? Если да, то вам игра точно зайдет - постановка, актерская игра, сюжет, локации все на высшем уровне. Отличные загадки, отличное исследование, отличное музыкальное сопровождение. Из недостатков там только посредственные бои и стелс, но это не боевик, а приключение.
Про графику тоже отдельный разговор, с трассировкой пути она там просто поражает.
-
Wahoo
Member
Yet Another пачка модов.Grava: ↑ 27.06.2025 14:43Можете якісь моди порекомендувати? Бо трохи пограв у ванілу, сподобалось, докупив усі доповнення. Думаю так продовжувати чи з модами)Wahoo: ↑ 27.06.2025 09:35Одна из тех игр, которые в ванильном виде (даже с длс-ками) просто никакущая, но с модами становится шикарной.
Для начала Yet Another Mech Labs. Это база, на него сверху:
Yet Another Weapons
Yet Another Weapons Clans
Yet Another Equipment
Эти моды дают менять движки, типы брони, добавляют сотни новых пушек и приблуд. Делают фиттинг намного, намного более гибким и интересным (в ванилле он примитивен и убог)
Еще можно пошарить по нексусу. Там есть оверхаул прокачки пилотов включающие у них специализации, позитивные и негативные трейты. Доп мехи, в том числе и ретро стильные (классические по первым моделям с настолки), новые (старые, из книжек) легендарные мехи. Есть моды, которые дают прокачивать твой корабль. Есть моды, которые делают танки жирнее и реально опасными. Есть паки с миссиями, которые намного веселее, чем из ваниллы.
Еще рекомендую на ютубе посмотреть некоего товарища, по имени Baradul. У него несколько сезонов прохождения с разными итерациями модов (там есть линки и названия модов). И вроде, есть его собственный пак модов в стиме, который можно скачать в один клик.
Мехвариор с модами это натуральная кроличья нора, которая делает игру именно такой, какой она и должна быть с самого начала, а не то, что выдали пираньи.
И да, оно все вполне играется в онлайне с друзьями. Главное их найти, этих друзей.