Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов великий патч 1.5 та офіційний редактор модів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Dremjke
Member

Повідомлення

Судячи по відгукам - гра ще досі знаходиться в стадії відкритого платного альфа-тесту, аля early access.
Сподіваюсь, що доживу до виходу сюжетних DLC і що до того моменту гру нарешті дороблять.
stormblast
Junior

Повідомлення

Хто вже грав? Є профіт з частин мутантів? Бо до патчу було недоцільно їх вбивати, тільки в мінус по екіпу і патронам був
Як зараз з цим?
Квести є на частини мутантів у нпц?
VovaII
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 25.06.2025 17:43Оце молодці, оце потужні! Може і фпс виросте поки знов грати і квестів побічних додадут)
— Хочете квестів? Самі робіть!:
«Зробіть Зону такою, якою ви хочете її бачити, за допомогою the Zone Kit! Розкрийте свій творчий потенціал і модифікуйте існуючий контент або створіть щось нове — анімацію, зброю, механіку і навіть чудеса Зони.
Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
Хтось бачив як той редактор виглядає? :shuffle:
kiper
Member

Повідомлення

VovaII: 26.06.2025 11:10 Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
Ось так

Капець, вчора грав, з'їло 32 гіга ПЗУ DDR5, і зависло, потім вилитіло. Скоріш за все, що я на файл підзавантаження виділив тільки 10 гіг. Що, купляти ще ПЗУ заради цієї гри? :gigi: Так в цілому оптимізація покращується, і вже не так жере процесора з відеомапою
den888
Member

Повідомлення

kiper: 26.06.2025 11:42
VovaII: 26.06.2025 11:10 Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
Ось так

Капець, вчора грав, з'їло 32 гіга ПЗУ DDR5, і зависло, потім вилитіло. Скоріш за все, що я на файл підзавантаження виділив тільки 10 гіг. Що, купляти ще ПЗУ заради цієї гри? :gigi: Так в цілому оптимізація покращується, і вже не так жере процесора з відеомапою
Останній раз коли запускав на ноуті, на патчі здається 1,2 іло 16ГБ DDR5 (всьеого 24), середні налаштування (3060 laptop 6ГБ) fullhd. Стаціонарний, 32гб DDR4 1.4 патч проблем не було. Ну максимум 16 ГБ (fullhd на максималках).
kiper
Member

Повідомлення

den888: 26.06.2025 13:18 Останній раз коли запускав на ноуті, на патчі здається 1,2 іло 16ГБ DDR5 (всьеого 24), середні налаштування (3060 laptop 6ГБ) fullhd. Стаціонарний, 32гб DDR4 1.4 патч проблем не було. Ну максимум 16 ГБ (fullhd на максималках).
В мене FullHD, монік 60Гц, налаштування епіки в нативі. Воно видно то баг, бо гра в нормальному режимі в мене їсть десь 20гб
dryoma88
Junior

Повідомлення

у всіх після оновлення норм запустилася? в мене помилка і не пускає. скрін згодом зможу прикріпити. поки рішення так і не знайшов. може хтось також стикався..
Afit
Member

Повідомлення

AFU_power: 26.06.2025 00:30
Afit: 25.06.2025 16:34

Я взагалі розчарований, що був не за неї. З Стрільця зробили незрозуміло що. Шрам придуркуватий. Мотивація головного героя взагалі не прописана. Це все заради квартири в хрущовці??? Really? Невже так важко було прописати всі ці ризики Скіфа за ради чійогось життя. Когось вилікувати з рідних треба наприклад, чи ще щось.
Я буду перепроходити, але ще пізніше. Хай палірнуть ідеальніше, та й з пам'яті вивітриться трохи
Все чудово прописано, якщо зіграти за варту, тоді стане ясно хто справді Скіф такий, а фіксація його на тому "докопатися до правди" і "нема куди повертатись", мала б натякнути так само як фіксація Шрама та Стрільця на "зоні для кожного" і "зона ні для кого"
Оце ти мене заінтригував)) Добре що одразу за варту не грав
freemansan
Junior

Повідомлення

stoned: 25.06.2025 16:35 Про онлайн мовчать з надією, що всі забудуть й спустять як полякам? :gigi:
Дуже чекаю на мульт, кампанію пройшов 1 раз і навіть з апдейтами повертатись не хочеться :shuffle:
proos
Member

Повідомлення

Afit
Не, такие игры я не прохожу несколько раз, вылизываю их полностью за один проход, вот поэтому и сделал пред заказ на киндом кам 2, купил сизн пас и жду осени чтобы засесть)

Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
yariksom
О, свой человек)
К киндом кам берусь осенью, как огород приберу :gigi:
AFU_power
Member

Повідомлення

Вже підіспіли топ моди на сталкера)))
https://immich.dimka4996.mywire.org/sha ... l91hU4fGHw
nutman
Member

Повідомлення

Так а че по спавну нпс? Там паря вначале спросил, но ему не ответили, только 0 лайков и висит, как это понимать - не понятно.
kiper
Member

Повідомлення

AFU_power: 26.06.2025 22:44 Вже підіспіли топ моди на сталкера)))
https://immich.dimka4996.mywire.org/sha ... l91hU4fGHw
І не кажи.... Ви знаєте що робити
Відповісти