Новини
Останні статті і огляди
Electronic Arts скасовує гру про Чорну Пантеру, проводить нові звільнення та закриває головний офіс Codemasters
-
Sailor Popeye
Member
Пропоную обговорити Electronic Arts скасовує гру про Чорну Пантеру, проводить нові звільнення та закриває головний офіс Codemasters
О це успішний видавець, закриє всіх крім розробників фіфи)
-
bigmonstr666
Member
ну це взагалі епічно вийшло
-
Robostyle
Member
Нужно отфотошопить "наши полномичя усё" - "затемнить" мента из видео 
-
anatolikostis
Member
тренд перевернулся в положение not matters - никакой же политики... 
если и есть позитив от новой адм-ции трумпа, то только разве что Бен Шапиро теперь не в меньшинстве от квиринутых отбивается и тренд сломан
если и есть позитив от новой адм-ции трумпа, то только разве что Бен Шапиро теперь не в меньшинстве от квиринутых отбивается и тренд сломан
Востаннє редагувалось 29.05.2025 15:19 користувачем anatolikostis, всього редагувалось 1 раз.
-
FurryGentleman
Member
можно просто сменить название на fEfA и в принципе больше ничего не выпускать кроме карточек и лутбоксов футбольныхSailor Popeye: ↑ 29.05.2025 14:39 Пропоную обговорити Electronic Arts скасовує гру про Чорну Пантеру, проводить нові звільнення та закриває головний офіс Codemasters
-
Shaolin_Style
Member
теперь будет просто: No people
по сабжу - очень жаль, больше чем игру про Пантеру я жду только игру про Блэйда
-
1234waltz
Member
А чого її чекати, беріть та грайтеShaolin_Style: ↑ 29.05.2025 15:48 по сабжу - очень жаль, больше чем игру про Пантеру я жду только игру про Блэйда![]()
- спойлер

-
denizen
Member
Я пам'ятаю codemasters ще з часів zx-spectrum. як можна їх закривати? вони ж пам'ятник!
-
Reinmar
Member
Я тоді не мав ігрових пристороїв, але вже більш свіжі ігри (TOCA Race Driver,Colin McRae Rally 04,Colin McRae Rally 2005,Colin McRae: Dirt,Grid,Dirt2) назавжди в серцях любителів перегонівdenizen: ↑ 29.05.2025 16:24 Я пам'ятаю codemasters ще з часів zx-spectrum. як можна їх закривати? вони ж пам'ятник!
-
inquisition
Member
Вот паскуды
-
Shaolin_Style
Member
эти пройдены, ждем от Аркейн1234waltz: ↑ 29.05.2025 16:18А чого її чекати, беріть та грайтеShaolin_Style: ↑ 29.05.2025 15:48 по сабжу - очень жаль, больше чем игру про Пантеру я жду только игру про Блэйда![]()
- спойлер
![]()
-
Enjthesilence
Member
від аркейн хотілося б інших ігор, а не "блейд від марвел"
зрозуміло, що це буде "сучасна соєва" гра, так би мовити і рівня хоча б антуражу кіншоного блейда початку нульових там не буде. крутий дарк індастріал типу як в vampire the masquerade точно не буде, зараз таке нізя, а тут ще й дісней, хоч би кров була
-
KimRomik
Member
Контора п...
-
Dynamite
Member
Как же потели мои яички за И ЭЙ ГЕЙМС раньше и тому подобные,... нет слов, слились.
-
EvhenS
Member
Зростання вже не буде.
-
NUN4AG
Member
ІА та Юбісофт - два уособлення ганьби та деградації сьогоднішньої ігрової індустрії
-
daesz
Member
Друга частина фільму була повним трешаком, відколи вийшов севіл ВандаВіжн і до от буквально тепер - все що виходило з МСЮ було повним трешаком (за винятком мб серіалу Локі). Якщо ці гроші підуть не на черговий спорт симулятор - то huge W для геймерів.
-
kairo
Member
ЕА в своєму репертуарі. Все, що не можна перетворити на конвеєр із лутбоксами а-ля ФІФА, періодично йде під ніж.
- спойлер

-
SERGBILL
Member
не впевнений, що це погана новина
Відправлено через 23 хвилини 43 секунди:
Відправлено через 23 хвилини 43 секунди:
этот жидоверун ничем не лучше обезьян, с которыми он боретсяanatolikostis: ↑ 29.05.2025 15:17 Бен Шапиро теперь не в меньшинстве от квиринутых отбивается и тренд сломан![]()
Востаннє редагувалось 29.05.2025 20:05 користувачем SERGBILL, всього редагувалось 1 раз.
-
KROOM
Member
Черговий результат "високоефективних менеджерів", яких все більше, та зп у них коаща від розробників