VladimirV: ↑
25.05.2025 11:15
Спробував, награв 6 годин, видалив. При тому що я в минулому можна сказати
онлайн задрот гравець мморпг зі стажем, це типова мобільна
др грінділка, де сюжет нецікавий і постійно перебивається пікапами з різноманітних пасів, щоденних досягнень і т.п. Настільки шаблонно, що тебе переносить в далекі 2000-десяті, де всі ці мморпг навіть не другого, а третього і нижче ешелону, штампуються по однаковому шаблону. Черговий проект, де роблять не серйозну мморпг, а чергове розчарування. Хоча нічого дивного, коли при запуску тебе зустрічає першим напис Netmarble. Вже там нічого бути не може, нащо варто витрачати час в перспективі. Псевдоонлайн гра в стилі рпг для мікротранзакцій. Можна і без них сюжетку програти, але вона банально не цікава, всі діалоги тупо скіпав. Весь сюжет подається в нудних кат-сценах.
Пограв 72 години, дійшов до останньої частини локи в the reach - highgarden, повністю пройшов oldtown та blackwater локи в the reach.
- спойлер

Графіка виглядає приємно як для мобільної гри, але дуже багато "але" : в русі на коні мило жахливе, просто ріже очі; міміка/анімації лиця - це просто стид випускати таке в 2025 році, це гірше ніж деякі ігри початку 2000них; дуже маленька варіативність зовнішності НПЦ, десь після 10-15 годин помічаєш як вони використовують одні й ті самі лиця і зовнішність на всіх другорядних НПЦ по типу ковалів, торгашів і тд.
Маю лвл22 рицаря та лвл28 оцоціна, оцоцін просто видає якусь неймовірну кількість дамати у порівнянні із рицарем, в той же час швидкість бігу навіть на око вища. Сюжет на початку й справді не дуже, але дальше стає трохи цікавішив (все ще нічого надзвичайного), слухав тільки основні сюжетні квести, скіпав все інше.
Войс актінг - це просто стид, голоси беземоційні і навіть не дуже підходять до зовнішності персонажа якщо вже на те пішло. Обидва персонажі у мене - були фімейл, тож спробував обидва голосові паки, той що А - трохи краще відіграє, той що В - трохи приємніше звучить. Ще в один момент чомусь в катсцені був чоловічий голос замість жіночого у МС.
Те що гра гріндилка - ну таке, мб ви просто не настільки "задрот" яким себе вважаєте

(без образ), мені було цікавіше гріндити в неї ніж в будь-який із останніх асасінів юбіковських. Але мені не сподобалась прогресія. Олсо, це, напевно, сама ущербна гача із всіх які я грав за останні 6-7 років (а я переграв їх так з 30-40), преміум кюренсі взагалі немає ніякої цінності, при тому в день його дають 15 за дейлики, а рефреш коштує 40 за 30 стаміни; і для розуміння 30 стаміни - це 1 соло бос (мізерний шанс отримати 5% від шмотки, яка вже через декілкьа рівнів буде заслабкою), або 1 атемпт в кооп данжі (дасть якесь рарне гумно в кращому випадку яке навіт ьне буде краще за те, що у вас уже еквіпнуте), або 4 зачищені кемпа бандитів (десь 20к міді, яка потрібна тупо для всього в шаленій кількості).
Тут ще варто розуміти, що це не ММОРПГ, це соло РПГ з елементами коопу.
На рахунок "весь сюжет пожається в катсценах" - це аплікабл до 99.9% ігор нашого часу. Чи ви фанат читати описи предметів в іграх фромсофтвеа?
Від себе особисто - десь 5-6 з 10. Та й то якщо дуже подобається вселенна пісні льоду та полум'я..