Lian Li анонсувала на Computex 2025 нові моделі корпусів

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Pavel Lesunov
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Lian Li анонсувала на Computex 2025 нові моделі корпусів

Ціна гуманна. Не сільверстоун ретро за 220$ :gigi:
Хотів би пощупати ланкул 4 - третій ну дуже сподобався, цікаво що вони сюди нового зробили. :rolleyes:
Аціо
Member

Повідомлення

Застережу людей, купувати такі красиві речі це зайве вам не потрібне, адже ті всі красиві але нестандартні рішення потім коли воно зламається будете купувати за вартість ще одного корпусу на додачу, і я не тільки за вентилятори.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Лі як завжди на висоті :super:
white_noise
Member

Повідомлення

Lancool 217 INF і Vector V200 наче нічого такі, але все одно якось не лежить в мене душа до тих акваріумів
Аціо
Member

Повідомлення

А так безумовно гарні корпуси, зайшов на їх сайт та огляди, вартість адекватна, але даремно Лі не передбачили можливість встановлення і стандартних вентиляторів.

О зрозумів - якщо що можна придбати рінг стандартний вентилятор - 5 хвилин надфілем прибрати вушка і стане, ну гаразд. :idea:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Аціо: 22.05.2025 15:07 А так безумовно гарні корпуси, зайшов на їх сайт та огляди, вартість адекватна, але даремно Лі не передбачили можливість встановлення і стандартних вентиляторів.

О зрозумів - якщо що можна придбати рінг стандартний вентилятор - 5 хвилин надфілем прибрати вушка і стане, ну гаразд. :idea:
Для мене ліанлі став відкриттям, дійсно кращі коробки за свій прайс
Fiend
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 22.05.2025 15:13
Аціо: 22.05.2025 15:07 А так безумовно гарні корпуси, зайшов на їх сайт та огляди, вартість адекватна, але даремно Лі не передбачили можливість встановлення і стандартних вентиляторів.

Для мене ліанлі став відкриттям, дійсно кращі коробки за свій прайс
В 2008 році купив Lian-Li PC-V2100B Plus II за 300 баксів, потім докупив до нього дві фірмові корзини для 120мм кулерів на вдув і до сих пір не знаю на що його поміняти, так і використовую до цього дня. :laugh:
Що круто, що виглядає він як новий.
BoKl
Member

Повідомлення

Поясніть, не сарказм, не розумію різниці у корпусі за 1к і корпусі за 5к+. Товаришу зібрали ПК у корпусі Vinga Gladius за 1200 грн, зверху є сітка на магніті, спереду та на БЖ теж є сітка, так без кулерів, але ж це добре, краще придбати те, що тобі приглянулось. Ще не розумію, чому металеві сітки називають пиловими фільтрами, переглянув купу оглядів ліан лі і подібних корпусів, те саме, що і у дешевих, сітка від комарів у мене на вікні щільнша. Собі зараз хочу придбати ПК, приглянувся Vinga Cobalt за 2,7к, світлодіоди та дисплеї під столом мені не потрібні, в нього залазить по висоті кулер Noctua NH-D15, водянку не хочу.
П.С. Не рекламую вінгу, просто саме адекватне, як на мене, у магазині, що біля мене.
tablestikus
Member

Повідомлення

BoKl
зручність, можливості всередині і якість зовсім інша
Igoretc
Member

Повідомлення

BoKl: 23.05.2025 09:38Поясніть, не сарказм
Тут все просто. Люди вибирають за різними критеріями. Комусь головне "ціна-якість-оптимальність", а комусь "понти-лгбт-щобякувсіх".
Martix
Member

Повідомлення

ИМХО Улитки и алюминиевые кубики были круче. :shuffle:
Ramzes82
Member

Повідомлення

BoKl: 23.05.2025 09:38 Поясніть, не сарказм, не розумію різниці у корпусі за 1к і корпусі за 5к+. Товаришу зібрали ПК у корпусі Vinga Gladius за 1200 грн, зверху є сітка на магніті, спереду та на БЖ теж є сітка, так без кулерів, але ж це добре, краще придбати те, що тобі приглянулось. Ще не розумію, чому металеві сітки називають пиловими фільтрами, переглянув купу оглядів ліан лі і подібних корпусів, те саме, що і у дешевих, сітка від комарів у мене на вікні щільнша. Собі зараз хочу придбати ПК, приглянувся Vinga Cobalt за 2,7к, світлодіоди та дисплеї під столом мені не потрібні, в нього залазить по висоті кулер Noctua NH-D15, водянку не хочу.
П.С. Не рекламую вінгу, просто саме адекватне, як на мене, у магазині, що біля мене.
На дешевих корпусах не фільтри саме сітка від комах. Тонкий металл, який гарно передасть вібрації від жорстких дисків та від власних кулерів. Часто дуже поганий кабель менеджмент. Непродумана , а іноді дуже погана вентиляція. Дешеві кулери, які через один виходять з ладу, до того ж шумні. Непродумана контрукція або ергономіка, в деталях або масштабно. Я собі обирав корпус пів року, щоб отримати баланс ціна/якість. Отримав дуже зручну збірку та зручність у всьому, якісні нейлонові фільтри, які можна з легцістю дістати нічого не розбираючи та не знімаючі, продуману та дуже гарну вентиляцію,товстий металл, який забеспечує жорсткість конструкції та тишу, більш-меньш адекватні кулери, які не шумлять та не війшли за рік з ладу. В дешевих корпусах дуже рідко можна полбачити Type C на передній або верхній панелі ,або можливість встановити відеокарту вертикально. Можно ще знайти переваги дорогих корпусів над дешевими, але хіба цього недостатньо?
Prescott
Member

Повідомлення

Не понимаю всегообщего восторга, какая-то азиатская циганщина.
BravoLA
Member

Повідомлення

Согласен вроде и стараются, а вот целостности и лоска нет. И на бумаге должно сотрется красиво, а на практики цыганщина.

Кстати как по мне, отличный корпус havn HS 420.
Echo_Night
Junior

Повідомлення

В какую-то херню они свернули после идеального O11 DYNAMIC. У меня такой стоит и ещё после старого моего corsair carbide air 740 корпуса односекционные вообще не воспринимаю в плане организации потоков. Когда БП засунут в отдельную нишу с проводами и накопителями, снизу можно поставить вместо него ещё ряд кулеров которые будут дуть прямо на видеокарту и далее гнать воздух на верхние кулера (у меня там водянка и башня не мешает). Можно, конечно, и там с потоками насрать себе зашиворот и поставить видео карту вертикально (типа красиво же, блин), но даже так это лучшая компановка, как по мне. Ещё спереди (правда сбоку) три кулера и можно туда на вдув поставить радиатор ЦП и в итоге он не сильно будет влиять на температуру видео. У меня в Лиан Ли Динамик стоят 9 кулеров: шесть Ноктуа и три Нойзблокера на радиатор. За счёт количества можно на минимуме их крутить в обычном режиме и даже ночью я их не слышу, хотя корпус в двух метрах от кровати стоит. Зимой вообще выбираю в Эксперт Фан автостоп кулеров до 50° и тогда даже работать можно почти бесшумно. Единственный шум - один хард в системе остался. Помпу вообще не слышу - Аврора.
Diablique
Member

Повідомлення

BoKl
Из личного опыта, приобрел lancool 206 вроде и вот стоит всё работает, с пылевым фильтром внутри(отдельно ставиться внутри), прошло время, думаю, пора системник продуть, т.к. до этого стоял старый добрый coolermaster haf, который не хило так надувал пыли вовнутрь, открываю и немного не понял, всё чисто, достал фильтр, а он работает, промыл, поставил обратно и как-то приятно стало.
daesz
Member

Повідомлення

Prescott: 25.05.2025 11:20 Не понимаю всегообщего восторга, какая-то азиатская циганщина.
Теж саме, жоден корпус навіть на виглядає гарно (особливо в контрасті із попередніми "поколіннями" ліан лі) :puke:
Відповісти