Ціна гуманна. Не сільверстоун ретро за 220$
Хотів би пощупати ланкул 4 - третій ну дуже сподобався, цікаво що вони сюди нового зробили.
Для мене ліанлі став відкриттям, дійсно кращі коробки за свій прайсАціо: ↑ 22.05.2025 15:07 А так безумовно гарні корпуси, зайшов на їх сайт та огляди, вартість адекватна, але даремно Лі не передбачили можливість встановлення і стандартних вентиляторів.
О зрозумів - якщо що можна придбати рінг стандартний вентилятор - 5 хвилин надфілем прибрати вушка і стане, ну гаразд.![]()
В 2008 році купив Lian-Li PC-V2100B Plus II за 300 баксів, потім докупив до нього дві фірмові корзини для 120мм кулерів на вдув і до сих пір не знаю на що його поміняти, так і використовую до цього дня.Enjthesilence: ↑ 22.05.2025 15:13Для мене ліанлі став відкриттям, дійсно кращі коробки за свій прайсАціо: ↑ 22.05.2025 15:07 А так безумовно гарні корпуси, зайшов на їх сайт та огляди, вартість адекватна, але даремно Лі не передбачили можливість встановлення і стандартних вентиляторів.
О зрозумів - якщо що можна придбати рінг стандартний вентилятор - 5 хвилин надфілем прибрати вушка і стане, ну гаразд.![]()
Тут все просто. Люди вибирають за різними критеріями. Комусь головне "ціна-якість-оптимальність", а комусь "понти-лгбт-щобякувсіх".BoKl: ↑ 23.05.2025 09:38Поясніть, не сарказм
На дешевих корпусах не фільтри саме сітка від комах. Тонкий металл, який гарно передасть вібрації від жорстких дисків та від власних кулерів. Часто дуже поганий кабель менеджмент. Непродумана , а іноді дуже погана вентиляція. Дешеві кулери, які через один виходять з ладу, до того ж шумні. Непродумана контрукція або ергономіка, в деталях або масштабно. Я собі обирав корпус пів року, щоб отримати баланс ціна/якість. Отримав дуже зручну збірку та зручність у всьому, якісні нейлонові фільтри, які можна з легцістю дістати нічого не розбираючи та не знімаючі, продуману та дуже гарну вентиляцію,товстий металл, який забеспечує жорсткість конструкції та тишу, більш-меньш адекватні кулери, які не шумлять та не війшли за рік з ладу. В дешевих корпусах дуже рідко можна полбачити Type C на передній або верхній панелі ,або можливість встановити відеокарту вертикально. Можно ще знайти переваги дорогих корпусів над дешевими, але хіба цього недостатньо?BoKl: ↑ 23.05.2025 09:38 Поясніть, не сарказм, не розумію різниці у корпусі за 1к і корпусі за 5к+. Товаришу зібрали ПК у корпусі Vinga Gladius за 1200 грн, зверху є сітка на магніті, спереду та на БЖ теж є сітка, так без кулерів, але ж це добре, краще придбати те, що тобі приглянулось. Ще не розумію, чому металеві сітки називають пиловими фільтрами, переглянув купу оглядів ліан лі і подібних корпусів, те саме, що і у дешевих, сітка від комарів у мене на вікні щільнша. Собі зараз хочу придбати ПК, приглянувся Vinga Cobalt за 2,7к, світлодіоди та дисплеї під столом мені не потрібні, в нього залазить по висоті кулер Noctua NH-D15, водянку не хочу.
П.С. Не рекламую вінгу, просто саме адекватне, як на мене, у магазині, що біля мене.
Теж саме, жоден корпус навіть на виглядає гарно (особливо в контрасті із попередніми "поколіннями" ліан лі)Prescott: ↑ 25.05.2025 11:20 Не понимаю всегообщего восторга, какая-то азиатская циганщина.