Огляд та тестування відеокарти ASUS TUF Gaming Radeon RX 9070XT OC Edition. Конкурент GeForce RTX 5070 Ti чи лише GeForce RTX 4070 Ti Super?

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
l-m
Member

Повідомлення

kairo: 20.05.2025 17:59 MSRP не включає податки.
Залежить від країни та типу податку.
Для у США вказується без податків (так само як в цінниках в магазині, та вони вже додаються на касі).
Для Європи, та зокрема у нас, MSRP вказується з ПДВ та іншими податками (як і ціни в магазинах).
GreenMile
Member

Повідомлення

Wahoo: 20.05.2025 10:20 Честно, вот перепрохожу кп 2077. С рейтрейсингом и пас трейсингом и длсс трансформер и генерацией, оно показывает на профильном железе 85-100 фпс.
Выключил я эти все рейтрейсинги и пас трейсинги и знаете что? Я не знаю где там разница. В динамике вообще не отдупляю.
Куда там смотреть надо, чтобы увидеть весь этот эмэйзинг? Или это уже просто практически религиозное упарывание, как у той публики в разделах про выбор акустики, где они по 50 страниц ищут наводки от БП в проводах?
Якщо ви чогось, не бачите, це не означає, що його нема :dontknow:
спойлер
CP2077.jpg
Але в цьому є і свій плюс, ви можете в будь-якій грі скрутити налаштування на мінімум і "не віддупляти різниці в динаміці", а отже, вашого заліза вам вистачить років на 10 вперед :beer:

Відправлено через 8 хвилин 19 секунд:
Геральт: 20.05.2025 12:40 erkins007
А чому нормальні тести в нативі проводять?
зі. І це мине ©
Для того, щоб був загальний знаменник при порівнянні, це "сткове" налаштування. Точка відліку - натив, все інше вже показує наскільки воно відрізняється в той, чи інший бік. Ці тести також і при стокових налаштуваннях чомусь проводять, а не в максимально натвіканих. Розгін завжди іде окремим пунктом. Температури, споживання і так далі теж заміряють в стоці, а не після того як хтось там три дні андервольтив і підганяв частоти.
Відповісти