Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Ainger
Member

Повідомлення

Прошел на неделе Middle Earth: Shadow of Mordor.
И как же я не люблю подобные связки "Щепотка интересного сюжета и ДВЕ ЦИСТЕРНЫ МАКСИМАЛЬНО ОДНООБРАЗНОГО РЕПЕТАТИВНОГО КОНТЕНТА"
Интересный сюжет, было интересно узнать историю Келебримбора, встретить Голума (как я угорнул знатно, когда нужно было идти за Голумом, а он себе под нос бубнил, что Талион вонючий рейнджер, и вообще он его прирежет, когда тот будет спать :lol: ), интересно было почитать описания находимых артефактов. Боёвка понравилась, но быстро приелась. Повеселили некоторые реплики и реакции капитанов. Люблю закрывать игры на платину, поэтому под конец уже прям душниловка и гринд. В следующей части, я так понимаю много всего улучшили и отполировали, но пока точно нет желания сразу браться за продолжение.
SERGBILL
Member

Повідомлення

Граю поки що в Control. Трохи бомбить, бо вже 2 години не можу знайти шлях до виконання завдання. Якщо ще за пів години завдання не виконаю, видалю нафіг і залишу відгук що гра шлак - не рекомендую, як і роблю з усіма занадто замороченими іграми.
kairo
Member

Повідомлення

SERGBILL: 12.05.2025 22:01 Граю поки що в Control. Трохи бомбить, бо вже 2 години не можу знайти шлях до виконання завдання. Якщо ще за пів години завдання не виконаю, видалю нафіг і залишу відгук що гра шлак - не рекомендую, як і роблю з усіма занадто замороченими іграми.
На чому такому ви застрягли?))
SERGBILL
Member

Повідомлення

kairo: 12.05.2025 22:45
SERGBILL: 12.05.2025 22:01 Граю поки що в Control. Трохи бомбить, бо вже 2 години не можу знайти шлях до виконання завдання. Якщо ще за пів години завдання не виконаю, видалю нафіг і залишу відгук що гра шлак - не рекомендую, як і роблю з усіма занадто замороченими іграми.
На чому такому ви застрягли?))
не міг знайти шлях до насосної, бігав біля того ліфта і чомусь не звертав уваги) Потім ще з пів години гадав як полагодити ті насоси , теж чомусь ті квадратні штуки у мене ніяк не асоціювалися з місцем куди їх треба приткнути, думав то просто якісь предмети валяються) тепер прийшов до енергоперетворювачів бо там було якесь завдання, мене там вбили і все, завдання більше нема) короче гра досить прикольна, але я чомусь туплю занадто в ній. До кінця доб'ю точно, бо зацікавив сюжет. А ГГ - точна копія однієї знайомої)))
kairo
Member

Повідомлення

SERGBILL: 12.05.2025 23:37 не міг знайти шлях до насосної, бігав біля того ліфта і чомусь не звертав уваги) Потім ще з пів години гадав як полагодити ті насоси , теж чомусь ті квадратні штуки у мене ніяк не асоціювалися з місцем куди їх треба приткнути, думав то просто якісь предмети валяються) тепер прийшов до енергоперетворювачів бо там було якесь завдання, мене там вбили і все, завдання більше нема) короче гра досить прикольна, але я чомусь туплю занадто в ній. До кінця доб'ю точно, бо зацікавив сюжет. А ГГ - точна копія однієї знайомої)))
Я регулярно туплю в іграх, проходження або Ютуб наше все))
OldGoodGames
Member

Повідомлення

kairo: 13.05.2025 00:05 Я регулярно туплю в іграх, проходження або Ютуб наше все))
Я звісно розумію, що іноді бувають ситуації, що без walkthrough guide не обійтись, але з цим треба бути обачним і використовувати у крайньому випадку, бо інакше можна скотитись до того, що будеш грати у "проходження ігор" на ютуб :)
kairo
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 13.05.2025 02:28
kairo: 13.05.2025 00:05 Я регулярно туплю в іграх, проходження або Ютуб наше все))
Я звісно розумію, що іноді бувають ситуації, що без walkthrough guide не обійтись, але з цим треба бути обачним і використовувати у крайньому випадку, бо інакше можна скотитись до того, що будеш грати у "проходження ігор" на ютуб :)
Якщо я більш ніж пів години витрачаю на якусь задачу в грі, і просто не можу зрозуміти, що від мене хочуть, я можу глянути проходження цього моменту. Але це буває час від часу.
OldGoodGames
Member

Повідомлення

ще за собою помітив, що іноді просто ліньки думати, що саме тут вигадали розробники і як я повинен до цього додуматись без стороньої допомоги щоб пройти далі,
напевно це залежить від зацікавленості бо коли цікаво, то ні на що не звертаєш уваги, а коли ні починаєш вигадувати як це я сам і не зміг доперти до чогось у грі і дропєш, напевно це вже якись нездоровий перфекціонізм, або просто з роками усе набридає і мозок шось вигадує щоб не робити/грати :laugh:
waryag
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 13.05.2025 02:28Я звісно розумію, що іноді бувають ситуації, що без walkthrough guide не обійтись, але з цим треба бути обачним і використовувати у крайньому випадку, бо інакше можна скотитись до того, що будеш грати у "проходження ігор" на ютуб :)
Досить часта ситуація у ккд2: ти в цілому розумієш, що треба робити, але незрозуміло, як саме це зробити.

Нарешті добив її. В деякі моменти завезли іммерсивності: коли в Італійському дворі познімав варту без убивств, охоронець полонених це відзначив і простіше пішов на перемовини. (А далі треш: на питання, як йому відмазатися від Сигізмунда - ну скажи, що ти захворів :lol: )

А в інші - ні. Коли підпалювали село, я не став битися з Чортом (ну недоречно це), але і селян не вбивав. А у грі раз за разом повторювали: "Ти палив хати, ти вбивав селян, мабуть, тобі сподобалося?" Я: "Що?!"
Також, на початку грі не вистачає маркерів рівня квестів (хоча би для занадто високорівневих), кілька разів було дуже важко і неприємно, інші квести навпаки, втратили у цікавості через перекач.

П.С. І ще порада (у грі!) - бухайте! Як тільки вистачить грошей на похмільні/щлункові зілля - вперед! Це розблокує прикольні діалогові опції у майбутньому, та й в цілому спрощує питання продуктів, що вічно псуються чи зменшують енергію.
Neuromantic
Member

Повідомлення

RoboCop: Rogue City виявилася цілком пристойним шутером!
Придбав її невдовзі після виходу, пробував трохи грати на Стім дек, але покинув.
Зараз з задоволенням проходжу основний сюжет і додаткові завдання. Дизайн класний, атмосфера норм. Перестрілки цікаві, але керувати неповороткою, повільною залізякою трохи незвично, після динамічного Сталкера-2.

Єдине нарікання - криві, убогі анімації персонажів.
mycolaevich
Member

Повідомлення

Закінчив Clair Obscur: Expedition 33. Для мене це найемоційніший відеоігровий досвід напевно за весь час.
Гра зацікавила ще до релізного хайпу, під час перегляду Xbox developer direct, вирішив разом з новим думом спробувати у геймпасі. В двох словах - обов'язково пробувати всім любителям сюжетних пригод.
Єдиний нюанс який "різав око" - візуальні артефакти від темпорального згладжування. В деяких локаціях гостинг неймовірно сильний.
Продуктивність невисока: на профільній системі 70-80 фпс на низьких в 1440р. Але варто позначити що навіть на низьких налаштування виглядає гра просто чудово.
І стабільність на висоті: жодного лагу/вильоту за ~40 годин не було.
Васильович
Member

Повідомлення

mycolaevich: 13.05.2025 13:07Єдиний нюанс який "різав око" - візуальні артефакти від темпорального згладжування. В деяких локаціях гостинг неймовірно сильний.
Я сам не грав, тому не впевнений, але навіть в нас на форумі читав твердження, що цей момент якимось чином зумовлений сюжетом гри.
mycolaevich
Member

Повідомлення

Васильович
Сюжет дозволяє "притягнути" будь-що на екрані як задумку. Але враховуючи непостійність даного явища, схожість з такими ж проблемами в інших іграх, та загальну оцінку роботи художників я дуже сумніваюсь що це було саме художнє рішення. Ось зробив пару скрінів:
спойлер
Гостинг 2.jpg
гостинг.jpg
чітко видно гостинг на фоні підлоги, і практично відсутній на фоні стіни.
Але все одно це досить ситуативне явище і на загальне враження воно не впливає. Якби не декілька прям ДУЖЕ поганих ситуацій я б і не звернув на це уваги.
Васильович
Member

Повідомлення

mycolaevich
Дійсно, на скрінах артефакти, і не більше.
Видно, я переплутав описане з volumetric rendering.
Ainger
Member

Повідомлення

Одна из самых интересных и красивых игр, в которые когда-либо играл. Не рубите с плеча, дайте ей шанс. Тоже первые часы с трудом ориентировался, этажей и шорткатов много, карта читается с трудом поначалу, но потом пошло как по маслу, и закрыл на платину, облазил и перечитал всё. Недооцененный шедевр, как по мне. :beer:
SERGBILL
Member

Повідомлення

Ainger: 13.05.2025 14:24 облазил и перечитал всё
це націкавіша частина геймплею для мене у подібних іграх
kairo
Member

Повідомлення

Контрол дійсно крута. Чекаю на другу частину.
Kilo
Member

Повідомлення

mycolaevich: 13.05.2025 13:07 Закінчив Clair Obscur: Expedition 33. Для мене це найемоційніший відеоігровий досвід напевно за весь час.
Гра зацікавила ще до релізного хайпу, під час перегляду Xbox developer direct, вирішив разом з новим думом спробувати у геймпасі. В двох словах - обов'язково пробувати всім любителям сюжетних пригод.
Єдиний нюанс який "різав око" - візуальні артефакти від темпорального згладжування. В деяких локаціях гостинг неймовірно сильний.
Продуктивність невисока: на профільній системі 70-80 фпс на низьких в 1440р. Але варто позначити що навіть на низьких налаштування виглядає гра просто чудово.
І стабільність на висоті: жодного лагу/вильоту за ~40 годин не було.
Ооо!Позавчера тоже ее прошел,залип до полпятого утра.На нексусе куча модов для игрухи,я даже этот чертов проклятущий туман отключил с их помощью.
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Не знаю де краще спитати, тому спитаю тут.
Як ви вважаєте чи може ця ідея реалізуватись у вигляді длц, або це тіки мрії?
спойлер
https://community.amplitude-studios.com ... nkind-game
waryag
Member

Повідомлення

Kilo: 13.05.2025 15:23 Ооо!Позавчера тоже ее прошел,залип до полпятого утра.На нексусе куча модов для игрухи,я даже этот чертов проклятущий туман отключил с их помощью.
А мода на карту там немає?
Відповісти