клавіатра елітної фірми APAYADO зроблена саме для вас: УЛЬТРА слім, 425 грн (безкоштовна доставка) і навіть з лгбт підсвічуванням ну чого тут ще може душа бажати?OldGoodGames: ↑ 29.04.2025 05:15 підкажіть шановні, чи існує у природі, не знаю як точніше описати, ультра слім, лоу профільна, которше щоб би висота клавіш була як умога низька і при цьому була дешевою?![]()
Новини
Останні статті і огляди
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
leif
Member
-
7mindfields
Member
Б/в apple magic keyboard a1314OldGoodGames: ↑ 29.04.2025 05:15 підкажіть шановні, чи існує у природі, не знаю як точніше описати, ультра слім, лоу профільна, которше щоб би висота клавіш була як умога низька і при цьому була дешевою?![]()
Виглядає погано, якщо чесноleif: ↑ 29.04.2025 11:02клавіатра елітної фірми APAYADO зроблена саме для вас: УЛЬТРА слім, 425 грн (безкоштовна доставка) і навіть з лгбт підсвічуванням ну чого тут ще може душа бажати?OldGoodGames: ↑ 29.04.2025 05:15 підкажіть шановні, чи існує у природі, не знаю як точніше описати, ультра слім, лоу профільна, которше щоб би висота клавіш була як умога низька і при цьому була дешевою?![]()
-
leif
Member
ти шо, це топ, краще нічого немає, я вже перейшов на таку7mindfields: ↑ 29.04.2025 11:40Виглядає погано, якщо чесно
-
7mindfields
Member
Ну якщо так, тоді також замовляю. Насправді також є потреба в немеханічній дошці, ти казав що в тебе в сімʼї є досвід користування клавіатурами від apple, може знаєш, наскільки ті що працюють від батарейок поступаються тонкішим з вбудованою акб? Чи які моделі взагалі не варто розглядатиleif: ↑ 29.04.2025 11:46ти шо, це топ, краще нічого немає, я вже перейшов на таку7mindfields: ↑ 29.04.2025 11:40Виглядає погано, якщо чесно
-
leif
Member
так, досвід є, але тільки однією клавіатурою, а саме MK293. наскільки вона краще чи гірше попередників не скажу, оскільки справи з ними не мав. але теж глянув після твого повідомлення на ОЛХ: з одного боку ціна приваблива за вживані a1314, з іншого боку кількість оголошень з ними проблемними або "на запчастини" відлякує. MK293 справді базована клавіатура, як для своїх розмірів і типу перемикача, я краще саме в цьому форматі не зустрічав нічого і тач айді на клаві справді зручна штука. і чому досі немає на вінді нічого подібного, в кастомах нічого немає, чудова ж ідея.7mindfields: ↑ 29.04.2025 11:51Насправді також є потреба в немеханічній дошці, ти казав що в тебе в сімʼї є досвід користування клавіатурами від apple, може знаєш, наскільки ті що працюють від батарейок поступаються тонкішим з вбудованою акб? Чи які моделі взагалі не варто розглядати
-
7mindfields
Member
На перший погляд, виглядає як lofree здорової людини, дуже подобається цей компактний лейаут (колись в мене була vortex race 3), шкода що дуже не популярний зараз, бачив тільки в дешевих epomaker і keychron k серії https://iqunix.com/products/mq80-alumin ... 6883086642
-
leif
Member
cудячи з усього, це нині однозначний лідер в цьому класі7mindfields: ↑ 29.04.2025 13:23На перший погляд, виглядає як lofree здорової людини
виробники намагаються в компактність ще й щоб на ноут поверх штатної клавіатури можна було більш-менш зручно поставити, вони там в кінці опису на сайті цей сценарій демонструють і виявляється люди так дійсно роблять. та і для цього типу клавіатур компактність в цілому доцільна, їх носять з собою, просто кудись переноять, вони рідко стоять на одному місці.7mindfields: ↑ 29.04.2025 13:23дуже подобається цей компактний лейаут
-
OldGoodGames
Member
Дякую, цікаво! А який в неї роз'єм для підключення, звичайний юсб не тайпсі?leif: ↑ 29.04.2025 11:02клавіатра елітної фірми APAYADO зроблена саме для вас: УЛЬТРА слім, 425 грн (безкоштовна доставка) і навіть з лгбт підсвічуванням ну чого тут ще може душа бажати?OldGoodGames: ↑ 29.04.2025 05:15 підкажіть шановні, чи існує у природі, не знаю як точніше описати, ультра слім, лоу профільна, которше щоб би висота клавіш була як умога низька і при цьому була дешевою?![]()
-
leif
Member
Так, звичайний, там на фотках в відгуках видно.OldGoodGames: ↑ 29.04.2025 17:21Дякую, цікаво! А який в неї роз'єм для підключення, звичайний юсб не тайпсі?leif: ↑ 29.04.2025 11:02
клавіатра елітної фірми APAYADO зроблена саме для вас: УЛЬТРА слім, 425 грн (безкоштовна доставка) і навіть з лгбт підсвічуванням ну чого тут ще може душа бажати?
-
Grimm
Junior
Аціо: ↑ 27.04.2025 18:11Відверто - надійність keychron світчів дуже низька, як оптики так і механіки. В них виробник Гатерон який на порядок програє навіть Каіл у надійності.murzik: ↑ 27.04.2025 11:38 тут мені радили клавіатру Keychron C3 Pro 87
https://www.vodafone.ua/shop/ua/klaviat ... 69030.html
а з якими свічами краще? браун норм?
Так у Нюфі саме від Гатерон світчі і стоять, а у Кекхрона каіли бувають. Від моделі клавіатури більше залежить. Короче не зроз вашого посилу. Розібрали, порівняли клавіатури( по суті зі світчами одного бренду), результат- "Гатерон ненадійний"Аціо: ↑ 27.04.2025 22:41 leif
Дякую за підтримку та співчуття - нічого жахливого, просто в мене були 3 клавіатури від keychron, які усі піарили, не дешеві, які мали бути змащені та з шумкою, віброгасником і тд і тп. А по факту виявилось, що ні - коли їх розібрав для чистки, а потім ще знайшов немало подаруночків від них, недоробок. Придбавши Лоуфрі і Нуфі усвідомив який гарний продукт той keychron - все розібравши порівнявши, особисто у лоу профайл факторі, і як його радили ентузіасти у той час... Залишу у таємниці нюанси - але так відверто свою психологічну травму від keychron я отримав по повній.
-
Аціо
Member
Розмова була за Оптіку лоу профайл, яку для Кейхрон робить Гатерон на замовлення як у цьому відео, щось я не бачив у Нуфі таких, може і є, але не в еір96.Grimm: ↑ 30.04.2025 10:36 Короче не зроз вашого посилу. Розібрали, порівняли клавіатури( по суті зі світчами одного бренду), результат- "Гатерон ненадійний"![]()
- спойлер
Grimm
І так до слова - еір96 Нуфі вже 3 ревізії було, на Каіл і на Гатерон, в них ще і мінімум є субпідрядник з окремою лінією, так що там не тільки Каіл чи Гатерон чи ПоМ клони лоу профайл Чері бувають. .
Ще додам - так і самі Гатерон також вже 3 чи 4 ревізії було лоу профайл хоча вони позначають в1 та в2 але їх більше було, як суб підрядник вони робили не один вид світчів на замовлення - так що вони також різні бувають, дуже різні.
-
OldGoodGames
Member
Дякую, а як вона на міцність? Я хочу спробувати її у шутерах. Вона мембранна?leif: ↑ 29.04.2025 17:25Так, звичайний, там на фотках в відгуках видно.OldGoodGames: ↑ 29.04.2025 17:21
Дякую, цікаво! А який в неї роз'єм для підключення, звичайний юсб не тайпсі?
-
7mindfields
Member
Це клавіатура за $10OldGoodGames: ↑ 30.04.2025 23:12Дякую, а як вона на міцність? Я хочу спробувати її у шутерах. Вона мембранна?
-
leif
Member
Топова міцність, найміцніша клавіатура на ринку. Це, звичайно, не точно, але з 425грн десь 300грн це плата за надзвичайну міцність якою славиться елітний бренд APAYADO. Чудово підходить для гри в шутери, хоча можна і рпг чи ртс, та хоч в третіх героїв пограти, підходить для всього. Також витримує найлютіші катки в доту, кс та батл тодс.OldGoodGames: ↑ 30.04.2025 23:12Дякую, а як вона на міцність? Я хочу спробувати її у шутерах. Вона мембранна?
Точна технологія реєстрації натискань, яка використовується в цій клавіатурі невідома, в інтернеті не знайшов фотографій її в розборі. можливо, якась власна фірмова розробка, але це не точно.
-
7mindfields
Member
Офіційний представник APAYADO в тредіleif: ↑ 30.04.2025 23:33Топова міцність, найміцніша клавіатура на ринку. Це, звичайно, не точно, але з 425грн десь 300грн це плата за надзвичайну міцність якою славиться елітний бренд APAYADO. Чудово підходить для гри в шутери, хоча можна і рпг чи ртс, та хоч в третіх героїв пограти, підходить для всього. Також витримує найлютіші катки в доту, кс та батл тодс.OldGoodGames: ↑ 30.04.2025 23:12
Дякую, а як вона на міцність? Я хочу спробувати її у шутерах. Вона мембранна?
Точна технологія реєстрації натискань, яка використовується в цій клавіатурі невідома, в інтернеті не знайшов фотографій її в розборі. можливо, якась власна фірмова розробка, але це не точно.
-
leif
Member
7mindfields
Можу вислати тобі фірмову кепку, чашку, блокнот та футболку з написом I
APAYADO
Можу вислати тобі фірмову кепку, чашку, блокнот та футболку з написом I
-
7mindfields
Member
Designed for FPSleif: ↑ 30.04.2025 23:50 7mindfields
Можу вислати тобі фірмову кепку, чашку, блокнот та футболку з написом IAPAYADO
Залишу тут, може хтось продає модіфаєри чері профілю з пбт, але важливо щоб у комплекті було 4шт R1 1.5u обовʼязково.
Востаннє редагувалось 01.05.2025 00:14 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
-
OldGoodGames
Member
Ок7mindfields: ↑ 30.04.2025 23:35Офіційний представник APAYADO в тредіleif: ↑ 30.04.2025 23:33
Топова міцність, найміцніша клавіатура на ринку. Це, звичайно, не точно, але з 425грн десь 300грн це плата за надзвичайну міцність якою славиться елітний бренд APAYADO. Чудово підходить для гри в шутери, хоча можна і рпг чи ртс, та хоч в третіх героїв пограти, підходить для всього. Також витримує найлютіші катки в доту, кс та батл тодс.
Востаннє редагувалось 01.05.2025 00:18 користувачем OldGoodGames, всього редагувалось 2 разів.
-
7mindfields
Member
То був сарказм, якщо що. Звісно це дуже дешевий варіант мембранної клавіатури з відповідною якістю.
-
OldGoodGames
Member
Зрозуміло, спробую за таку ціну, Вже гарно що не AYPADLO7mindfields: ↑ 01.05.2025 00:16То був сарказм, якщо що. Звісно це дуже дешевий варіант мембранної клавіатури з відповідною якістю.