MSI B650 TOMAHAWK WIFI - старий аудіо драйвер

Вопросы по материнским платам, BIOS, UEFI, чипсетам
Відповісти
Автор
Повідомлення
werneo
Member

Повідомлення

Всім привіт, може хтось підказати де можна викачати попередню версію аудіо драйверу для даної матері. Знайомий переставив вінду, скачав останній драйвер з офф сайту (оновлений 7 квітня), і звук став дуже тихий, каже що з попередньою версією (вінда попередній раз ставилась орієнтовно пів року назад) таких проблем не було.
Дякую.
Mixx
Member

Повідомлення

werneo
Просто відкатити старий драйвер?)
Dremjke
Member

Повідомлення

Mixx: 28.04.2025 07:56Просто відкатити старий драйвер?)
werneo: 27.04.2025 22:57Знайомий переставив вінду
Навряд на перевстановленій вінді можна відкатитись до драйверу, якого вже фізично немає на ПК :D
А ось чому пан ТС не хоче користуватися пошуком в інтернеті - то вже інше питання...
werneo
Member

Повідомлення

Dremjke: 28.04.2025 10:20
Mixx: 28.04.2025 07:56Просто відкатити старий драйвер?)
werneo: 27.04.2025 22:57Знайомий переставив вінду
Навряд на перевстановленій вінді можна відкатитись до драйверу, якого вже фізично немає на ПК :D
А ось чому пан ТС не хоче користуватися пошуком в інтернеті - то вже інше питання...
Якби знайшов сам, то не прийшов би сюди. На реддіті кажуть що МСІ не має архіву драйверів, а на сайті ріалтеку якась незрозуміла каша.

Отправлено спустя 1 час 37 минут 57 секунд:
Це ж не то? Пише ж High Definition Audio codecs. А потрібен драйвер до ALC4080 який є USB audio codec.
Я полазив по цьому сайту(який мені здається не підтримується) і там немає драйверів навіть до ALC1220.

Отправлено спустя 4 минуты 50 секунд:
Я скачав самий останній драйвер за посиланням, відкрив рідмі, і там в списку підтримуваних звукових немає ALC4080. Мимо.

Питання звідки скачати старішу версію драйвера бо в МСІ працюють відбиті на голову люди які не розглядають варіанту, що остання версія драйверу може бути крива.
Відповісти