alexeygalas
Так вже протестили і розповіли. Ніякого мікрокоду.
Останні статті і огляди
Новини
Функція Intel 200S Boost покликана поліпшити швидкодію процесорів Core Ultra 200K
-
yurius_r
Member
-
Ekz0rcyst
Member
Відколи на "ігрових" CPU можна тільки грати? Натякаю, - такі "камінці" беруть далеко не тільки для ігор.erkins007: И близко нет. Посмотрите на отношение продаж процов для рабочих станций к игровым.

-
Sanьka
Member
Зате потім повернуть НТ і видадуть за прогрес.Dobivatel: ↑ 22.04.2025 19:54Відмовились від технології Hyper-Threading і випустили наступне покоління процесорів, що поступаються їх попередникам, ще і перевели їх на нову платформу, це сценарій для наступної частини фільму "Тупий, ще тупіше".
Ну ще новий сокет 19хх. 19хх більше за 18хх, значить краще , чим не прогрес

Більшість людей планети взагалі не знають що таке біос.yurius_r: ↑ 22.04.2025 18:07Виглядає так з боку Intel, немов їх покупці зовсім тупі і не можуть пару кліків в біос самостійно зробити
-
yurius_r
Member
Sanьka
Я це знаю, до чого мені всі повторюють цей тезис?! Ця функція додана в БІОС і вимкнена за замовчуванням і що тоді для цієї більшості зміниться?
Я це знаю, до чого мені всі повторюють цей тезис?! Ця функція додана в БІОС і вимкнена за замовчуванням і що тоді для цієї більшості зміниться?
-
FirstTDM
Junior
Всё хорошо - полезное ускорение системы. Сегодня вышел новый биос + Intel 200S Boost и получилась прибавка ко всем тестам/играм. Погонял немного стресс-тесты из 3DMark - всё стабильно.
-
nasty
Junior
CORSAIR 32GB DDR5-7200 CL34 1,45V (CMH32GX5M2X7200C34) і як цю хрінь 1,45В понизити до 1.4В? В комп'ютерах не розбираюся взагалі, але +12% виглядає цікаво
P.S. Будь-ласка без засуджень, був тверезий коли замовляв такий PC
P.S. Будь-ласка без засуджень, був тверезий коли замовляв такий PC
-
alexeygalas
Member
nasty
Спробуй спочатку просто понизь до 1.40. Може і поїхати 7200. Якщо будуть помилки понизь на пару множників. 7133..7000 поки помилки в tm5 не припиняться.
У мене 7333 двома модулями по 32 на 1.42 стабільно роблять
Відправлено через 6 хвилин 2 секунди:
І твій комплект vengeance нормально повинен реагувати на андервольт
Спробуй спочатку просто понизь до 1.40. Може і поїхати 7200. Якщо будуть помилки понизь на пару множників. 7133..7000 поки помилки в tm5 не припиняться.
Відправлено через 6 хвилин 2 секунди:
Не слухай фігню усіляку. 265к - класний цп.nasty: ↑ 23.04.2025 22:08P.S. Будь-ласка без засуджень, був тверезий коли замовляв такий PC
-
qziua
Member
Також обновився. 265kf. Все супер. Хоча і так все було ідеально. Це інтел 
Відправлено через 48 хвилин 12 секунд:

Відправлено через 48 хвилин 12 секунд:
Нас вже 3 чи 4 ідіота?alexeygalas: ↑ 23.04.2025 22:24 nasty
Відправлено через 6 хвилин 2 секунди:Не слухай фігню усіляку. 265к - класний цп.nasty: ↑ 23.04.2025 22:08P.S. Будь-ласка без засуджень, був тверезий коли замовляв такий PC

-
alexeygalas
Member
Більше.qziua: ↑ 24.04.2025 10:43Нас вже 3 чи 4 ідіота?
Але це вже ви за себе кажіть. Я на цей цп мітив, дивився тести до і після допилювання, порівнював і так його і взяв. І не прогадав. Все як я планував.
Після андервольту вийшов на стокові показники, будучи в тісному душному малому компактному корпусі. Тому я ним дуже задоволений. А ви вже аналізуйте, хто ідіот а хто ні

-
qziua
Member
Так це ж сарказм бувalexeygalas: ↑ 24.04.2025 11:03Більше.qziua: ↑ 24.04.2025 10:43Нас вже 3 чи 4 ідіота?
Але це вже ви за себе кажіть. Я на цей цп мітив, дивився тести до і після допилювання, порівнював і так його і взяв. І не прогадав. Все як я планував.
Після андервольту вийшов на стокові показники, будучи в тісному душному малому компактному корпусі. Тому я ним дуже задоволений. А ви вже аналізуйте, хто ідіот а хто ні![]()

-
FirstTDM
Junior
Поддерживаю!Так це ж сарказм бувтут нас лайном поливають хто лиш може. Я на секунду не сумнівався у виборі ЦП
Задоволений на 1000%!

-
zaqik
Member
Столько пунктов в бивисе, даже не знаешь - вазелин профиле выше или ниже по списку добавлять будут?
Или же вместо