Ось таке повідомлення на кожному посиланні на скрін. Тож все ще хочеться побачити на величезні прирости від встановлення 32гб озп замість 16гб.
По перше, ти не думав що в msi afterburner можна відобразити хоч одне ядро? По друге, поясни чому різне навантаження на гпу. По третє, чому легіон смердючий? По четверте, давай дс/тг скину навіть особисто свої тестиAntonyKandaurov: ↑ 11.03.2025 23:40 V1tt0
Все це дуже добре виглядає але в мене питання - чому 5800 має 4 ядра?) По друге різний рівень завантаження гпу, тому і фпс різний![]()
А по третє це смердючий лєгіон, де тести божественного асус рог?
ххахахахаха, в очі довбишся, в кібері на відео однакова температура, покажи де вона різна в кіберпанку. хаахахахах, такий клоун, не може пояснити як працює ноут, теорія 5 класу інформатики тобі в рукиAntonyKandaurov: ↑ 11.03.2025 23:42 V1tt0
Все це дуже добре виглядає але в мене питання - чому 5800 має 4 ядра?) По друге різний рівень завантаження гпу, тому і фпс різний![]()
А по третє це смердючий лєгіон, де тести божественного асус рог?
Відправлено через 2 хвилини 53 секунди:
В кіберпанку навіть різні температури гпу і де типу 16гб озп то там чомусь вона вище![]()
Що це за тести на колінці?![]()
Давай свій асус рог
геній диванний, це пк, покажи мені тести ноутівAntonyKandaurov: ↑ 11.03.2025 23:49
Наприклад, чому тут немає +20% +100% фпс на ссцяному р3 3100 і 1650супер? Де ті бусти? Чи шо?
Ти там водного потянув? зліва сток озу, температура гпу 69 градусів, зправа апгрейд озу і гпу 66 градусів? зліва на 20фпс менше, зправа на 20фпс більше. Зліва гпу навантажений на 73%, зправа на 81
як бачиш по тестах по різному працює. Я кажу лише за приріст фпс в ноутах при рінших таймінгах, а не в пк при різних. За таймінги пк зовсім інша тема і я не розумію чому ти перейшов на таймінги озу в пк, якщо ми дивимось на тести ноутівAntonyKandaurov: ↑ 11.03.2025 23:56 V1tt0
Оце що?
Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
V1tt0
Чим ноут суттєво відрізняється від пк? Чи там якось інакше пам'ять працює?
фпс різний тому що таймінги в ноутбучній озу різні, ти хоч сам розумієш шо пишеш? Тобі скинули тести і ти не можеш аргументовано пояснити чому так в ноутах відбуваєтьсяAntonyKandaurov: ↑ 11.03.2025 23:58 V1tt0
Так того фпс і різний і рама тут ні до чого, ти точно нічого не плутаєш?![]()
можеш пояснити чому різне навантаження гпу через заміну озу?AntonyKandaurov: ↑ 12.03.2025 00:01 V1tt0
Різне навантаження на гпу - різний фпс, ти що не розумієш залежності?![]()
![]()
якщо ти не знав, якщо понизити налаштування графіки - в тебе нагрузка на цпу виростеAntonyKandaurov: ↑ 12.03.2025 00:02 V1tt0
Різне навантаження на гпу - різний фпс, ти що не розумієш залежності?![]()
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
А знаєш як зробити різне навантаження на гпу? Змінити налаштування графіки, які чомусь не показали![]()
я тобі особисто запропонував скинути тести, чому заігнорив цей момент?AntonyKandaurov: ↑ 12.03.2025 00:06 V1tt0
Я тобі таких тестів назнімаю пачку, типова маніпуляція а діти вірять що все одразу стало добре. І щось не видно конкретно твоїх тестів аби ми всі тут позатикалися і повірили що від зміни таймінга з 22 до 20 і з 52 до 42 дали такі "неймовірні" результати.
і доречі, запиши мені такий тест ноутбучної озу, якщо не балабол, цікаво буде подивитисьAntonyKandaurov: ↑ 12.03.2025 00:06 V1tt0
Я тобі таких тестів назнімаю пачку, типова маніпуляція а діти вірять що все одразу стало добре. І щось не видно конкретно твоїх тестів аби ми всі тут позатикалися і повірили що від зміни таймінга з 22 до 20 і з 52 до 42 дали такі "неймовірні" результати.
може мені ще номер карти з датою і cvv кодом тобі дати? ти не можеш пояснити з вище показаних тестів чому так відбувається, клоун, 0 аргументів, лише дешеві понтиAntonyKandaurov: ↑ 12.03.2025 00:14 V1tt0
Висилай плашки 2х8 гб в Запоріжжя на 26 відділення нової пошти 0671276711, залюбки запишу тобі тести де різниці буде 0 цілих 0 десятих.
Що конкретно ти хочеш почути? Збільшений обʼєм озп може впливати на продуктивність igpu, як на моєму 7840u, наприклад, при виділенні 4гб або 8 під відео результати можуть відрізнятися. Те що ти розповідаєш про різницю в 20% (!!!) для дискретного відео при легкому підкручуванні таймінгів - тут реально потрібні спеціалісти, не з оверклокінгуV1tt0: ↑ 12.03.2025 00:00 мені дуже цікаво почути експертну думку диванних геніїв ackstarvinta, AFU_power, 7mindfields, Евгений King на рахунок вище тестів