Bolt Graphics розробляє спеціалізований GPU, який у 10 разів швидший за GeForce RTX 5090

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

dead_rat: 09.03.2025 19:16 Але це не означає, що ми втратили на першому товарі, хоча звичайно податок платитимя не буде, бо в фірми збитки. Стаття просто жовте лайно, а ви його підкидаєте.
На основі чого ви зробили висновок, що стаття Deadline, "жовте лайно"? Стаття на Вікі також "жовте лайно"? ))
dead_rat
Member

Повідомлення

kairo: 09.03.2025 19:18
dead_rat: 09.03.2025 19:16 Але це не означає, що ми втратили на першому товарі, хоча звичайно податок платитимя не буде, бо в фірми збитки. Стаття просто жовте лайно, а ви його підкидаєте.
На основі чого ви зробили висновок, що стаття Deadline, "жовте лайно"? Стаття на Вікі також "жовте лайно"? ))
Бо тема ідіотська.

Мало бути: Незважаючи на успіх Гаррі Поттера, WB зазнала сумарних збитків через інші проекти.

Але тоді нема сенсаціі для журнашлюх, а ви це ще й розганяєте.
kairo
Member

Повідомлення

dead_rat: 09.03.2025 19:20
kairo: 09.03.2025 19:18 На основі чого ви зробили висновок, що стаття Deadline, "жовте лайно"? Стаття на Вікі також "жовте лайно"? ))
Бо тема ідіотська.
Мало бути: Незважаючи на успіх Гаррі Поттера, WB зазнала сумарних збитків через інші проекти.
Але тоді нема сенсаціі для журнашлюх, а ви це ще й розганяєте.
Ви спростовуєте загальновідомі факти, при чому взагалі без якихось реальних аргументів. Hollywood accounting, горезвісна і досить поширена практика. Таких випадків в кіно купа, я привів посилання на Вікі. Написати, що це все "жовте лайно" бо ви теж бухгалтер в певному сенсі, це несерйозно.
спойлер
Зображення
dead_rat
Member

Повідомлення

kairo
Я ж вам пояснив. Невже не доходить?

Читаємо поки не дійде, якщо треба, то по складах
kairo
Member

Повідомлення

dead_rat: 09.03.2025 19:36 kairo
Я зрозумів - "всрамсь, але не здамсь". Усі, хто пишуть про дані махінації, жовте лайно, бо ви в певному сенсі бухгалтер. Рахую, що на цьому можна закінчувати дану дискусію.
dead_rat
Member

Повідомлення

kairo: 09.03.2025 19:41
Я зрозумів - "всрамсь, але не здамсь". Усі, хто пишуть про дані махінації, жовте лайно, бо ви в певному сенсі бухгалтер. Рахую, що на цьому можна закінчувати дану дискусію.
Саме так, я вам і цитату з ВАШОЇ статті привів, пояснив цифрами, пояснив по суті.

НЕ ДО ХО ДИТЬ.

Я не можу сперечатися з кожним генієм інтернету. Бувайте :beer:
Hotspur
Member

Повідомлення

Scoffer: 09.03.2025 11:25 Hotspur
Чисто формально гддр не передбачає слотів/сокетів/інших роз'ємів на шляху сигналу. Передбачити = сильно збільшити жор. В сабжеву карту встромляються звичайні ддр.
хай зроблять :gigi:
tornadox
Member

Повідомлення

Сам заголовок новин в телеграмі вже мабуть увігнав в холодний піт спіжоспечених власників 5090, а ще після новини про розробку RTX 6000 з 96 гб, мабуть в запой пішли.
bodunoff
Junior

Повідомлення

https://www.techdirt.com/2010/07/08/hol ... ng-courts/
спойлер
Зображення
dead_rat
Member

Повідомлення

bodunoff
Визнаю, тут вони забрехалися в перерозподілі коштів, походу щоб не виплатити комусь обіцяний % від профіту.

Я недооцінив. :beer:

kairo
Тобі теж :beer:
kairo
Member

Повідомлення

dead_rat: 09.03.2025 22:44 kairo
Тобі теж :beer:
:up:
AssayMAS
Member

Повідомлення

dead_rat: 09.03.2025 19:16але все одно погано.
есть хостреры с 99% надёжностью - то есть вылеты пару раз в год и эпические
так там хостинг в 10 раз дешевле чем у "надёжных" контор
но всё равно популярно из за законов что в США против торентов и реально запустив ПО торент к те в дверь ФБР может постучаться по наводке интернет провайдера
и народ у хостера из жопы мира арендует на пару дней сервера - покачать торренты на сервере, а потом себе слить.
Это к тому что у кучу даже страх видеокарт есть применение в вычислениях - раз майнинг на них не выгоден. Вот сча игру скачал так 80+% контента самобытными нейронками рисованная. Прошел и втитрах - 1 программист 2дизайнера 2 музыканта и 10 переводчиков на самые популярные языки... вот такое позволяет аренда устаревших видеокарт под "самобытные" нейронки. И такого с каждым годом всё больше - вот ты у себя в "пхотошопе" рисуешь - а он на сервер с кучей видеокарт задание шлёт...
Wahoo
Member

Повідомлення

Shuginubi: 09.03.2025 10:05 Кстати, основатель и CEO - индус.
А, ну эти давно поняли, что главное это освоить паверпоинт и делать драматичные презентации, а не какой-то там продукт делать.
Полностью согласен, ждать тут нечего.
tornadox
Member

Повідомлення

dead_rat: 09.03.2025 10:30Я взагалі не уявляю, хто вирішив що це може бути прибутковим. Купувати професійні карти по багато кілобаксів, щоб арендувати іх геймеркам по 10$ в місяць? Карта за 1000$(а карти там не по 1к :laugh: ) не відібʼється навіть за десять років, а ще інфраструктура, енергія, персонал.
Так само мабуть хтось думав про аренду звичайних чи віртуальних серверів, кому ж воно може бути потрібне якщо простіше купити собі фізично сервер, найняти якогось Васю в адміни і поставити в підвалі офісу. Я досі не розумію людей які вважають що клауд геймінг це тупикова вітка, а от покупка кожних пару років умовної **90 для пару годин гри це прям здоровий глузд. :rotate:
dead_rat
Member

Повідомлення

tornadox: 10.03.2025 13:37
dead_rat: 09.03.2025 10:30Я взагалі не уявляю, хто вирішив що це може бути прибутковим. Купувати професійні карти по багато кілобаксів, щоб арендувати іх геймеркам по 10$ в місяць? Карта за 1000$(а карти там не по 1к :laugh: ) не відібʼється навіть за десять років, а ще інфраструктура, енергія, персонал.
Так само мабуть хтось думав про аренду звичайних чи віртуальних серверів, кому ж воно може бути потрібне якщо простіше купити собі фізично сервер, найняти якогось Васю в адміни і поставити в підвалі офісу. Я досі не розумію людей які вважають що клауд геймінг це тупикова вітка, а от покупка кожних пару років умовної **90 для пару годин гри це прям здоровий глузд. :rotate:
Клауд геймінг загинається через сітку: ну нема зараз можливості ганяти фуллхд-2к відео через інтернет маючи пінг до 20 мс. Як буде - без проблем.

Хмарні сервіси це як раз навпаки хороша ідея, отримати розшарений ресурс за малу ціну - вельми логічно. Для стартапів - ідеально. Хоча зараз популярно і навпаки, переходити з клауда на своє залізо, арендуючи стойки в датацентрах - якщо точно знаєш що тобі треба, то ціна в рази дешевша за клауд виходить, а залізом і інфраструктурою зацмається датацентр, а не ти сам.
Відповісти