https://www.olx.ua/d/obyavlenie/shuttle ... CfriR.html
- спойлер
ваистену.
Нажаль немаэ обмежень по охолодженню.mklm: ↑ 07.03.2025 08:23 там змагання по 754 сокету, хто хоче - приєднуйтесь
https://hwbot.org/competitions/Warp9%20 ... ompetition
їм ціна полтіннік, ну сотня максимумБумик: ↑ 07.03.2025 14:03 Я пока на Атлоны цены сложить не могу,но будут недешево.
фішка к8 в тому що чим холодніше - тим гірший розгін. там ідеальна температура десь від мінус 10 до мінус 50Egoist: ↑ 07.03.2025 16:45Нажаль немаэ обмежень по охолодженню.mklm: ↑ 07.03.2025 08:23 там змагання по 754 сокету, хто хоче - приєднуйтесь
https://hwbot.org/competitions/Warp9%20 ... ompetition
Так в тому і справа, що навіть проточна холодна вода іде лісом:)mklm: ↑ 07.03.2025 16:51їм ціна полтіннік, ну сотня максимумБумик: ↑ 07.03.2025 14:03 Я пока на Атлоны цены сложить не могу,но будут недешево.![]()
фішка к8 в тому що чим холодніше - тим гірший розгін. там ідеальна температура десь від мінус 10 до мінус 50
Я щось взагалі не зустрічав що б їх прям сильно розігнали, там стеля десь 3.3-3.4 на скільки я пам'ятаю по хоботуmklm: ↑ 07.03.2025 16:51 фішка к8 в тому що чим холодніше - тим гірший розгін. там ідеальна температура десь від мінус 10 до мінус 50
Самий точний опис того що відбувається на лоху, я доречі цікавий експеремент провів, вже більше ніж півроку тому відкрив 10 ретро-лотів на які наші ретро-миколки поставили дракон-прайс. Ну типу Солтек за 200 баксівEgoist: ↑ 07.03.2025 16:58 На OLX стільки даунів це просто якась дичина. Ціни вище ніж на ebayОт реально це люди з вадами. Всі ретроманьяки, включаючи таких продаванів, це люди котрі хочуть купити подешевше щось стареньке. Але бариги від бога купують щось за копійки, а потім накручують 1000% і намагаються продати це ретроманьякам. З яких паралельних всесвітів ці бовдури? Я деяким навіть пишу з цікавості яка буде аргументна база у таких комерсів.
О, а я только хотел такое выкидыватьEgoist: ↑ 07.03.2025 16:58Отправлено спустя 2 минуты 24 секунды:
940 дуал сокет з агп дуже рідка штуковина, з того що реально знайти тільки Tyan і за багато грошей, але ця система має перевагу в тому , що можна приєднати агп або Pcie боард і це будуть повноцінні інтерфейси.
На нашей барахолке давно был? Глянь на цены мусора: те же RTX 3070 и ниже. Как раз тот подход к продажам, что ты описываешь.saren: ↑ 07.03.2025 17:01Меня особо бесит то, что цены крутят не ценители, а опущенные барыги. А еще недалёкие колхозники, видя такой парад жадности, крутят цены на свое : " если кто то продает дорого - чем я хуже, что бы продавать дешевле".
Бесит до "зубовного скрежета"©®™
Для мене цінність зібрати до купи топову систему з ДДР1 (на крайняк ддр2), агп i з найпродуктивнішими процесорами тієї епохи, тому вибір пав на дуал 940 сокет який повністю вписується в ту епоху + є PCI-X тому можна зібрати рейд масив, чи потужну мережеву карту, а якщо пощастить десь купити адаптер pci-x to pci-e то вийде ультимативна машина. Тому і знайшов воркстейшен від SUN який без покупки адаптера маэ дочірню палту яка агп заміняє на pcie.offece-trader: ↑ 08.03.2025 14:25О, а я только хотел такое выкидыватьEgoist: ↑ 07.03.2025 16:58Отправлено спустя 2 минуты 24 секунды:
940 дуал сокет з агп дуже рідка штуковина, з того що реально знайти тільки Tyan і за багато грошей, але ця система має перевагу в тому , що можна приєднати агп або Pcie боард і це будуть повноцінні інтерфейси.А чем же ценность, дайте пояснения ? Процессоры еще в комплекте.
карти 3000 серії і на ebay коштують неадекватно, я також не розумію звідки такий прайс, але трошки потираю спітнілі ладоні, бо був на тому боці барикади які казали, що майнінг не так сильно впливає на ціну бу карт на ринку. Ринок за рік-два і перетравив майже всі майнерські карти і знову все регулюється як і раніше. І дивлячись на нові серії карт можна впевнено казати, що королем за співвідношенням ціна\фпс для 1080 і 2к залишається 3080ti.0kie: ↑ 08.03.2025 15:32На нашей барахолке давно был? Глянь на цены мусора: те же RTX 3070 и ниже. Как раз тот подход к продажам, что ты описываешь.saren: ↑ 07.03.2025 17:01Меня особо бесит то, что цены крутят не ценители, а опущенные барыги. А еще недалёкие колхозники, видя такой парад жадности, крутят цены на свое : " если кто то продает дорого - чем я хуже, что бы продавать дешевле".
Бесит до "зубовного скрежета"©®™Народ по инерции пытается продавать 3000-ю серию видях за конский прайс, хотя всем давно понятно, что это уже мусор и нафиг никому не нужен. Тем более в тех объёмах, который представлен на всех площадках, торгующих б/у комплектующими.
Викличте людині психіатра, у нас тут буйний випадокEgoist: ↑ 08.03.2025 16:58 Для мене цінність зібрати до купи топову систему з ДДР1 (на крайняк ддр2), агп i з найпродуктивнішими процесорами тієї епохи, тому вибір пав на дуал 940 сокет який повністю вписується в ту епоху + є PCI-X тому можна зібрати рейд масив, чи потужну мережеву карту, а якщо пощастить десь купити адаптер pci-x to pci-e то вийде ультимативна машина. Тому і знайшов воркстейшен від SUN який без покупки адаптера маэ дочірню палту яка агп заміняє на pcie.
Так воно працює всюди: авто, аудіотехніка, музичні інструменти, консолі, комп'ютери і навіть мобільні телефони))) Недавно сам придбав Fender Stratocaster 1969 року за копійки у знайомого наркета і продав за просто нецензурний цінник))) і я б продав би і дешевше, бо для мене це просто стара палка зі струнами, але ж є попит))) До того ж покупець дуже хотів почути від мене про "магію криштального звучання" старих фірмових електрогітар, "зараз такого не роблять", "іструмент з душою", "золота епоха рок-музики" і таке інше і мені довелося йому все це розповідати близько години по телефону, не міг же я засмутити людину)))Egoist: ↑ 07.03.2025 16:58 Всі ретроманьяки, включаючи таких продаванів, це люди котрі хочуть купити подешевше щось стареньке. Але бариги від бога купують щось за копійки, а потім накручують 1000% і намагаються продати це ретроманьякам.
Это просто потому что ни 9800 Pro, ни ti 4200, ни FX 5700 никто не считает какими-то редкими железяками.spoglyadach: ↑ 09.03.2025 00:39 Нічого не знаю, знайомий мені щось про польський ринок залізок сказав я зайшов подивився. Ціни там трошки вищі за наші але лежить все за що в нас тут кроваві торги влаштовують в ЛС продавців. Ой в мене радеон 3850 немає на чому перевірити 400 гривень, ой вже 600 дають, ой вже 800 а нє вже 1000 якщо більше дасте буде ваша. Ага вже біжу волосікі назад, купувати котів в мішку за тисячу, потім охлад знімеш а там по текстоліту ГПУ пузирі від праски. Так ось в них там вільно лежать і 9800 Pro і FX 5700 4200 Ti кілька екземплярів за пів години зустрів а всяких 6600 GT та 7600 GS взагалі не проблема купити. І ніякої бійки не влаштовують, це получаєця пшекі просто тупі не шарять за прогрєв ретро-джонів на шекелі![]()
Повністю згоден, але спочатку, до того як дискусія розвилась, лейтмотивом було, що деякі комерси продають за кінський цінник те, що абсолютно нікому не потрібно за такі гроші. А так взагалі 0 претензій - це ринок і хто як хоче так і присідаєSERGBILL: ↑ 09.03.2025 00:32Так воно працює всюди: авто, аудіотехніка, музичні інструменти, консолі, комп'ютери і навіть мобільні телефони))) Недавно сам придбав Fender Stratocaster 1969 року за копійки у знайомого наркета і продав за просто нецензурний цінник))) і я б продав би і дешевше, бо для мене це просто стара палка зі струнами, але ж є попит))) До того ж покупець дуже хотів почути від мене про "магію криштального звучання" старих фірмових електрогітар, "зараз такого не роблять", "іструмент з душою", "золота епоха рок-музики" і таке інше і мені довелося йому все це розповідати близько години по телефону, не міг же я засмутити людину)))Egoist: ↑ 07.03.2025 16:58 Всі ретроманьяки, включаючи таких продаванів, це люди котрі хочуть купити подешевше щось стареньке. Але бариги від бога купують щось за копійки, а потім накручують 1000% і намагаються продати це ретроманьякам.