Почитав коментарі. Трохи не зрозумів притензій до A-life. Ви чого чекаєте? У мене в грі монстри по зоні бігають, з іншими сталкерами рубляться, іноді один з одним. Кровосісь з псами, пси з кабанами. Сталкери з бандюками воюють. Навіть лутають один другого. Позавчора йшов через болота, набої майже закінчились. І купа собак напала. А потім ще табун плотєй. Добре що вони один на одного теж переключились, а не скопом всі на мене. Заполовинили монстри один одного, переможців я добив.
Що треба в A-life такого, щоб було класно критикам? Я без наїзда. Просто цікаво.
Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl випробувало понад шість мільйонів гравців
-
neonglaу
Member
-
Геральт
Member
GreenMile: ↑ 05.03.2025 14:55Як це не знаємо? Навіщо ви тоді отой свій скрін запостили, шоб що?Геральт: ↑ 05.03.2025 14:37 Скільки пройшло гру, ми не знаємо. Оті ваші "висновки" і є маніпуляція.
- спойлер
МІЙ В3?! Нічого, шо це ви його сюди приперли, а не я?Геральт: ↑ 05.03.2025 14:37 З чого можна зробити висновок, що великі (тривалі) ігри проходить ~20% гравців. Отой ваш випадок з В3 це всього лиш окремий випадок
Ну, нехай буде 20%, але 20% від 100 і 20% від мільйона - то трішки різні речі в цьому і суть відсотків. Не можна рівняти офіційне проходження В3 і офіційне проходження С2, це взагалі ні про що, бо В3 вийшов 10 років тому і потім купу разів продавався за дві чашки кави. От коли С2 буде 10 років, тоді можна буде порівнювати стату якось. А так в В3 ОФІЦІНИЙ відсоток проходження явно набагато більший, просто до стати додаються "мертві душі", яких у С2 ще не має у співставній кількості.
У мене так само в стімі лежить куплений Сталкер ТЧ, в який я не грав в стімі, при тому що це була перша ліцензійна гра на диску, яку я принципово купив в 2007 (але потім все одно спіратив, бо задовбав той довбаний старфорс чи, що там був за захист.)
Так ми розглядаємо офіційну статистику по стіму, скільки там піратять я не знаю, можу лише сказати, шо раніше піратили більше набагато, бо не було культури купвілі ігор. Зараз явно вся парашка піратить С2 як мінімум.Геральт: ↑ 05.03.2025 14:37Мені невідома кореляція між бажанням пройти гру до кінця та версією гри (піратка чи ліцензія). Якщо маєте посилання на дослідження, з задоволенням почитаю.
Але, імхо, скоріше ліцензію будуть проходити, бо кошти витрачені. А піратку не шкода дропунти будь-коли. Тобто цифри в стім біль "оптимістичні", а реальний % пройдених суттєво нижчий.
Скрін не вам був адресований. Тому не дивно, що ви його не зрозуміли. Алігатор писав, що лише 1/5 пройшли С2 (ліценз). Ніби це поганий показник. Але, як не дивно, ~ стільки ж у В3.
Господи, та не ваш В3. А ота історія про 25 разів пройдену піратку і жодного разу пройденої ліцензії В3 - ваша.
Я не знаю, яка там в вас "суть %". Якщо вам не подобається проходження В3, можемо взяти проходження кінгдом. Бо також свіжа і також тривала. Але і вона вам не підходить. Там ще була, здається фіналка. Лінь цифри шукати, та й для них ви якусь свою причину знайдете )
Ну так як не знаєте, скільки піратять, то нащо всі ті історії про те, як ліцензії пилом припадають, а піратки до дірок затираються? Чи висновки про те, скільки гравців пройшло гру?
По стіму с2 проходить ~ той самий % що і інші подібні ігри. Що якби заперечує "жахливий" технічний стан, про який нам розказують вже 100500 тему окремі персонажі. От і все, що я хотів донести.
-
Alligator
Member
З точністю навпаки, всі кричать, що гра гарна но грати не будуть бо багована, воно то так, але статистика показує, що грають. Наприклад я стрільця зустрів через 100+ годин, для когось це один тиждень гри в сталкера, хтось не має стільки часу та йому ще далеко, вважаю, що показник навпаки гарний.Геральт: ↑ 05.03.2025 15:12Скрін не вам був адресований. Тому не дивно, що ви його не зрозуміли. Алігатор писав, що лише 1/5 пройшли С2 (ліценз). Ніби це поганий показник. Але, як не дивно, ~ стільки ж у В3.
Чи тут всі по азіатскій програмі грають? Я заплатив за 100% гри я пройду всі квести на 100%!

-
Барбарис
Member
Alligator, гра по системі: вартість ультімейт - 1600, час гри 200 год, година задоволення в результаті - 8 грн. Дешевше ніж інші розваги. 

-
Alligator
Member
1600?Барбарис: ↑ 05.03.2025 16:57 Alligator, гра по системі: вартість ультімейт - 1600, час гри 200 год, година задоволення в результаті - 8 грн. Дешевше ніж інші розваги.![]()

- спойлер
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl - Ultimate Edition - 2 294₴
Проміжний підсумок 1 912₴
Знижка -255₴ ( -11%)
Податок 382₴
Усього 2 294₴
-
Барбарис
Member
Alligator, передзамовлення коли видалили язик.
-
byaka
Member
Причому тут взагалi русня,зайдiть i почитайте краще, там майже в кожнiй темi на англшйскiй мовi обговорюють баги та оптимiзацiю.Hotspur: ↑ 05.03.2025 09:40там половина русні яка взагалі ні в шо не гралаbyaka: ↑ 04.03.2025 23:02Так добре що кожний день люди скаржаться в стімі на проблеми
Отправлено спустя 5 минут 27 секунд:
Таке вже було одного раза,пiдождiть хай розробник випустить новий патч на 100 багфiксiв побачимо хто ту ще "брєд" пише.neonglaу: ↑ 05.03.2025 14:47Який брєд ви пишите. Вже пройшов майже половину гри з просто огромним світом, і не помітив "жахливого стану".
-
Hotspur
Member
я читав і там половина відгуків русніbyaka: ↑ 05.03.2025 19:37Причому тут взагалi русня,зайдiть i почитайте краще, там майже в кожнiй темi на англшйскiй мовi обговорюють баги та оптимiзацiю.
-
SleepNeep
Junior
Порівняння старого і нового АІ. Не змогли вони поки що в С2 досягнути хоча б колишнього рівня.neonglaу: ↑ 05.03.2025 15:06 Почитав коментарі. Трохи не зрозумів притензій до A-life. Ви чого чекаєте? У мене в грі монстри по зоні бігають, з іншими сталкерами рубляться, іноді один з одним. Кровосісь з псами, пси з кабанами. Сталкери з бандюками воюють. Навіть лутають один другого. Позавчора йшов через болота, набої майже закінчились. І купа собак напала. А потім ще табун плотєй. Добре що вони один на одного теж переключились, а не скопом всі на мене. Заполовинили монстри один одного, переможців я добив.
Що треба в A-life такого, щоб було класно критикам? Я без наїзда. Просто цікаво.
-
Hotspur
Member
там є і + і -. НПС набагато більше гуляє ніж було ранішеSleepNeep: ↑ 05.03.2025 21:25Порівняння старого і нового АІ. Не змогли вони поки що в С2 досягнути хоча б колишнього рівня.