inquisition, я конечно понимаю что все тут в невероятном накале от таких потрясающих новостей про проводки и коннекторы, но я писал без негатива а ты будто пригорел.
Непрошенный совет - будь попроще, не дуйся, а то еще пригоришь как тот коннектор

Це тому, що люди не відрізняють понять. Не можуть відкрити толковий словник, або хоча б у нейронки спитати про масовість, системність та брак.Ostin: ↑ 14.02.2025 12:31 Я бачу, тут абсолютно не можуть відрізнити випадок браку і нікчемний дизайн, через який все горить.
Брак - це щось пішло не так при виробництві \ збірці і воно якось себе проявило. Гарантія - відшкодування - їдемо далі.
Нікчемний дизайн - це коли масовий вихід з ладу по ОДНІЙ і тій же причині. Нехай за статистикою це навіть менше загального браку. Це у*обищний дизайн і виробника потрібно карати гривнею\доларом за таке. А ще додаємо відмазку при гарантійному зверненні "у вас руки з сраки ростуть". Це взагалі не те що неконкурентна модель розповсюдження товару. Це просто відношення до своєї ЦА як до повних дебілів.
Вот хотел тоже самое написать, загибаем пальцы всем форумом: триии!Shaolin_Style: ↑ 14.02.2025 12:00Три подтвержденных случая
Звідка така цифра, може там 50% брака?Tailmon: ↑ 14.02.2025 11:570,0000001%
Злость и кринж от абсурда, видимо, настолько же сложно отличить. Непрошенный совет - не позорься еще дальше.Earanak: ↑ 14.02.2025 12:34![]()
inquisition, я конечно понимаю что все тут в невероятном накале от таких потрясающих новостей про проводки и коннекторы, но я писал без негатива а ты будто пригорел.
Непрошенный совет - будь попроще, не дуйся, а то еще пригоришь как тот коннектор![]()
тупейший наброс на который мне лень отвечать.Yaroslav308: ↑ 14.02.2025 12:16
И правильно сделали. Больше людей узнают, что после подключения нужно удостовериться в нормальной работе, а не узнать о проблеме по запаху. Также больше вероятность, что Куртка вспомнит о забытых технологиях предков (аж позапрошлое поколение) и вернет балансировку.
Навіщо? Вийшло ж пропхнути дебільний 12-пін? Вийде і нормальним роз'єм стандартизувати.Shaolin_Style: ↑ 14.02.2025 13:15пусть кожанка возвращает 8pin коннекторы
Ох уж это массонское лобби пропихивающее не работающие разъемы питанияOstin: ↑ 14.02.2025 13:20Навіщо? Вийшло ж пропхнути дебільний 12-пін? Вийде і нормальним роз'єм стандартизувати.Shaolin_Style: ↑ 14.02.2025 13:15пусть кожанка возвращает 8pin коннекторы
Просто треба вийти до людей і сказати - "ми обісрались, але ось ми все виправили".
Не впевнений, що куртка це осилить...
Так.Shaolin_Style: ↑ 14.02.2025 13:22Проблема точно в разъеме?
Це ж прекрасно почуватись щасливчиком)Shaolin_Style: ↑ 14.02.2025 13:22за два года ничего не оплавилось\не вышло из строя
на карті всі 6 контактів запаралелені на вході і воно не може брати суттєво більше струму по 2, ніж по всіх інших 4, якщо зі з'єднанням все ок і опір більш менш рівнийgregory_amd: ↑ 14.02.2025 11:37 Як же мені подобається читати місцевих икспердів що пишуть про кабелі, про БЖ, про роз'єм.. І ніхто навіть не подивився відео з роз'ясненням проблеми що б розуміти що справа у самій карті котра бере 90% живлення по двом проводам а не по всіх..
P. S. При чому є велика вірогідність що це брак а не by design.. Так що можливо це масовим явищем ніколи і не стане
а можна якесь посилання на якусь статистику або загальну кількість випадків?inquisition: ↑ 14.02.2025 12:33 А если из комы выйти и открыть для себя что-то кроме юа оверов по миру за предыдущие 2 года, поинтересоваться и ужаснуться от количества, то может и стыдно стать, вновь читая свои безграмотные комментарии с рандомно расставленными знаками препинания.
Так, лень, что даже ответил, только не смог в конструктив.Shaolin_Style: ↑ 14.02.2025 13:15тупейший наброс на который мне лень отвечать.
В 30-й серии они смогли совместить новый коннектор и балансировку. Думаешь, настолько деградировали?Shaolin_Style: ↑ 14.02.2025 13:15ок пусть кожанка возвращает 8pin коннекторы, будем сидеть с вот такими франкенштейнами которые будут бесконечно подавать 600вт на карту:
не переживайте, амд вже також по-трохи на 12вхпвр переїзжає в новому поколінніOstin: ↑ 14.02.2025 13:24 То чи є проблема з курткою? Так!!!
не думаю, що воно дає якусь суттєво різницю, там пін-папа досить далеко входить в маму в роз'ємі і той рух в пластиковому корпусі на долі меліметра якоїсь погоди не робить, якщо роз'єм до кінця вставленийvmsolver: ↑ 14.02.2025 13:19 У кабелей корсара утопленные контакты, у MSI выглядят лучше, всё видео
- спойлер
Может, потому, что нвидиа была основной движущей силой по внедрению нового разьема?vmsolver: ↑ 14.02.2025 12:43И то, к кабелю Дербауера большие вопросы. Как бы, как карта может быть виновата в кривом кабеле? Почему накинулись на карту, а не кабель? Не говорю уже о том, что его кабель мало похож на кабель домашнего пользователя, я не знаю как и кто, но я дома свою видеокарту переподключал раз в год это самое частое, а то и раз в два года, чего туда лезть, если всё работает?
они новый тип коннектора реализовали только в 3090Ti - это первая карта с 12VHPWR разъемом. Все карты до этого: 3090, 3080ti использовали 12Pin без синхронизации сообщения с бп, который работал по принципу питания 8+8pin завернутого в 12пиновый переходник.Yaroslav308: ↑ 14.02.2025 13:34 В 30-й серии они смогли совместить новый коннектор и балансировку. Думаешь, настолько деградировали?
ще не виключено, що на стороні бж можуть бути нюанси, можливо дороги або пайка роз'ємів не витримують, он у дербауера в тому відосі роз'єм на бж відчутно сильніше нагрівався, тут також на стороні бж роз'єм погорівShaolin_Style: ↑ 14.02.2025 13:56 я думаю что 5090 довольно сырая видеокарта с плохо оптимизированным балансом энергопотребления к выдаваемой производительности, от туда все проблемы. Ну и от кривых рук и кастомных кабелей 12VHPWR. Давайте рассуждать логически, пока есть 3 репорта на несколько тысяч карт, ситуация раздута точно так же как ее раздували во времена 4090.
Це допоможе позбавитись додаткової точки відмови, через яку й виникають ситуації коли по одному кабелю йде величезний струм.nazar-pc: ↑ 14.02.2025 11:27Це нічим не допоможе.
Якщо по одному проводу йде величезний струм, то він прийде величезним і на контакт БЖ, нагріваючи все на своєму шляху, навіть якщо з боку БЖ там буде інших роз'єм.
Я не делаю выводов, что корсар плохой, ведь контактная группа в любом случае должна сопрягаться в достаточной мере, просто платик у всех чуть разный. Но у дербаера корсар ))oversteve: ↑ 14.02.2025 13:44 не думаю, що воно дає якусь суттєво різницю, там пін-папа досить далеко входить в маму в роз'ємі і той рух в пластиковому корпусі на долі меліметра якоїсь погоди не робить, якщо роз'єм до кінця вставлений