Выбор компьютерного кресла, стола и тп

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
VolandInferno
Member

Повідомлення

Tesseract: 08.02.2025 18:33Друге виглядає цікавіше через можливість регулювати поперек.
Так, в одному варіанті там поперек типу "підлаштовується", а в іншому можна вручну підрегулювати. Але в першому варіанті мені колір більше подобається:)
Tesseract: 08.02.2025 18:33Крісла можуть бути ті самі
Ну я б не сказав що такі самі, скоріше - по мотивам:)
den55den
Member

Повідомлення

Я собі купив після мученій у звичайному кріслі з низькою спинкою в епіцентрі вот таке: https://epicentrk.ua/ua/shop/mplc-krisl ... 968cd.html , моя дупця сказала дякую, спина теж не проти була, сидів я в епіцентрі на всіх кріслах , були такі що відразу дискомфорт, а були що треба було посидіти хв 15, декілька разів не спеціально приїздив, і сидів. Домашнім моїм теж сподобалось, но це після геть поганого крісла, і я не вибагливий до рівня експерта)
leif
Member

Повідомлення

VolandInferno: 08.02.2025 18:12На ньому вийде розвалитись з ногами на стіл, чи треба суто "сидіти"?
та вийде, чому ні. я ноги на стіл не закидав, але відхилявся повністю назад ставив ноги на підставку - все ок, думаю і на стіл закинути можна, якщо таке бажання є))
Scoffer
Member

Повідомлення

LiquidStorm: 21.09.2024 15:15Підкажіть крісло для жиробаса 130кг, не за всі гроші світу, яке реально зроблене міцно.
Бо в каталогах пишуть і 130кг, і навіть 150кг, знаходиш якесь вживу, а там кріселко з тоненького металу, що "нога", що механізм гойдання.
Приєднуюсь до питання. Бо всі ці ергономічні і геймерські крісла для дрищів я вже зламав і треба нове, бажано більше ніж на рік-два :shuffle:
Tesseract
Member

Повідомлення

Якщо до 135 кг, то можна взяти вживаний Aeron в C розмірі.
gen0diy
Member

Повідомлення

Scoffer: 09.02.2025 13:03
LiquidStorm: 21.09.2024 15:15Підкажіть крісло для жиробаса 130кг, не за всі гроші світу, яке реально зроблене міцно.
Бо в каталогах пишуть і 130кг, і навіть 150кг, знаходиш якесь вживу, а там кріселко з тоненького металу, що "нога", що механізм гойдання.
Приєднуюсь до питання. Бо всі ці ергономічні і геймерські крісла для дрищів я вже зламав і треба нове, бажано більше ніж на рік-два :shuffle:
Не знаю как насчет 130+
У меня 115кг. Поехал выбирать кресло (спинка - сетка, сидушка - ткань) с лимитом максимум 15к грн в салон kreslalux.ua.
Перепробовал кучу вариантов, комфортно было в трех креслах:
1. ERGO CHAIR 2 - отказался из-за подлокотников - люфтят, дребезжат, меняют регулировку от малейшего усилия, также не очень нравится слишком объемная конструкция сзади спинки.
2. не помню названия модели, с ценой 8500грн - но там была пластиковая основа
3. модель M6-AS - под их собственной маркой kreslalux. На их сайте ее не находил, в инете нашел: https://www.alibaba.com/product-detail/ ... 61017.html - ее и взял.
Tesseract
Member

Повідомлення

Хтось пробував користуватися такими столами: https://eversolid.com.ua/products/stil- ... iam-vysoty ? Мені цікаво наскільки вони хиткі.
Hotspur
Member

Повідомлення

Tesseract: 21.02.2025 22:25 Мені цікаво наскільки вони хиткі.
у Ікеї є схожі, в них нормально. у цих не знаю
Tesseract
Member

Повідомлення

Hotspur
А які саме? Бо я дивився огляд на один з їхніх столів, і там столешня була з картону.
Hotspur
Member

Повідомлення

Tesseract: 22.02.2025 10:28А які саме? Бо я дивився огляд на один з їхніх столів, і там столешня була з картону.
модель не пам'ятаю. якась байда за 2000 доларів з електро мотором
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Тему відновили після випадкового видалення.

Щодо свого питання раніше
LiquidStorm: 21.09.2024 15:15 Підкажіть крісло для жиробаса 130кг, не за всі гроші світу, яке реально зроблене міцно.
то в кінці березня по акції взяв Lorgar Embrace 533 Black (LRG-CHR533B) за 9750 гривень. Крісло міцне, підлокітники налаштовуються як завгодно (висота, поворот, винос), колеса високі і тихеньки. Звичайно, присутній люфт у тих елементах, що мають рух, але то не критично.
MaxZema
Member

Повідомлення

Вітаю! Обираю не дуже дороге крісло (не геймерське, бо спина вже пішла погуляти :( ). Хтось мав досвід роботи з кріслами фірми Mark Adler? Ось наприклад такі моделі - Mark Adler Manager 2.1, Mark Adler Manager 2.8, Mark Adler Manager 3.5.
0kie
Member

Повідомлення

Очередная поделка для сутулых. Достал этот "спортивный" дизайн. Сесть ровно и убрать руки со стола - плечами упираешься в эти дурацкие "крылышки". Начинаешь сутулиться. И нафига оно надо? Также дурацкие подлокотники с регулировкой - наклонил спинку и надо подстраивать подлокотники что по высоте, что по ширине, иначе неудобно. И за люфт ты сам сказал - приходится мириться. Для чего? Отвалить больше 11 тысяч гривен и терпеть компромиссы - это идиотией попахивает, не? :facepalm: Единственный плюс кресла - на спине нет дурацких прорезей для ремней подушки и откинувшись на кресле, не упираешься головой или шеей в пластик прорези. Но это не должно стоить 11к. Пятёрка в базарный день - потолок.
MaxZema: 28.05.2025 23:19Mark Adler Manager 2.1, Mark Adler Manager 2.8, Mark Adler Manager 3.5.
Этими табуретками добьёшь спину. У меня с позвоночником серьёзные проблемы, поэтому на таких стульчаках долго сидеть не могу - нужно вставать и двигаться. Откинуться назад, потянуться и развалиться с ногами на стол не получится. В топку!
Avenger80
Member

Повідомлення

del
Wahoo
Member

Повідомлення

LiquidStorm
Ты настолько активно маневрируешь во время игры, что тебе нужна боковая поддержка?
Пока толпы платят за мусор значительные деньги, этот мусор будут производить и требовать за него значительные деньги.
Покупка "Геймерского" кресла, априори, ту... глупость.
Tesseract
Member

Повідомлення

MaxZema: 28.05.2025 23:19Хтось мав досвід роботи з кріслами фірми Mark Adler? Ось наприклад такі моделі - Mark Adler Manager 2.1, Mark Adler Manager 2.8, Mark Adler Manager 3.5.
На фото виглядають досить ергономічно, але я б радив спробувати посидіти перед покупкою. Також не зрозуміла якість матеріалів. Фірма нова, намагається зайти на ринок і тому може трохи демпінгувати. Але навіть так, усе одно надто дешево. За таку ціну знайти крісло з довговічною сіткою майже неможливо. Я б радив шукати звичайне, щось типу Новий Стиль GALANT GTP CPT CHR68.
MaxZema: 28.05.2025 23:19не геймерське, бо спина вже пішла погуляти :(
Мав подібну проблему шість років назад. Міг годинку посидіти за компом в хорошому, ергономічному кріслі, причому сидіти правильно, і усе одно встати з болем у спині. Лікар порадив почати качати м'язи спини. А тренер у спортзалі сказав, що качати лише спину не вийде, і треба усе рівномірно. Я погодився і з тих пір болі зникли. Правда якщо роблю перерву у тренуваннях більше ніж на місяць, то проблеми повертаються.
maxud_b
Member

Повідомлення

Tesseract: 29.05.2025 13:19 Я б радив шукати звичайне, щось типу Новий Стиль GALANT GTP CPT CHR68.
В Новий Стиль GALANT GTP спинка не тримається, бо підпружинена, тому краще OFFIX GTR 5 Freelock+. Дорожче, але для спини комфортніше, є регулювання кута і висоти підтримки - обирав посидівши тоді у всіх, що були в наявності, і це крісло мені сподобалося, більше ніж, навіть, вдвійчі дорожчі. В мене таке більше 10 років і тільки в цьому газліфт поміняв ну і болти підкручую регулярно, бо починає скрипіти..
MaxZema
Member

Повідомлення

А що скажете про таке крісло IKEA HUVUDSPELARE ? Є ще IKEA MARKUS , але воно дорогувате.
0kie
Member

Повідомлення

MaxZema: 29.05.2025 14:23IKEA HUVUDSPELARE
Жаль, моя прошлая работа из-за войны закончилась, а то показал бы фото аналогичного табурета с лопнувшей дужкой. Это та, которая держит сетку и типа "спинка". Сидела на нём какая-то тётка из бухгалтерии, не 100 кг, но за год кресло сдохло. Оно чисто офисное, без регулировки наклона, поэтому под 90 градусов спина за час станет колом.
LiquidStorm
Member

Повідомлення

0kie: 29.05.2025 03:01
это не должно стоить 11к
Може і так, але ринок визначає ціни, і за 6-9к продають таке одноразове лайно, що не дрищ йго розвалить за кілька тижнів.
Своїм користуюсь вже 2 місяці - мені норм, плечами не впираюся, спина дискомфорту не відчуває, часом навіть користую ту "підкладку" під шию, хоча вона і не надто зручна. Сиджу не по 5хв, типово 7+ годин в день.
Wahoo: 29.05.2025 09:34настолько активно маневрируешь во время игры
За компом не граю, крісло обирав по функціоналу, матеріалам, міцності конструкції. До цього раніше користував офісне типу "manager", то за 10+ років міняв основу 3 рази, втулки під колеса 2 рази, газліфт 2 рази, і один підлокітник. По ремонтопридатності то офісне крісло - супер, але коли порепалася "еко-шкіра" то ремонтувати її - нонсенс, а чохлом прикривати мені не сподобалося.

Покажіть мені крісло за, скажем, 12к грн, що реально витримає 130кг ваги, має колеса, гойдання і зручні підлокітники (або можливість їх налаштування).

Отправлено спустя 3 минуты 9 секунд:
А, і ше нюанс - спинка по дефолту має такий кут постановки до сідушки, що ніби ззаду тобі в спину вперлися коліном і троха зігнули :D
Але, завдяки зміні кута між сідухою і спинкою, змістив її на кілька "кліків" назад і проблема вирішилася.
Відповісти