Новини
Останні статті і огляди
Нова пошта: все, що пов'язано з цією службою доставки
-
Moderator
Moderator
-
Crong
Member
Протягом якого часу потрібно відправити посилку через "Легке повернення", після того як вибрав цей пункт і створилася нова ТТН?
Тут написано протягом 12 годин, це дійсно так?
Тут написано протягом 12 годин, це дійсно так?
А якщо я не встигну відправити протягом 12 годин, то я втрачаю можливість скористатися послугою "Легке повернення", чи вона буде знову доступна в ТТН для замовлення? Хтось перевіряв на практиці?5. автоматично створюється нова експрес-накладна. Потім протягом 12 годин потрібно відправити товар продавцю у поштомат, відділення або на адресу (туди, звідки клієнт отримав цю посилку).
-
LiquidStorm
Member
Отримував посилку (ноутбуки), через 5 днів тиснув "повернення", на 6тий день приносив у відділення (відремонтовані) і відправляв. Між створенням ТТН та відправкою було точно більше 12 годин, але менше 24. Двічі користався послугою восени 2024, відправники в обох випадках були ТОВки.Crong: ↑ 30.01.2025 20:03"Легке повернення" ... на практиці
-
Crong
Member
Відправив через 13.5 годин, ТТН була активна. Також отримав відповідь від Нової пошти:Crong: ↑ 30.01.2025 20:03 Протягом якого часу потрібно відправити посилку через "Легке повернення", після того як вибрав цей пункт і створилася нова ТТН?
Тут написано протягом 12 годин, це дійсно так?А якщо я не встигну відправити протягом 12 годин, то я втрачаю можливість скористатися послугою "Легке повернення", чи вона буде знову доступна в ТТН для замовлення? Хтось перевіряв на практиці?5. автоматично створюється нова експрес-накладна. Потім протягом 12 годин потрібно відправити товар продавцю у поштомат, відділення або на адресу (туди, звідки клієнт отримав цю посилку).
Нова пошта:Доброго ранку! Перепрошуємо за довготривалу відповідь. Якщо ви не встигнете відправити посилку у відведений час, накладна автоматично видалиться, і потім потрібно буде повторно оформлювати "Легке повернення".
-
AmigoPhoenix
Member
В новому додатку НП ніяк не можу знайти де вмикається опція "сейв сервіс"
Поможіть, добрі люди))
Поможіть, добрі люди))
-
murzik
Member
посилку отримали, а статус до сих пір " у відділенні". ?
-
Shpoker
Member
murzik
в сёлах бывает. изменится скоро (я как-то хотел возврат запросить, пока чухался - изменилось на отримано)
в сёлах бывает. изменится скоро (я как-то хотел возврат запросить, пока чухался - изменилось на отримано)
-
Hash
Junior
Може кому цікаво буде історія з новою поштою.
Я відправляв покупцю термопрокладки через нову пошту, накладений платіж. Закинув в поштомат 04.04, в той же день робітник НП забрав, в додатку зафіксувалося. Я 06.04 перевіряю, а посилка досі далі ніж "забрав кур'єр НП" і нікуди не ділась. Написав в тг підтримку, скинув фото відправлення і т.д. сказали вони шукають і чекати. 7-го числа знову їм пишу і після всіх бесід вернули гроші на карту. Але саме цікаве що я вирішив перевірити на ОЛХ мої термопрокладки "на всяк випадок"
І що думаєте? Ось знаходжу нове оголошення створенне 05.04 (тобто на наступний день після того як відправив). Продавець з того же міста і навіть району. На фото точно мої, бо мав маленький дефект в упаковці та навіть якщо просто порівняти то видно навіть маленькі нерівності як на моєму фото. Поки скоріше за все робітник чи його знайомий вже продають крадений товар, а нова пошта ще тільки шукає де там загубилося моє відправлення 
Продавцю цьому писав, він не захотів по телефону розмовляти.
Залишу дані "чесного продавця" :
Денис
0999522578
Я відправляв покупцю термопрокладки через нову пошту, накладений платіж. Закинув в поштомат 04.04, в той же день робітник НП забрав, в додатку зафіксувалося. Я 06.04 перевіряю, а посилка досі далі ніж "забрав кур'єр НП" і нікуди не ділась. Написав в тг підтримку, скинув фото відправлення і т.д. сказали вони шукають і чекати. 7-го числа знову їм пишу і після всіх бесід вернули гроші на карту. Але саме цікаве що я вирішив перевірити на ОЛХ мої термопрокладки "на всяк випадок"
Продавцю цьому писав, він не захотів по телефону розмовляти.
Залишу дані "чесного продавця" :
Денис
0999522578
-
LiquidStorm
Member
Цікаво кому всралися якісь термопрокладки красти, ще жодних фото чи скрінів, схоже на скам
-
Hash
Junior
LiquidStorm
Мабуть ми з Вами просто живемо в різних країнах. У нас вистачає котрі з сільпо готові виносити товари по 150 грн. А тут термопрокладок на 2500 грн було.
Цей "продавець" не захотів по телефону розмовляти, я йому набрав з цікавості і хотів запитати бо в чаті було б не то. Оголошення вже деактивовано, можливо знайшли виноватого, бо я також в НП описав ситуацію
Я Вас чогось в ОЛХ темі не бачу коли також кидають інформацію без скрінів і фото
Мабуть ми з Вами просто живемо в різних країнах. У нас вистачає котрі з сільпо готові виносити товари по 150 грн. А тут термопрокладок на 2500 грн було.
Цей "продавець" не захотів по телефону розмовляти, я йому набрав з цікавості і хотів запитати бо в чаті було б не то. Оголошення вже деактивовано, можливо знайшли виноватого, бо я також в НП описав ситуацію
Я Вас чогось в ОЛХ темі не бачу коли також кидають інформацію без скрінів і фото
-
LiquidStorm
Member
Розповідь була безпредметна, тому і реакція відповідна. Тепер, коли озвучена сума лоту в 2к5, а не просто сухий текст із ПІБ/тіліпоном, вже цікавішеHash: ↑ 09.04.2025 04:05 не бачу
-
tablestikus
Member
Раді повідомити — NP Shopping відкриває склад у Делавері 
Чому це круто?
Коли ви замовляєте в США, податок на продаж (Sales Tax) може сягати 4–10% залежно від штату. Але Делавер — один із небагатьох, де цього податку немає! Це означає ще більше економії для вас та приємніший шопінг
Особливо вигідно відправляти товари на склад у Делавері, якщо купуєте гаджети, електроніку або побутову техніку. Замовлення від $30 залишаються вигідними навіть з урахуванням вартості доставки до України.
Звертаємо вашу увагу: доставка зі складу в Делавері може зайняти трохи більше часу, ніж зазвичай
Чому це круто?
Коли ви замовляєте в США, податок на продаж (Sales Tax) може сягати 4–10% залежно від штату. Але Делавер — один із небагатьох, де цього податку немає! Це означає ще більше економії для вас та приємніший шопінг
Особливо вигідно відправляти товари на склад у Делавері, якщо купуєте гаджети, електроніку або побутову техніку. Замовлення від $30 залишаються вигідними навіть з урахуванням вартості доставки до України.
Звертаємо вашу увагу: доставка зі складу в Делавері може зайняти трохи більше часу, ніж зазвичай
-
Diablique
Member
Произошла такая история, отправили мне посылку(клавиатура), заказал на отделение, на следующий день, вижу что не успеваю забрать, переадресовал на почтомат, вечером приходит уведомление, нет свободных ячеек, думаю, ок потом появятся, на следующий день уже после обеда уведомление - нет свободных ячеек, предлагают переадресовать, думаю, ок на отделение, пишут посылка прийдёт завтра, ну и зависла она на депо, прошло 3 дня, новый год, уже всё работает, позвонил в поддержку, да да, посылка будет, ждите, следующий день, без изменений, вечером звоню в поддержку, не переживайте все буде, утром пропущенный от них, созваниваемся, спрашивают, а вы получили чужую посылку? Я вообще ничего не получил, тыц мыц, короче не могут найти, оформили возврат оценочной стоимости. Теперь интересует, есть ли вариант, что мою посылку найдут? Внутри клава Nuphy air75 v1, была приобретена за 1000грн., да
, поэтому и оценочная такая же, выставлена продавцом. Уж очень сильно я её ждал ))
-
7mindfields
Member
виходить не сильно, зважаючи на економію в 10-15грн з вказанням реальної вартостіDiablique: ↑ 03.01.2026 20:30 Уж очень сильно я её ждал ))
-
Filabatya
Member
Оцінюючи речі кратно нижче їхньої вартосі, ви збільшуєте шанс їх зникнення, випадковості не випадкові.
-
Diablique
Member
7mindfields
Filabatya
Ну оціночну виставив продавець, мені навіть в голову не прийшло, що хтось буде заглядати що там за клава. Я в цілому не економлю на оцінці вартості посилки, тому що там по факту копійки.
Filabatya
Ну оціночну виставив продавець, мені навіть в голову не прийшло, що хтось буде заглядати що там за клава. Я в цілому не економлю на оцінці вартості посилки, тому що там по факту копійки.
-
Diablique
Member
Усе владналося, може комусь допоможе, був на відділенні, спитав у оператора, чи є шанси, розказав ситуацію,відповіли що в цілому знаходять. Момент того що людина яка робить в депо, не дуже компетентна, але в даний момент там знаходиться компетентна, тому краще поїхати в депо і він допоможе, чим зможе) приїхав, порискали по складу, не знайшли, потім вже через внутрішню програму подивилися і мені сказали, що моя посилка на іншому відділенні, поїхав туди, так дійсно, там моя посилка, її запіхнули під стіл, так розумію руки не доходили, усе перевірили і закрили питання.Diablique: ↑ 04.01.2026 07:31 7mindfields
Filabatya
-
Filabatya
Member
Дуже ретельно перевіряли до того моменту, поки ви свою тисячку би не забрали)))
-
Барбарис
Member
Filabatya, можуть бути дійсно новачки. Мені теж на минулі вихідні не знайшли посилку та втирали, що не поклали в машину, а трек помітили як відправлений. В 2 ящиках не знайшли здорову чорну коробку, обіцяли передзвонити як приїде(ага повірив). Залишив заявку в підтримку, прийшов наступного дня - оператор довго шукав, але знайшов. Як розпаковували, то не поклали на потрібний стелаж і все - не знають де вона.
-
Diablique
Member
Барбарис
Так, внутрішню кухню ми не знаємо, я мав досвід лише з товаром, який пакувався в коробки, але асортимент був не величезний, тому знаєш приблизно габарити, колір, артикул, і то, бувало усяке.
А от саме найпотужніше що на моєму досвіді було, це замовлення через посередника, товару з Європи на суму 3000 євро, обьємна посилочка, коротше вказали не вірно отримувача, посилка поїхала на "утилізацію", коли кинулися, знайшли частину на 2100 євро, 900 пропали, прийшлося до замовляти, але не за наш рахунок
, посилка на той час пробула на відділенні 3 місяці, та поїхала звідси.
Так, внутрішню кухню ми не знаємо, я мав досвід лише з товаром, який пакувався в коробки, але асортимент був не величезний, тому знаєш приблизно габарити, колір, артикул, і то, бувало усяке.
А от саме найпотужніше що на моєму досвіді було, це замовлення через посередника, товару з Європи на суму 3000 євро, обьємна посилочка, коротше вказали не вірно отримувача, посилка поїхала на "утилізацію", коли кинулися, знайшли частину на 2100 євро, 900 пропали, прийшлося до замовляти, але не за наш рахунок
-
Бумик
Member
Підкажіть,будь ласка.Оце була опція*легка відправка*,якщо отримав посилку,щось не підійшло,та відправляєш туди,звідки отримав.Мабуть вже біля 8-10 місяців тому одного разу таким користувався.Чи то була акція чи така послуга є завжди?Тобто,вона гарна тим,що за пернсил не треба сплачувати.
Вже розібрався.
Вже розібрався.