Останні статті і огляди
Новини
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
-
Wahoo
Member
И на полу тоже. И на подоконнике. И на табуретке. И на диване. В чем проблема?MSiAventador: ↑ 14.01.2025 19:19 Авторитетно віложил фотку где авторитетно все не лежит на полу.![]()
Авторитет!![]()
Нда. Я, как бы, в курсе, что мое мнение абсурдно. Но оно имеет место быть. В равной степени абсурдно и ваше, но оно так же имеет место быть.
Другое дело, что вы, оказывается, на полном серьезе обсуждаете вопрос где и как ДОЛЖЕН стоять системник. Вот этого я никак не мог предположить.
но продолжайте.
-
Pavel Lesunov
Member
звісно реверс,встановлені як ви і описали. от тільки халепа що окремо Cougar не продає реверсні вертушки. тільки у комплекті з корпусом. довелось купляти зняті з такого ж корпусу чорні. ех,чому arctic не робить вертушки реверсивніMelofon: ↑ 14.01.2025 13:38 Pavel Lesunov
Если все вентили на выдув то это не очень хорошо, считай притока почти нет и в корпусе пониженное давление, лучше когда оно повышенное, я бы сделал так - все нижние и сбоку спереди на вдув а сверху корпуса и задней стенке на выдув и тогда бы было положительное давление в корпусе и продув был бы лучше.
![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
так,рожевий. буду вихідний - дороблю щоб і нижні світились, і більше фото з різних сторін зроблю. якщо ціковоReverse_rain: ↑ 13.01.2025 22:49 А що за колір? Невже рожевий?
![rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.gif)
-
Reverse_rain
Member
Так. Чому б і ні, мені було б цікав. В порівняні з багатьма корпусами форумчан, мій виглядає максимально нудним, чорна домовина без якоїсь індивідуальної фішки.Pavel Lesunov: ↑ 15.01.2025 19:13 так,рожевий. буду вихідний - дороблю щоб і нижні світились, і більше фото з різних сторін зроблю. якщо ціково![]()
-
Galactick
Member
Приїхав сьогодні Jonsbo Z20 і я нарешті зібрав докупи профільний комп'ютер. Лишилось ще якісь вентилятори докупити та на цьому, мабуть, все. Після 6 л "сендвіча" збирати в цьому корпусі було знааааачно приємніше. З простенького "модінгу" це те, що вентилятор кулера підключений до WLED контролера на Wemos d1(зліва на фото з синім діодом), яким керує SignalRGB. Ну і всією іншою підсвіткою керує також SignalRGB, бо ця материнка не має RGB конекторів і ПО.
- спойлер
-
Galactick
Member
0kie
Не заважає. Просто вертушок зараз всього дві то вже розкидав як-небудь. Відеокарта все одно не гріється, а от процесор трішки є. Може і другу на верх перекину
Не заважає. Просто вертушок зараз всього дві то вже розкидав як-небудь. Відеокарта все одно не гріється, а от процесор трішки є. Може і другу на верх перекину
-
0kie
Member
Ну так поставь вертушку правильно - сзади над зоной VRM.Galactick: ↑ 25.01.2025 00:32процесор трішки є
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
-
Reverse_rain
Member
Galactick
Виглядає круто. Мені подобаеться))
Але згоден з 0kie, краще перекинути верхню вертушку назад.
Все ж набагато краще ніж мое одоробло. Звичайниа домовина без смаку та ідеї:
Виглядає круто. Мені подобаеться))
Але згоден з 0kie, краще перекинути верхню вертушку назад.
Все ж набагато краще ніж мое одоробло. Звичайниа домовина без смаку та ідеї:
- спойлер
-
Pavel Lesunov
Member
нарешті приїхала моделька з 3д друку і дісталися руки це вже доробити. виглядає ось якось так:Reverse_rain: ↑ 15.01.2025 19:38Так. Чому б і ні, мені було б цікав. В порівняні з багатьма корпусами форумчан, мій виглядає максимально нудним, чорна домовина без якоїсь індивідуальної фішки.Pavel Lesunov: ↑ 15.01.2025 19:13 так,рожевий. буду вихідний - дороблю щоб і нижні світились, і більше фото з різних сторін зроблю. якщо ціково![]()
- спойлер
-
- спойлер
-
0kie
Member
Pavel Lesunov: ↑ 29.01.2025 15:09виглядає ось якось так:
-
Pavel Lesunov
Member
дійсно фігня якась.переробив0kie: ↑ 29.01.2025 15:29Снимок экрана 2025-01-29 152907.pngPavel Lesunov: ↑ 29.01.2025 15:09виглядає ось якось так:
- спойлер
-
Fetjoy
Member
-
Melofon
Member
Fetjoy
Нельзя посмотреть полноразмерные фото если пытаться открыть отдельно, а увеличивая имеющиеся качество ужас.
Нельзя посмотреть полноразмерные фото если пытаться открыть отдельно, а увеличивая имеющиеся качество ужас.
-
Fetjoy
Member
Melofon
Не можу додати чогось пряме посилання на картинку (не відображається), їх можна відкрити окремою вкладкою, тоді відкриється велике зображення на фотохостингу, не знаю чому так. Вище теж майже всі посилання на картинки не видно(
Не можу додати чогось пряме посилання на картинку (не відображається), їх можна відкрити окремою вкладкою, тоді відкриється велике зображення на фотохостингу, не знаю чому так. Вище теж майже всі посилання на картинки не видно(
Востаннє редагувалось 05.02.2025 17:07 користувачем Fetjoy, всього редагувалось 1 раз.
-
daesz
Member
Fetjoy
- спойлер
-
Fetjoy
Member
daesz
Дякую за пораду
, я теж про таке думав
Дякую за пораду
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
Igoretc
Member
Я б ще радикальніше порадив - зняти обидва верхніх і той нижній що впритул до карти - вони на мій погляд надлишкові і користі з них небагато. В такому маленькому корпусі з боковими і верхніми вентиляційними отворами для нормальної конвекції теплого повітря багато тиску не потрібно. А ще поекспериментувати змінивши напрямок вдуву-видуву.
А ще б зняв би звукову карту (якщо це вона, - не розумію для чого в сучасному компі звукова?), щоб забезпечити притік повітря знизу, перфорація там ніби є.
-
Fetjoy
Member
Той верхній правий, що радили перевернути я взагалі зняв, бо перевернувши його отримав якийсь незрозумілий гулIgoretc: ↑ 05.02.2025 21:19 Я б ще радикальніше порадив - зняти обидва верхніх і той нижній що впритул до карти - вони на мій погляд надлишкові і користі з них небагато.
В даному випадку, без верхнього на видув ніяк, бо 5900x гріється як скотинаIgoretc: ↑ 05.02.2025 21:19 В такому маленькому корпусі з боковими і верхніми вентиляційними отворами для нормальної конвекції теплого повітря багато тиску не потрібно.
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Та ви шоIgoretc: ↑ 05.02.2025 21:19 А ще б зняв би звукову карту (якщо це вона, - не розумію для чого в сучасному компі звукова?), щоб забезпечити притік повітря знизу, перфорація там ніби є.
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
Melki
Member
бо крыльчатка впритык к перфорацииFetjoy: ↑ 05.02.2025 21:59перевернувши його отримав якийсь незрозумілий гул
сделай отступ несколько мм и увидишь разницу сразу
попробуй вдув вообще убрать, или оставить только нижнийFetjoy: ↑ 05.02.2025 21:59Тому два вентилі (на вдув і видув)
-
FarCry
Member
Fetjoy
за звукову карту. Сам завжди і в кожен свій ПК ставлю Sound Blaster. Як дань поваги... та для якісного 5.1 звуку. Вбудоване в материнки стерео ще нічого так, а з задніми каналами як правило біда.
![up :up:](./images/smilies/up.gif)