Останні статті і огляди
Новини
Intel завершила минулий рік із $18,8 млрд чистих збитків
-
EasyMod
Member
Предлагаю обсудить Intel завершила минулий рік із $18,8 млрд чистих збитків
ще не так давно на форумах була істерика "амдкапець". Що з обличчам інтелобої?
(це був жарт - не сприймати серьозно)
-
Kashtan
Member
Хтось здивований?
Арроу лейк з лайно ков точно був зайвим.
Він в однопоточних тестах поступається попередникам. Коли таке було?
В цпу профіль 3дмарків так, якимсь дивом кращий за рептори. Не розумію чим бере. В інших тестах повний провал.
Еппл м4 енергоефективніший.
Оптейн закрили.
Еппл перейшла на свої цпу.
АМД 3д аналога так адамантій і не випустили.
ГПУ програма - ну побачимо що там сузір’я та друїд покажуть, обіцяли 4 чіпа ж в чіплеті, гарні суперники були б вера рубін ультра та юдна. Але гпу інтел програма традиційно не вважалась їх сильною частиною.
Арроу лейк з лайно ков точно був зайвим.
Він в однопоточних тестах поступається попередникам. Коли таке було?
В цпу профіль 3дмарків так, якимсь дивом кращий за рептори. Не розумію чим бере. В інших тестах повний провал.
Еппл м4 енергоефективніший.
Оптейн закрили.
Еппл перейшла на свої цпу.
АМД 3д аналога так адамантій і не випустили.
ГПУ програма - ну побачимо що там сузір’я та друїд покажуть, обіцяли 4 чіпа ж в чіплеті, гарні суперники були б вера рубін ультра та юдна. Але гпу інтел програма традиційно не вважалась їх сильною частиною.
-
Asuser
Member
EasyMod
Некоторые люди привязываются к конкретному бренду, а не думают головой. Хотя зачем если правильно покупать что лучше на данный момент за свой прайс. Вчера было так, сегодня иначе, завтра всё будет по другому. Чтобы выйти на новый уровень нужно оттолкнуться от дна
Некоторые люди привязываются к конкретному бренду, а не думают головой. Хотя зачем если правильно покупать что лучше на данный момент за свой прайс. Вчера было так, сегодня иначе, завтра всё будет по другому. Чтобы выйти на новый уровень нужно оттолкнуться от дна
-
Azerty
Member
Ещё подождем В770
-
KimRomik
Member
Я завжди думаю головою тому моя профільна конфіга не просто так на Intel. Тому що AMD всі оверпрайснуті, а профіту мало.Asuser: ↑ 31.01.2025 10:39Некоторые люди привязываются к конкретному бренду, а не думают головой. Хотя зачем если правильно покупать что лучше на данный момент за свой прайс. Вчера было так, сегодня иначе, завтра всё будет по другому. Чтобы выйти на новый уровень нужно оттолкнуться от дна
-
alexeygalas
Member
Arrow Lake вийшов чудовим рішенням для робочих станцій. Нажаль для ігор - ні.
Ну побачимо, що покаже NOVA Lake на його власних потужностях. Можливо наздоженуть, навряд випередять.
Ну побачимо, що покаже NOVA Lake на його власних потужностях. Можливо наздоженуть, навряд випередять.
Востаннє редагувалось 31.01.2025 11:14 користувачем alexeygalas, всього редагувалось 1 раз.
-
EasyMod
Member
Як так виходить, що оверпрайснуті проци амд з "профіту мало" збільшують прибутки компанії, а не оверпрайснуті проци інтел з "профіту багато" дають шалену збитковість?KimRomik: ↑ 31.01.2025 10:43 а профіту мало.
-
EvhenS
Member
Відеокарти робити треба, а не анонсувати, на хотлайні інтел аж 6 пропозиций на всю серію B, і 11 пропозицій на всю серію А.
-
Piter Cantrope
Member
Не такі вже й жахливі результати в останньому кварталі, може за рахунок страху перед тарифами багато хто закупився наперед. Мається на увазі магазини і дата-центри. Але все одно результати погані.
Прогноз на поточний квартал слабенький. І не видно, де можна очікувати якийсь ріст доходів. Зараз вони скорочують витрати і збитки. Але їм треба збільшення доходів, тільки от цього не відбувається.
За 2024 рік 54 млрд. доходів - це менше, ніж було в 2014-му.
Прогноз на поточний квартал слабенький. І не видно, де можна очікувати якийсь ріст доходів. Зараз вони скорочують витрати і збитки. Але їм треба збільшення доходів, тільки от цього не відбувається.
За 2024 рік 54 млрд. доходів - це менше, ніж було в 2014-му.
-
Vlaad13
Member
легчайший захват рынка для зеленых вырисовываеться
-
block_stupid
Member
Я жартува, що залишаться amd, qualcomm, apple. Може бути і не жартом.
nvdia це добре, "але хто вона без свого костюма куртки?"
Асіков всі паплодять і здується так само як і надулась (не вірю що вона шось зможе).
Треба порухати палкою менеджмент Intel, може щось зробити типу холдингу, а туди ці всі пркиоли інтела розіделини окремо.
Бо оце все в одній купі, погано. Дуже легко всякі косяки спихати одне на одного ("то ви проектуєте погано", "нє це ви погано робите", "ви робите не так", "ви робите не це"). А щоб кожен відповідав і жив за свої гроші.
Але це так з дивана.
nvdia це добре, "але хто вона без свого костюма куртки?"
Асіков всі паплодять і здується так само як і надулась (не вірю що вона шось зможе).
Треба порухати палкою менеджмент Intel, може щось зробити типу холдингу, а туди ці всі пркиоли інтела розіделини окремо.
Бо оце все в одній купі, погано. Дуже легко всякі косяки спихати одне на одного ("то ви проектуєте погано", "нє це ви погано робите", "ви робите не так", "ви робите не це"). А щоб кожен відповідав і жив за свої гроші.
Але це так з дивана.
-
tablestikus
Member
Та наче це на оверах останні років 10 кожні пів року хоронять інтул.EasyMod: ↑ 31.01.2025 10:30 Предлагаю обсудить Intel завершила минулий рік із $18,8 млрд чистих збитків
-
lamer
Member
відеокарта і цпу це зовсім різні речі. внвідіа немає цпу і не передбачається.Vlaad13: ↑ 31.01.2025 11:17 легчайший захват рынка для зеленых вырисовываеться
-
espo
Member
Хотлайн тут до чого?EvhenS: ↑ 31.01.2025 11:00 Відеокарти робити треба, а не анонсувати, на хотлайні інтел аж 6 пропозиций на всю серію B, і 11 пропозицій на всю серію А.
-
EvhenS
Member
espo
Якщо в мікрокількостях пропонують, мабуть в мікрокількостях і виробляють.
Якщо в мікрокількостях пропонують, мабуть в мікрокількостях і виробляють.
-
Vlaad13
Member
у них есть команда которая может пилить дрова, деньги и технологииlamer: ↑ 31.01.2025 14:01відеокарта і цпу це зовсім різні речі. внвідіа немає цпу і не передбачається.Vlaad13: ↑ 31.01.2025 11:17 легчайший захват рынка для зеленых вырисовываеться
на Квалкомах и еплах - играть нельзя, по факту на данный момент у АМД нет нормального конкурента
единственная покупка проца от интел был квиксинк - но после 5 000 серии карт от зеленых он теперь не нужен, получаеться и причин по которым нужно купить интел вроде как нет
-
lamer
Member
Vlaad13
які технології цпу є у нвідіа?
які технології цпу є у нвідіа?
-
Звезда S0-2
Member
Интел еб ану лась
-
Sanьka
Member
Я теж, тому АМ4 зе бестKimRomik: ↑ 31.01.2025 10:43Я завжди думаю головою тому моя профільна конфіга не просто так на Intel. Тому що AMD всі оверпрайснуті, а профіту мало.Asuser: ↑ 31.01.2025 10:39Некоторые люди привязываются к конкретному бренду, а не думают головой. Хотя зачем если правильно покупать что лучше на данный момент за свой прайс. Вчера было так, сегодня иначе, завтра всё будет по другому. Чтобы выйти на новый уровень нужно оттолкнуться от дна