Залежить від того, який мод встановлений. Чи Вам всі моди однакові?
Барбарис: ↑
16.01.2025 16:46Подивись ролики на ютубі, де по 10000 гранат чи костюмів спавнянь - там гра висне і ламається на топових системах.
Тобто для Вас: 10000 гранат кожну із яких потрібно намалювати і просто число що на один-два нулі відрізняється — це одне і те ж саме навантаження на ПК?
Cirax: ↑
16.01.2025 16:54С одного здания, где постоянный спам противника, вынес за 4 ходки около 500кг.
Ещё килограм 200 бросил разной мелочи, что по дешевле.
А я люблю хабар збирати, але не люблю ходити туди-сюди, хоч і кажуть що ходити корисно. От і намагаюсь зробити так як мені подобається. І не скаржусь коли сам щось не те "накрутив". Нажаль сучасні моди не вмію робити, тому використовую, по мінімум, ті про які нема зауважень. В попередніх Сталкерах, подивившись готові правки конфігів, сам редагував собі вантажопідйомність, дальність виявлення предметів, дальність підбору предметів. Як це можливо робити в Сталкер 2 — уявлення не маю. І це викликає великі сумніви, що розробники зроблять Редактор модів. Наприклад для деяких простих модів потрібно якісь сторонні екзешники запускати. В попередніх Сталкерах можна було редагувати розмір поясу: кількість рядів і кількість слотів на ньому. Якось, чисто для тесту, бігав із поясом на 3 ряди і по 7 слотів у кожному. В кожний слот по артефакту і продавати зайві не доводилось, бо і так на всі слоти не вистачало. — Щоб нормально відображалось, потрібно було в конфігах зменшити розмір слотів, координати їх розташування на екрані, і ще там щось. — Працювало і не вилітало. Правда це було на одному із останніх проходжень, яке я не стільки проходив, скільки вивчав можливості гри.
Відправлено через 11 хвилин 12 секунд:
— Це я так зрозумів пояснення одного із модоробів, що робив засніжену ЗП.
Як зроблять мод на засніжений Сталкер 2 — точно ще раз пройду.
mertvei: ↑
16.01.2025 23:23В мене взагалі якесь дежавю с багами,як в першому сталкер і,як вони змогли так точно повторити баги, це щось неймовірне.Зате атмосфера повна,першого сталкера навіть баги і ті рідні
+1
Наче вони частину коду із попередніх Сталкерів: Ctrl+C --> Ctrl+V.
Трошки по експериментував, а потім знай шов пройти і дієвий ваант, сейви називав так: 0000, 0001, 0002, ... — Чому чотиризначні числа, бо сейвів набігало більше 1000. Потім, після проходження, всі гамузом видаляв.
Dremjke: ↑
16.01.2025 23:49Можу порадити періодично робити бекапи сейвів, бо бували випадки, коли у людей вони кудись зникали...
Нова віха... Сам поки не робив такого. Підкажіть із якої папки, чи всю папку?