Останні статті і огляди
Новини
Відбувся анонс Nintendo Switch 2. Новинка підтримуватиме ігри для оригінальної Switch
-
wigar
Member
Предлагаю обсудить Відбувся анонс Nintendo Switch 2. Новинка підтримуватиме ігри для оригінальної Switch
Бачу плюс, шо катриджи буде підтримувати. Бо здається є хакнута система з катриджами
І сич з кастомом, був класний, що можна було віддалено підключитись до компа, та грати у топові ігри, ще до того як стім дек вийшов.
Ух, шкода шо не підключать віддалентй клауд геймінг від хбокс та соні, просто вбилиб всіх конкурентів. Навіть перший сич підтримує клауд геймінг але тільки під їх платформу (резідент івел та ще якісь ААА тайтли, які залізо сича не тягне)
Бачу плюс, шо катриджи буде підтримувати. Бо здається є хакнута система з катриджами
І сич з кастомом, був класний, що можна було віддалено підключитись до компа, та грати у топові ігри, ще до того як стім дек вийшов.
Ух, шкода шо не підключать віддалентй клауд геймінг від хбокс та соні, просто вбилиб всіх конкурентів. Навіть перший сич підтримує клауд геймінг але тільки під їх платформу (резідент івел та ще якісь ААА тайтли, які залізо сича не тягне)
-
Grava
Member
Є картридж, на який можна кидати дампи інших своїх картриджів. Звичайно можна дампи з торрента скачати, але за це бан прилітає(якщо цей дамп вже засвітився).wigar: ↑ 16.01.2025 16:07хакнута система з катриджами
-
Ostin
Member
Цікаво, в нас прихильники нінтенди міняються кардриджами чи більшість купують на цифровий акаунт?
Типу чи розвинена мережа користувачів з продажу\купівлі б\в ігор, чи більше як в стімі користуються?
Ціни в нінтенди дуже не дуже, тому цікавлюсь) Колись кардриджами на 8-16 біт мінялись, і було класно) Ну якщо не мінятись, то купив\продав теж катить, аби багато користувачів було.
Типу чи розвинена мережа користувачів з продажу\купівлі б\в ігор, чи більше як в стімі користуються?
Ціни в нінтенди дуже не дуже, тому цікавлюсь) Колись кардриджами на 8-16 біт мінялись, і було класно) Ну якщо не мінятись, то купив\продав теж катить, аби багато користувачів було.
-
Nehrk
Member
хорошо так затерпели. на года
че по дрифту?

че по дрифту?
-
KimRomik
Member
Досить незвичне рішення для такої жадної контори...Власників оригінальної Switch також потішить зворотна сумісність.
-
Artempo100
Member
Прихильники нінтедо сидять на взломаній ос з накаченим кефіром і встановлюють ігри з торентів іноді навіть раніше дати виходу ігорOstin: ↑ 16.01.2025 16:36 Цікаво, в нас прихильники нінтенди міняються кардриджами чи більшість купують на цифровий акаунт?
-
Grava
Member
Саме такArtempo100: ↑ 16.01.2025 16:42Прихильники нінтедо сидять на взломаній ос

До чіпування консолі картриджі купував на олх та після проходження гри продавав там же, на них ціни майже не міняються. У цифрі в основному на розпродажах онлайнові чи інді.Ostin: ↑ 16.01.2025 16:36Ціни в нінтенди дуже не дуже, тому цікавлюсь)
-
byaka
Member
Стiмдек,давай до побачення! 

-
Grava
Member
Ага: свіч2 - свіч, віію - віі та геймкуб, віі - геймкуб.KimRomik: ↑ 16.01.2025 16:42Досить незвичне рішення для такої жадної контори...
-
alexeygalas
Member
Ну не треба вже так. Це різні зовсім девайси. Switch - це про час гри від батареї і party motion ігри. Steamdeck - це про пекарню в кишені )).byaka: ↑ 16.01.2025 17:11Стiмдек,давай до побачення!
P.S. на Switch 2 чекав і собі збираюсь брати

-
Tetronga
Member
Чергові експерти Нінтендо не в курсі, що в неї половина, якщо не більше, всіх консолей була сумісна з минулим поколіннямKimRomik: ↑ 16.01.2025 16:42Досить незвичне рішення для такої жадної контори...Власників оригінальної Switch також потішить зворотна сумісність.

-
Guest003
Member
Девайс цікавий, але я так розумію потрібно бути фанатом саме нінтендовських ігор, щоб її брати.
-
TarikMetalist
Junior
Пишуть, що процесор виробництва Самсунг за нормами 8 нм, шкода, що не TSMC з якимись 4 нм, може б і ядра не старі А78, а новіші були б, хоча Свіч - це ж не про "потужність")
-
alexeygalas
Member
Зовсім ні )) вся 3 серія GTA, No Man's Sky, Worms W.M.D, Minecraft, Doom/D2, Q1/Q2, Witcher, список можна ще продовжувати. І все більше нової кроссплатформи виходить на свіч теж. А з можливостями нового чіпу буде ще більшеGuest003: ↑ 16.01.2025 18:11Девайс цікавий, але я так розумію потрібно бути фанатом саме нінтендовських ігор, щоб її брати.
-
Nortrom
Member
Тензоры походу от Ады достались, но 2 РТ ядра?

-
Kilo
Member
Имхо под мультиплатформу есть получше выбор портативок с процами посвежее.Тот же Леново Легион С с Стим ОС.alexeygalas: ↑ 16.01.2025 18:23Зовсім ні )) вся 3 серія GTA, No Man's Sky, Worms W.M.D, Minecraft, Doom/D2, Q1/Q2, Witcher, список можна ще продовжувати. І все більше нової кроссплатформи виходить на свіч теж. А з можливостями нового чіпу буде ще більшеGuest003: ↑ 16.01.2025 18:11Девайс цікавий, але я так розумію потрібно бути фанатом саме нінтендовських ігор, щоб її брати.
-
tornadox
Member
о кольорах фломастерів спорити не буду, в кожного свій стиль, але я бачив як виглядала та мультиплфатформа на свіч.alexeygalas: ↑ 16.01.2025 18:23Зовсім ні )) вся 3 серія GTA, No Man's Sky, Worms W.M.D, Minecraft, Doom/D2, Q1/Q2, Witcher, список можна ще продовжувати. І все більше нової кроссплатформи виходить на свіч теж. А з можливостями нового чіпу буде ще більше

Для себе розглядав покупку під вільну ОС, але з виходом х86 портативок і можливості запуску dxvk/proton на андроїд таке бажання зникло повністю

Зараз вже 8 серія Snapdragon витягує відьмака в 30 кадрів
- спойлер
-
а серія Elite так взагалі без коментарів
Я вже мовчу що умовно власникам цих апаратів відкривається повноцінна ПК бібліотека з тисячами ігор.
Востаннє редагувалось 16.01.2025 20:18 користувачем tornadox, всього редагувалось 1 раз.
-
vmsolver
Member
Должно быть 12, видимо опечатка, в архитектуре такое не предусмотрено, но да, прикольно

-
alexeygalas
Member
Бачили. Але, пробачте, 2 год гри це не портативка. Це пекарня в кишені. Я писав вище )Kilo: ↑ 16.01.2025 19:44Имхо под мультиплатформу есть получше выбор портативок с процами посвежее.Тот же Леново Легион С с Стим ОС.
Відправлено через 5 хвилин 37 секунд:
Бачив вживу, але для 7" мати в довгій поїздці неурізану версію хоч і в меншій роздільній здатності - це круто. До прикладу, midnight club 3 dub edition і Los Angeles remix версії з консолей і psp - це абсолютно різні ігри. Так само як і need for speed. А тут дають чесну мультиплатформу.tornadox: ↑ 16.01.2025 20:11але я бачив як виглядала та мультиплфатформа на свіч.
Чого всі свіч хочуть відьмаком вимірювати ))
-
Draqoon
Member
Та походу ще не награлися в того відьмакalexeygalas: ↑ 16.01.2025 20:50Бачили. Але, пробачте, 2 год гри це не портативка. Це пекарня в кишені. Я писав вище )Kilo: ↑ 16.01.2025 19:44Имхо под мультиплатформу есть получше выбор портативок с процами посвежее.Тот же Леново Легион С с Стим ОС.
Відправлено через 5 хвилин 37 секунд:Бачив вживу, але для 7" мати в довгій поїздці неурізану версію хоч і в меншій роздільній здатності - це круто. До прикладу, midnight club 3 dub edition і Los Angeles remix версії з консолей і psp - це абсолютно різні ігри. Так само як і need for speed. А тут дають чесну мультиплатформу.tornadox: ↑ 16.01.2025 20:11але я бачив як виглядала та мультиплфатформа на свіч.
Чого всі свіч хочуть відьмаком вимірювати ))