Покупки на amazon.com и всё что связано с амазоном
Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину
Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира
Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
Останні статті і огляди
Новини
Покупки на amazon.com и всё что связано с амазоном
-
ViolentHamster
Junior
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:32 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
Причина: !
-
Sachem
Member
Всё путём. Когда доки просили, говорили, что 48 часов решать будут. Когда удалось, благодаря alumem, отправить доки, то обещали за 24 часа решить вопрос. Решили за 4 часа. Утром проснулся, а блокировку уже сняли. Попросили пройти опрос, как я мол пережил блокировку, стресс был или не было. Что было не понятно и что я бы хотел изменить в процессе деблокинга. Не люблю я тесты, когда нужно выбирать из вариантов ответа, всегда чего-то не хватает в смысловом плане.1985god: ↑ 15.01.2025 12:20прощаться с учеткой , заводить новую
Не знаю, что такое старый и новый. Я зарегистрировался на Амазоне 06.07.2014г.Piter Cantrope: ↑ 15.01.2025 12:27Але в мене старий акаунт
У меня тоже видимо из-за смены карты вопросы, не из-за нового же адреса доставки. Биллинг адрес я не менял.Lamobot: ↑ 15.01.2025 15:34Перевипустили картку в банку
Спасибо, нужно "положить так, чтобы не забыть"Lamobot: ↑ 15.01.2025 15:34То я їм писав одразу на обидва мила:
adressen-bestaetigung@amazon.de
address-verification@amazon.com
Всем спасибо.
-
1985god
Member
дуже дякую за пораду ! Але в мене трошки по іншому , забанили , потім запросили документи - я їх відправив мене розбанили через 5 чи 15 хв і через тиждень після цього - зверніться в кол центр і німецький номер . Все . Єдине що прописка в мене в паспорті паперовому написано ручкою писаними буквами - я сумніваюсь що ці прописні каракулі типу з буквами «м з ш є» вони взагалі знають які соловянські букви . Думаю вони ті доки і не дивилисяLamobot: ↑ 15.01.2025 15:34 Sachem
1985god
У мене була точно така ж ситуація в 2021.
Перевипустили картку в банку. До цього була іменна, стала звичайна.
І при цьому змінили написання біллінг адреси (не саму адресу).
Оновив картку, а адресу ні. І якраз зробив покупку на німецькому амазоні.
То я з ними, мабуть, кілька тижнів воював. Що я їм тільки не відправляв. Але розблокували в кінці кінців.
Саме цікаве, що після якоїсь надцятої спроби вислати їм документи через сайт, кнопка додавання файлів зникла))
То я їм писав одразу на обидва мила:
adressen-bestaetigung@amazon.de
address-verification@amazon.com
Як для тупих описував проблему. Прикріпляв необхідні документи і виписки, а також фотку закордонного паспорта поряд з карткою, листком з датою і від руки написаним коротеньким меседжем. То розблокуали.
І навіть обійшлося без голих фоток
Сподіваюсь допоможе.
ps: заводити новий акаунт, мені здається, погана порада. Вони цього не люблять. Можуть забанити обидва.