домучив вчора сталкера, 62 години на це пішло (і то я ще не пилисосив карту, просто іноді міг заглянути на 2-3 схрони, але з часом лут у вигляді водка-бинт-аптека почав бісити)
чого домучив бо реально починаючи з рудого лісу вже по суті біг по основному сюжету, прип'ять взагалі за 40хв десь пролетів до точки "невідворотності"
вцілому гра сподобалась, сюжет звичайний, не так аби вау, але твердий середнячок
шо не сподобалось:
- лут (блін ну реально всюди водка-бинт-аптека, іноді якась валина ціла і патронів 60, дуже сумно в цьому плані)
- крафт - трішки спірно, бо по броні зайшло, а ось зброя, особливо модулі...слабо як на мене
- ціни на крафт, йомайо у екзоскелеті потрапити в "засідку" моноліта це вже коштувало під кінець в районі 30-40к ремонту
- АІ, ну це п******, почав на 1.0, трішки апнули АІ в 1.2 чи який там патч був на 100Гб стало веселіше, але то далеко від того, що анонсували
- оптимізація, так проблемна, але не критично
- ну і баги звісно ж, самий сок це оборона Залісся, то двері зачинені і монолітовець десь сидить, то мутант десь по 1 шле свої ілюзії а самого немає, короче з консоллю "добив" той квест (багато побічних не зробив там із розряду врятувати місцевих нпс, бо тупо не давало ці квести) і думаючи що я відбив це (батя з промовою був і в радіо сказав, що Залісся знову живе) відбіг на 1км десь пішло радіо що Залісся впало
![mad :mad:](./images/smilies/mad.gif)
. Тоді відклав гру до великого патчу і вийшло, Залісся ціле, але ні медика, ні ремонтніка немає. То спіймав баг на гроші (вище вже описував тут) тупо у торгаша (не у мандрівних, у них навпакице працювало) нічого не даючи я вже мав +2к, а то і більше місцями, залишалось тільки F спамити та мати мільйони)
Закінчив доречі за
- спойлер
- Стрільця, він в капсулу ліг
.
Чи буду знов проходити? Так, скоріш всього з "легкими модами" аля довший день, явно не на максимальній складності (ці снайпери та постійні гранати в твій бік курва бісить), можливо АІ підтягнуть, чи модери зроблять, ну і на зброю щось краще)
ну і обідно за ачівку про химеру, втік на болотах, а ачіви немає
![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
(чи її треба в іншому місці зустріти?)