Останні статті і огляди
Новини
Комп перестає видавати зображення та гудить
-
Артем_Гончаренко
Junior
Коли вмикаю якусь вимогливу гру то екран гасне та комп починає гудіти комбінація ctrl+shift+win+b не допомагає допомагає тільки перезапуск кнопкою я зелений в цій темі то будь ласка якщо можете то розжовуйте
-
Dremjke
Member
Спочатку непогано було б оголосити, яке залізо в вашому ПК.
Що завгодно може бути - БЖ несправний чи не витримує навантаження, неполадки з відеокартою і т.д.
Натискайте комбінацію windows+R, пишете eventvwr і ентер. Далі зліва "Журнали Windows - система" і дивитесь, чи є критичні помилки. Якщо є - відкриваєте, дивитесь. Перевірте ще в диспетчері пристроїв, чи нормально відображається відеокарта (немає поруч знаку оклику та помилки при відкритті).
Що завгодно може бути - БЖ несправний чи не витримує навантаження, неполадки з відеокартою і т.д.
Натискайте комбінацію windows+R, пишете eventvwr і ентер. Далі зліва "Журнали Windows - система" і дивитесь, чи є критичні помилки. Якщо є - відкриваєте, дивитесь. Перевірте ще в диспетчері пристроїв, чи нормально відображається відеокарта (немає поруч знаку оклику та помилки при відкритті).
-
Alex646
Member
Перегрівається або дохне відеокарта.
-
Артем_Гончаренко
Junior
Я все зробив як ви сказали видеокарта відображає без знаку оклику але критичні помилки є всі однакові "The system Pas rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the rystem stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly."
-
Dremjke
Member
1. Що за залізо? Яка відяха, БП?
2. Яка температура в іграх і в момент несправності? Може дійсно перегріватися.
Тут або відеокарта гріється і відвал, то тільки ремонт. Або блок живлення не тягне чи з ним проблема.
Але поки що усі симптоми кажуть про відвал.
2. Яка температура в іграх і в момент несправності? Може дійсно перегріватися.
Тут або відеокарта гріється і відвал, то тільки ремонт. Або блок живлення не тягне чи з ним проблема.
Але поки що усі симптоми кажуть про відвал.
-
Артем_Гончаренко
Junior
Про залізо я написав у профілі а бж у мене на 700 ватт фірму не пам'ятаю і ще в мене при запуску пк виліз екран із заголовком American Megatrends може це щось скаже а про температуру можу сказати тільки одне я тестив в furmark відюху 30 хвилин температура була в районі 75-76 градусів а блок живлення я тестував в occt там теж була нормальна температура
-
Dremjke
Member
БЖ не так тестується, якщо що
Ну, план дій ви вже зрозуміли.
Ну, план дій ви вже зрозуміли.
-
AndP
Member
это норма.Артем_Гончаренко: ↑ 24.12.2024 23:27 при запуску пк виліз екран із заголовком American Megatrends
-
7mindfields
Member
З таким рівнем вже крутить фурмарк по півгодини і осстАртем_Гончаренко: ↑ 24.12.2024 23:27 в мене при запуску пк виліз екран із заголовком American Megatrends може це щось скаже