Ну і що? Це авторитетні хлопці, які розуміються як працює графіка в іграх, в чому проблема? Розібрали як погані, так і гарні сторони рт в цій грі. Чи ти думав, що я особисто для якогось ноунейма з форума піду в гру витрачати купу часу, щоб різні моменти гри на різних налаштуваннях скрінити?Геральт: ↑ 16.12.2024 12:50 Ахаха. То он звідки Enjthesilence скрінів натягав.
Ну, я також оцінив. Тоноване скло на рамці, замість дзеркала.Баги освітлення:
- спойлер
І мило мильне: Зрозумів, що той графоній мені нагадує. Пластмасу/пластик. От мало не фізично відчуваю це на дотик. Причому, безвідносно матеріалу в грі: шкіра людини, дошка, залізо, плитка...
- спойлер
З плюсів: жере менше, ніж AW2
зі. Єгипет графічно повністю зливає Асасінам. Земля/будинки ніякі. Пальми +/- те саме.
Останні статті і огляди
Новини
Фахівці Digital Foundry оцінили трасування в Indiana Jones and the Great Circle
-
Enjthesilence
Member
-
Геральт
Member
Та жодних проблем. Просто я ж думав то твої скріни, а тут, виявляється, авторитетні хлопці.Enjthesilence: ↑ 16.12.2024 16:51в чому проблема
Там он вище думку інших авторитетних скинули, "blur/noise/artifacts" частенько щось звучить. Та ще й "DLAA can be more noisy than native TAA" в сабжі

-
анти__бот
Member
знаєте на що схоже ртх ОН воно схоже на дуже нову і вилизану кімнату в дуже сонячний день коли заходишь в приміщеня і є великий контраст, а ртх ОФФ то як в похмуру погоду заходишь у старе приміщення яке вже гарно поюзане особливо затертий паркет і має пилюку на стелі і стінахLordTornado: ↑ 16.12.2024 13:13На нижней картинке с комнатой и окном освещение при RTX OFF выглядит намного реалистичнее...
Так що є і там і тут свій прикол, а взагалі досить гарно виглядає ртх он
-
Enjthesilence
Member
та в чому питання? мої це скріни, чи з відоса діджатл фаундрі? це щось змінює, чи в них гра інша і рт працює інакше? до чого тут dlaa я взагалі не вдуплив, це типу я запитаю в тебе, а що там з фср?Геральт: ↑ 16.12.2024 17:03Та жодних проблем. Просто я ж думав то твої скріни, а тут, виявляється, авторитетні хлопці.Enjthesilence: ↑ 16.12.2024 16:51в чому проблема
Там он вище думку інших авторитетних скинули, "blur/noise/artifacts" частенько щось звучить. Та ще й "DLAA can be more noisy than native TAA" в сабжі![]()

-
Геральт
Member
Enjthesilence
Ну, очевидячки, "інакше". Бо оцю розмазню, замість вікна, вони називають "large difference"
Але може й просто сліпенькі, якщо не бачать засвіт стіни за вікном.
Ну, але падіння з 75 до 23 кадрів якось треба ж пояснити, от і пояснюють )
Відправлено через 18 хвилин 59 секунд:
Enjthesilence
Та нема питань. Зрозумів я, зрозумів. В тебе враження створюються під впливом думки авторитетних хлопців. В цьому нічого поганого нема. Таке буває.
Сабжу до графічного рівня С2, як до місяця. А з врахуванням відкритого світу це не можливо навіть теоретично. Шуми може й є десь-не-десь, але такого блуру там нема. Факт. https://fex.net/uk/s/oyvxkfz
DLAA - просто стороннє спостереження, не думав, що щось може бути гірше ТАА. Виявляється, може
Ну, очевидячки, "інакше". Бо оцю розмазню, замість вікна, вони називають "large difference"
Enjthesilence
Та нема питань. Зрозумів я, зрозумів. В тебе враження створюються під впливом думки авторитетних хлопців. В цьому нічого поганого нема. Таке буває.
Сабжу до графічного рівня С2, як до місяця. А з врахуванням відкритого світу це не можливо навіть теоретично. Шуми може й є десь-не-десь, але такого блуру там нема. Факт. https://fex.net/uk/s/oyvxkfz
DLAA - просто стороннє спостереження, не думав, що щось може бути гірше ТАА. Виявляється, може
-
Enjthesilence
Member
Геральт: ↑ 16.12.2024 18:08 Enjthesilence
Enjthesilence
зрозуміло, дай вгадаю, нвідія занесла їм кошти, щоб вони нахвалювали рт, для збільшення продажу зелених карт?
-
анти__бот
Member
Геральт
ось цей момент
а ось ще це
ось цей момент
- спойлер
а ось ще це
- спойлер

Востаннє редагувалось 16.12.2024 18:40 користувачем анти__бот, всього редагувалось 1 раз.
-
Геральт
Member
Enjthesilence
А АМД занесла hardware unboxed з іншого відео в цій темі, на якому висвітлюють проблеми тих чудових променів. Це ж так працює?
А АМД занесла hardware unboxed з іншого відео в цій темі, на якому висвітлюють проблеми тих чудових променів. Це ж так працює?
-
Enjthesilence
Member
ні, не так. це шиза в твоїй голові з запереченням усього об'єктивного.Геральт: ↑ 16.12.2024 18:40 Enjthesilence
-
kairo
Member
Для того, щоб перейти із 1080р в 4К треба в чотири рази більше продуктивності. Х4 на рівному місці просто за більшу чіткість. Те саме трасування шляху потребує подвійної продуктивності, але воно дійсно трансформує візуал гри.Kashtan: ↑ 16.12.2024 16:14 Збільшення роздільної здатності позитивно впливає на якість зображення в грі, збільшення герц також. А промені щоб однозначно поліпшувало якість - ні.
Не можу не згадати рекламу від нвідіа де 3090 запускали у 8к і назвали її 8к геймінг. Тут 4090 у 30 фпс не здатна у нативі в 4к.
Де, в трьох іграх? І знову таки, в першу чергу через 4К. В DLLSQ, який по факту є підтягнутим 1440р, маємо стабільні 60 ФПС. На зміну 4090 за місяць нове покоління вже прийде.Тут 4090 у 30 фпс не здатна у нативі в 4к.
Відправлено через 2 хвилини 44 секунди:
Це там де кажуть, що ігри із трасуванням буквально трансформують картинку і що такого ефекту із растеризацією неможливо досягнути?Геральт: ↑ 16.12.2024 18:40 Enjthesilence
-
Enjthesilence
Member
він зараз знайде тобі вікно, де нема відорбраження. але коли без рт тіні, які ти бачиш 90% геймплею нагадають незрозуміле щось з сильним мерехтінням, це вже інше, он же аж у вікні нема відображення, на вітриннах і шафах правда є і вони кращі, але от на вікні нема.kairo: ↑ 16.12.2024 19:09Для того, щоб перейти із 1080р в 4К треба в чотири рази більше продуктивності. Х4 на рівному місці просто за більшу чіткість. Те саме трасування шляху потребує подвійної продуктивності, але воно дійсно трансформує візуал гри.Kashtan: ↑ 16.12.2024 16:14 Збільшення роздільної здатності позитивно впливає на якість зображення в грі, збільшення герц також. А промені щоб однозначно поліпшувало якість - ні.
Не можу не згадати рекламу від нвідіа де 3090 запускали у 8к і назвали її 8к геймінг. Тут 4090 у 30 фпс не здатна у нативі в 4к.Де, в трьох іграх? І знову таки, в першу чергу через 4К. В DLLSQ, який по факту є підтягнутим 1440р, маємо стабільні 60 ФПС. На зміну 4090 за місяць нове покоління вже прийде.Тут 4090 у 30 фпс не здатна у нативі в 4к.
Відправлено через 2 хвилини 44 секунди:Це там де кажуть, що ігри із трасуванням буквально трансформують картинку і що такого ефекту із растеризацією неможливо досягнути?Геральт: ↑ 16.12.2024 18:40 Enjthesilence
-
kairo
Member
Мутні відображення в дзеркалах, із таким просто неможливо грати. Краще вже рахітні тіні та прибите цвяхами освітлення, ніж таке жахіття. Адже освітлення та тіні, ми рідко бачимо в грі, а дзеркала на кожному кроці.Enjthesilence: ↑ 16.12.2024 19:24 він зараз знайде тобі вікно, де нема відорбраження. але коли без рт тіні, які ти бачиш 90% геймплею нагадають незрозуміле щось з сильним мерехтінням, це вже інше, он же аж у вікні нема відображення, на вітриннах і шафах правда є і вони кращі, але от на вікні нема.
-
Геральт
Member
Enjthesilence
А я навіть з ними погоджусь )
Такої платсмаси в растрі не пам'ятаю.
90% кадру (а то й більше) займають...барабанний дріб...текстури. А з цим в променястих забавках...ой. Вже мовчу про намертво приклеєні подушки на підлозі, їх не зрушиш навіть трактором. Ну, але зелені промені + фізика то буде too much навіть для 5090.
А до речі, як так вийшло, що на вітрині відображення є, а на вікні нема? Матеріал ніби той самий. Технологія та сама.
"просто розстав джерело світла, а далі воно все саме".
РДР2? Ні, Індіана
90% кадру (а то й більше) займають...барабанний дріб...текстури. А з цим в променястих забавках...ой. Вже мовчу про намертво приклеєні подушки на підлозі, їх не зрушиш навіть трактором. Ну, але зелені промені + фізика то буде too much навіть для 5090.
А до речі, як так вийшло, що на вітрині відображення є, а на вікні нема? Матеріал ніби той самий. Технологія та сама.

РДР2? Ні, Індіана
-
Enjthesilence
Member
рдр2 - назавждиГеральт: ↑ 16.12.2024 20:11 Enjthesilence
РДР2? Ні, Індіана
-
doc-oc
Member
Игровой сомелье пожаловал)Keyser Soze: ↑ 16.12.2024 16:25Графоний, конечно, очень примитивный...MessiaH: ↑ 16.12.2024 14:09 Играется нормально и без РТ, на самом деле даже без него лучше и картинка выглядит итак нормально. Главная проблема игры это ужасный расход ресурсов процессора непонятно куда. Даже мой не самый худший камень не в состоянии раскрыть в этой игре 4090. Приходится для плавности включить генератор кадров и всё равно загрузка процессора очень сильная
![]()
Я ожидал большего, по рассказам и обзорам![]()
![]()
![]()
Провал года, однозначно. Ну, кроме самой истории/сценария
87/100 на метакритике от критиков и 88/100 от игроков и также от них 91% положительных отзывов в Steam. Да такого качества игр по кинолецензии очень давно не было. Одна из лучших игр года однозначно. Но тут в тред влетает рандомный Вася и такой "не, ну это провал года"
Пиши в Майкрософт, пусть снимают с продаж! Как они посмели выпустить то, что ты не одобрил!

-
Геральт
Member
-
AFU_power
Member
Я ж тобі писав в минулій темі, якщо це твоя система, то розхід процесора у тебе не від гри, а від чогось ще. У всіх на 5 райзенах от сили до 50% доходить.MessiaH: ↑ 16.12.2024 14:09Главная проблема игры это ужасный расход ресурсов процессора непонятно куда. Даже мой не самый худший камень не в состоянии раскрыть в этой игре 4090. Приходится для плавности включить генератор кадров и всё равно загрузка процессора очень сильная
-
MessiaH
Member
AFU_power
Да нет, именно игра так грузит камень
Да нет, именно игра так грузит камень