Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 03.12.2024 16:43 Donate
Не погоджуюсь я з вами. Але і нав’язувати свої смаки не буду, бо вони у всіх різні. Мені музика заходить.
На мій смак, в Натлані з музикою все нормально, може вона і справді день не підходить, але до самої музики претензій немає, як і до її різноманіття. Офіційний саундтрек Натлана більше трьох годин музики. Є багато ААА ігор де такого для всієї гри немає, а тут тільки для одного регіону в грі.
Щодо ХСР то мені музика дуже заходить. Трейлер Амфореуса затер до дірок. Як власне і більшість трейлерів в ХСР. Хоча в випадку з Амфореусом не тільки музика вплинула, а ще й Ая Ендо. В самій грі також є теми, які дуже чіпляють.
В Зенлессі основна тема зациклена, але це не значить, що там немає класної музики. Зайдіть до барда або в кімнату і послухайте. Зенлесс ще й візуально дуже стильний, не кажучи вже про те, що це просто насолода для техногіків-олдфагів, які застали всі ці відеокасети та вінілові пластинки.
Там є гарні треки основна проблема що там почали лінитися...

Якщо в тебе основна тема зациклена, а перший івент це аналог першого івенту з геншину це ГГ :rotate: Я так іноді глазками дивлюса на той контент який в ХСР чи ЗЗЗ виходить і це крінж пробачте, на вас єкономлять як можуть :rotate: Останній раз коли міхойо вкидувала грошики це був початок ХСРу так як фактично фінал Білобога це те що міхойо десь забули в третьому хонкаї :rotate:

Де оце все? :weep:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate: 03.12.2024 17:02Де оце все?
В трейлерах ХСР на ютубі. Там рівень епічності просто зашкалює. Не гірше цього відео з Хімеко, а як на мене то навіть краще. Ну а трейлери Зенлесса беруть крутими анімаціями. Що саме приємне, точно такі ж анімації і в самій грі.

Відправлено через 34 хвилини 44 секунди:
І в самих іграх також є відеоролики, теж іноді доволі епічні. Згадати ту ж Ахерон в Пенаконії.
daesz
Member

Повідомлення

Думав пореролити в цій грі, а отримав МосінНагант (одна з двох персонажів яких я хотів зі стандартного банеру) з першого 10ти пулу, тобто Суомі тепер у мене гарант, здається мої рероли закінчились не почавшить :shuffle:
спойлер
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 26.11.2024 06:20Скачати можна будь-який лаунчер, не думаю що воно буде якось лочитись на рівні ІР адресу.
Таки лочиться. Версію від sunborngame через сайт не дає завантажити. Каже, що гра для нашого регіону недоступна. Версія haoplay нормально завантажується. Але якщо перейти по посиланню в листі, який вони надіслали на електронну пошту, то версія sunborngame також завантажується.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 03.12.2024 22:26
daesz: 26.11.2024 06:20Скачати можна будь-який лаунчер, не думаю що воно буде якось лочитись на рівні ІР адресу.
Таки лочиться. Версію від sunborngame через сайт не дає завантажити. Каже, що гра для нашого регіону недоступна. Версія haoplay нормально завантажується. Але якщо перейти по посиланню в листі, який вони надіслали на електронну пошту, то версія sunborngame також завантажується.
Я юзав apkcombo, щоб скачати мобільний клієнт та vpn, щоб скачати десктопний :)
lewerlin
Member

Повідомлення

Тіньюнь в сюжеті шикарна. Прямо еталон Лисички.
daesz
Member

Повідомлення

GFL2LAUNCH
GF2EXILIUM
GFL2GIFT
GFL2OTS14
GFL2SUOMI
GFL2REWARD
1203GFL2
GFL2GIFTME
GFL2DOLLS
GFL2A2C9LF
ELMOLIVE
OMNGKTWN

Всі крім останніх 2 працюють тільки на сервері дарквінтер, на рахунок останніх 2 - незнаю :)

Відправлено через 4 години 54 хвилини 26 секунд:
kekw
Зображення
Ще й написали українською, а не кацапською. Хоча тут типу альтернативна історія, 2072 рік і карта Європи виглядає ось так.
спойлер
Зображення
Я правда не зовсім розумію що ось це за карта.
https://x.com/sohma_k/status/1319898658658136064
https://imgur.com/xVeYFF8

І ще, Одеса лукс ґуд :)
спойлер
Зображення
Зображення
Відправлено через 34 хвилини 42 секунди:
daesz: 04.12.2024 22:12 GFL2LAUNCH
GF2EXILIUM
GFL2GIFT
GFL2OTS14
GFL2SUOMI
GFL2REWARD
1203GFL2
GFL2GIFTME
GFL2DOLLS
GFL2A2C9LF
ELMOLIVE
OMNGKTWN

Всі крім останніх 2 працюють тільки на сервері дарквінтер, на рахунок останніх 2 - незнаю :)

Відправлено через 4 години 54 хвилини 26 секунд:
kekw
Зображення
Ще й написали українською, а не кацапською. Хоча тут типу альтернативна історія, 2072 рік і карта Європи виглядає ось так.
спойлер
Зображення
Я правда не зовсім розумію що ось це за карта.
https://x.com/sohma_k/status/1319898658658136064
https://imgur.com/xVeYFF8

І ще, Одеса лукс ґуд :)
спойлер
Зображення
П пц запотіли хлопці :rotate:
спойлер
Зображення
Я погуглив, таке село справді є :gigi:
JKrl
Member

Повідомлення

Так,я думаю дропнути хср, бо якість падає, всього. Починається доїльная фаза мабуть.
Donate
Member

Повідомлення

JKrl: 05.12.2024 00:11 Так,я думаю дропнути хср, бо якість падає, всього. Починається доїльная фаза мабуть.
Почалася з патчу 1.2 ще, хойо вкидує мінімум у свої проєкти ось побачиш далі буде ще дешевше :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

JKrl: 05.12.2024 00:11 Так,я думаю дропнути хср, бо якість падає, всього. Починається доїльная фаза мабуть.
Мені просто не дуже сподобався напрямок куди зайшла історія, тому й дропнув прямо перед 2.0.
Ще не дуже подобається те, що хойо хоче бути апілін до всіх підряд і особливо до паймонів, тому історіям зазвичай бракує серйозності :/
lewerlin
Member

Повідомлення

Donate: 05.12.2024 00:59Почалася з патчу 1.2 ще, хойо вкидує мінімум у свої проєкти ось побачиш далі буде ще дешевше :laugh:
В Пенаконію дуже багато вкинули. Як в усю гру до цього разом узяту.
JKrl: 05.12.2024 00:11Так,я думаю дропнути хср, бо якість падає, всього. Починається доїльная фаза мабуть.
Пилять Амфореус - решта по залишковому принципу. Але сюжет 2,7 мені сподобався - легкий, не душний, лору навалили, персонажів розкрили, "рушниці" розвісили. Як для філера на здачу - піде. Попередній філер(з Раппою) вже був далеко не дешевим.
daesz
Member

Повідомлення

Ще трохи Одеси :rotate:
спойлер
Зображення
Donate
Member

Повідомлення

lewerlin: 05.12.2024 03:09
Donate: 05.12.2024 00:59Почалася з патчу 1.2 ще, хойо вкидує мінімум у свої проєкти ось побачиш далі буде ще дешевше :laugh:
В Пенаконію дуже багато вкинули. Як в усю гру до цього разом узяту.
JKrl: 05.12.2024 00:11Так,я думаю дропнути хср, бо якість падає, всього. Починається доїльная фаза мабуть.
Пилять Амфореус - решта по залишковому принципу. Але сюжет 2,7 мені сподобався - легкий, не душний, лору навалили, персонажів розкрили, "рушниці" розвісили. Як для філера на здачу - піде. Попередній філер(з Раппою) вже був далеко не дешевим.
Крінжа вкинули. Це осилять ті хто любить читати сянся на п'ять тисяч глав. Китайці коли їм говориш що ти пишеш погано вони просто не чують і пишуть після цього ще більше тексту :rotate:
Це напевно, окей якщо ти маленька контора, але з такими профітами можна без проблем наняти що писаку, що пару топових редакторів. Щоб мої очі не бачили не оці сни собак, не безкінечне переварювання жарта про смітники. Не оці кліффхенгери коли там хтось відвалює копита, але ти не так зрозумів він ось живий, йди крутити гачу...
Я от зараз дивлюся старт ХСР це 16 годин геймплею, це 2 цікаві локації і шматочок душного Китаю.
Тільки одна Раппа приходиться за 6 годин :facepalm:

А сюжет в іграх хойо робити достатньо просто, всі катсцени дуже примітивні і хойо з цим не робить нічого, хоча фінансова можливість в них є... Там десь є в них простенький редактор для сцен десь з хонки третьої напевно ось вони його і юзають, взагалі без змін...
JKrl
Member

Повідомлення

Donate: 05.12.2024 00:59
Почалася з патчу 1.2 ще, хойо вкидує мінімум у свої проєкти ось побачиш далі буде ще дешевше :laugh:
Ні, просто в луофу мені сподобалося тільки філлер контент. Раппа та сандей це якась скукота.
Хуохуо патч був супер, по контенту, того року.

Отправлено спустя 2 минуты 38 секунд:
Donate: 05.12.2024 06:59 [
Крінжа вкинули. Це осилять ті хто любить читати сянся на п'ять тисяч глав. Китайці коли їм говориш що ти пишеш погано вони просто не чують і пишуть після цього ще більше тексту :rotate:
По цій самій причині дропнул аркнайтс та пгр
Китайські райтери як отой кіт в мене. Зпочатку муркоче, потім як вкусить, кігтями по носу, і тигидик в темний вугол.
daesz
Member

Повідомлення

П п ц у мене акк в гфл2 рольнув :
- 22 пул на бегінері була МосінНагант (далі не цьому банері не пуляв, бо роли не йдуть в рахунок стандарту)
- 3 пул на лімітед - МосінНагант дюп (круто, бо я хочу мати її V3 або взагалі V6)
- 64 пул на лімітед - Суомі
- 60 пул на стандарті - харт сікер (сср дробовик)
- 13 пул на стандарті - сабріна
:D
daesz
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
lewerlin
Member

Повідомлення

А от це вже реально цікаво виглядає.
спойлер
Ідея - база, я в шоці, що до сих пір ніхто не здогадався її реалізувати. Персонажі - живі.
Видавець наче мутненький(колись "малювали" трохи фінзвіти), а наче і материнська компанія Квантіків(Quantic Dream) і більшість студій - західні.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Вже облаштували свою кімнату на експресі? Дуже лампово зроблено. Мені більше подобається, ніж перевантажений непотрібним сміттям чайник в Геншині. Тут все вже готово, просто виконуєш завдання та облаштовуєш свою кімнату.
спойлер
Зображення
Щодо сюжету. Момент з багатьма Тіньюнь – моя повага. Я там тупо залип. До всіх версій підходив по декілька разів, щоб ще раз послухати репліки.
Ось тут проявляє себе той факт, що це гра-сервіс і що тобі реально треба чекати місяцями, а то і роками, щоб дізнатися продовження чиєїсь історії або зустрітися з якимось персонажем. Якби цю гру можна було тупо пройти за декілька днів, то відчуття були б зовсім не ті, бо не виникало б такої прив’язаності до персонажів, яка з’являється з часом. Це як дружба.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 07.12.2024 20:06Вже облаштували свою кімнату на експресі? Дуже лампово зроблено. Мені більше подобається, ніж перевантажений непотрібним сміттям чайник в Геншині. Тут все вже готово, просто виконуєш завдання та облаштовуєш свою кімнату.
Там не надто багато вибору. Дрібниці розкласти, та й по всьому. Але сама кімната(квартира більше) класна. Я би так жив. Альтернативна кінцівка гри теж присутня :gigi: .
Kirakishou: 07.12.2024 20:06Щодо сюжету. Момент з багатьма Тіньюнь – моя повага. Я там тупо залип.
Там до речі логічно і лорно пояснено існування одночасно двох версій "Тіньюнь".
Donate
Member

Повідомлення

Теж вірвався, даремно на збт в Китаї чоль бігав...
В цілому сюжетку зробили надто легкою, практично ніякого челенджу. Деякі стейджі обрізали надто сильно... Наприклад коли ми валимо від квітки переростка, до нерфів вони був в рази 3 більше...
Сюжет коли немає мільйонів строк водички дуже легко читається і розуміється що тут коїться.
Щоб не повторювати поганий старт кинули свій самий цікавий івент. Тут і нікке, і сапер з хср, цікаві банери з цікавими дівчатками. На перший огляд адекватна складність і гарний магазин... Навіть не потрібну місцеву стаміну на фарм івента кидати, тут є білети на хард. Система артів в цілому топова так як потрібен обвіс з потрібними статами далі переролюй скільки хочеш, тепер залишається взяти 58 щоб дізнатися скільки потрібно влити щоб зібрати на фулл...

І дуже оптимізований клієнт, практично 15 сек на старт, налаштування вище ультр і це все на 870 снепі то... Виглядає дуже пристойно, не чіткість пк, але й не непотріб як це вийшло з клієнтом ЗЗЗ, як таку якість на мобілках взагалі з'їли :insane:

Дуже цікаво що там по безодні, так як вище 3/10 лізти з 26 лвлом нема бажання :rolleyes:

Дуже цікаво як вони далі почнуть банери кидати так як починати з середини це цікаво...

Тільки з хаоплеем кинули трішки 2 дні відставання і ніяких компенсацій...
JKrl: 05.12.2024 10:53
Donate: 05.12.2024 00:59

Ні, просто в луофу мені сподобалося тільки філлер контент. Раппа та сандей це якась скукота.
Хуохуо патч був супер, по контенту, того року.

Отправлено спустя 2 минуты 38 секунд:
Donate: 05.12.2024 06:59 [
По цій самій причині дропнул аркнайтс та пгр
Китайські райтери як отой кіт в мене. Зпочатку муркоче, потім як вкусить, кігтями по носу, і тигидик в темний вугол.
Я взагалі, трішки подивися що там за контент хойо кидає. За 6 годинний івент з раппою там потрібно взагалі звільнити всіх... Одного саунда на фоні достатньо зрозуміти що тут щось не так... І це видає та контора яка 5 років тому змогла класичний китайський саунд (який традиційно слухати важко) зробити так що його ніколи не хотілось вимикати... Їм буде дуже важко якщо вони старого композитора не повернуть, ці бовдури, які зараз, навіть на 1/4 не розуміють як він пише саунд... Що геншині 5.0, що ХСР, що ЗЗЗ... Не тягнуть вони взагалі. Звуковий директор вже просто вставляє що є і пофіг підходить воно чи ні :lol:
Хоча основна проблема це ще якість івентів :laugh: ЗЗЗ напевно взагалі хоче зібрати все саме гірше з ігор хойо, в мене таке враження що вони просто тестують. Чорні єкоани прохавали вже і тепер замість хоч якоїсь мало мальскої режисури вони постійно їх ліплять :mad:
Відповісти