Теж вірвався, даремно на збт в Китаї чоль бігав...
В цілому сюжетку зробили надто легкою, практично ніякого челенджу. Деякі стейджі обрізали надто сильно... Наприклад коли ми валимо від квітки переростка, до нерфів вони був в рази 3 більше...
Сюжет коли немає мільйонів строк водички дуже легко читається і розуміється що тут коїться.
Щоб не повторювати поганий старт кинули свій самий цікавий івент. Тут і нікке, і сапер з хср, цікаві банери з цікавими дівчатками. На перший огляд адекватна складність і гарний магазин... Навіть не потрібну місцеву стаміну на фарм івента кидати, тут є білети на хард. Система артів в цілому топова так як потрібен обвіс з потрібними статами далі переролюй скільки хочеш, тепер залишається взяти 58 щоб дізнатися скільки потрібно влити щоб зібрати на фулл...
І дуже оптимізований клієнт, практично 15 сек на старт, налаштування вище ультр і це все на 870 снепі то... Виглядає дуже пристойно, не чіткість пк, але й не непотріб як це вийшло з клієнтом ЗЗЗ, як таку якість на мобілках взагалі з'їли
Дуже цікаво що там по безодні, так як вище 3/10 лізти з 26 лвлом нема бажання
Дуже цікаво як вони далі почнуть банери кидати так як починати з середини це цікаво...
Тільки з хаоплеем кинули трішки 2 дні відставання і ніяких компенсацій...
JKrl: ↑
05.12.2024 10:53
Ні, просто в луофу мені сподобалося тільки філлер контент. Раппа та сандей це якась скукота.
Хуохуо патч був супер, по контенту, того року.
Отправлено спустя 2 минуты 38 секунд:
Donate: ↑
05.12.2024 06:59
[
Крінжа вкинули. Це осилять ті хто любить читати сянся на п'ять тисяч глав. Китайці коли їм говориш що ти пишеш погано вони просто не чують і пишуть після цього ще більше тексту
По цій самій причині дропнул аркнайтс та пгр
Китайські райтери як отой кіт в мене. Зпочатку муркоче, потім як вкусить, кігтями по носу, і тигидик в темний вугол.
Я взагалі, трішки подивися що там за контент хойо кидає. За 6 годинний івент з раппою там потрібно взагалі звільнити всіх... Одного саунда на фоні достатньо зрозуміти що тут щось не так... І це видає та контора яка 5 років тому змогла класичний китайський саунд (який традиційно слухати важко) зробити так що його ніколи не хотілось вимикати... Їм буде дуже важко якщо вони старого композитора не повернуть, ці бовдури, які зараз, навіть на 1/4 не розуміють як він пише саунд... Що геншині 5.0, що ХСР, що ЗЗЗ... Не тягнуть вони взагалі. Звуковий директор вже просто вставляє що є і пофіг підходить воно чи ні

Хоча основна проблема це ще якість івентів

ЗЗЗ напевно взагалі хоче зібрати все саме гірше з ігор хойо, в мене таке враження що вони просто тестують. Чорні єкоани прохавали вже і тепер замість хоч якоїсь мало мальскої режисури вони постійно їх ліплять