S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl оновлено до версії 1.0.1

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kib
Member

Повідомлення

BoKl: 30.11.2024 14:10
AK_47: 30.11.2024 14:03 новая патч 1.02 :rotate:
У мене 123,8 Гб зараз завантажує, хоча вчора оновилась гра і теж качало десь такий самий об'єм :rotate: Це тепер кожного дня по 100+ гігабайт скачувати? :lol:
Версія в геймпасі оновилась сама, я й не помітив, побачив що тут написали про оновлення, чекнув версію і час апдейту, дивлюсь сьогодні.
Не очікував що так швидко на геймпас викотять, зазвичай декілька днів мінімум, але напевно тут зіграло те що гра майками спонсорувалась і в перший день релізу була доступна в геймпасі.

Відправлено через 14 хвилин 26 секунд:
Коротше дійшов як раз після патчу до квесту оборони Залісся, спочатку йшло більш менш, поки не дійшов до Хом'яка і його охоронця, якому заплатив більше, Хом'як іде в будівлю до Баті зі своїм найманцем, і коли вони відкривають двері вони просто вмирають на порозі. :lol: Два рази пробував, наче по скрипту вмирають :facepalm: не знаю що робити, чекати і проходити якісь інші місії, чи чекати ще одного патчу. :dontknow:
CRY-nano
Member

Повідомлення

Друзі, вчора тільки вперше зайшов у Сталкер одразу з новим патчем, але здивувася великому інпут лагу. Які налаштування не пробував, все одно зберігається, вже здається, що це спецом так? Просто вперше таке бачу в FPS
Telcontar
Member

Повідомлення

CRY-nano: 30.11.2024 14:40 Друзі, вчора тільки вперше зайшов у Сталкер одразу з новим патчем, але здивувася великому інпут лагу. Які налаштування не пробував, все одно зберігається, вже здається, що це спецом так? Просто вперше таке бачу в FPS
Поставте мод з Nexus mods з фіксом інпут лагу. :beer:
Типу цього:
спойлер
https://www.nexusmods.com/stalker2heart ... ?tab=posts
Або можна самому поправити пару параметрів:
C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\Stalker2\Saved\Config\Windows\Input.ini

[/script/engine.inputsettings] bEnableMouseSmoothing=False bViewAccelerationEnabled=False
YumaX
Member

Повідомлення

Kib: 30.11.2024 13:40, химера термінатор із рідкого металу, ось кого треба правити.
Лівіше НДІЧАЗу є колія в кінці якої є тунель, там химера живе, біля вагону є ящики, я на них заліз і вона мене не діставала, я на неї 4 гранати і купу патронів потратив більше сотні точно, в тунелі є вінторіз фуловий!
CRY-nano
Member

Повідомлення

Telcontar: 30.11.2024 14:49 Або можна самому поправити пару параметрів:
C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\Stalker2\Saved\Config\Windows\Input.ini

[/script/engine.inputsettings] bEnableMouseSmoothing=False bViewAccelerationEnabled=False
Пробував таке, не допомогло. Що на 40-50 фпс, що на 100 все одно. Щось схоже на якийсь реалізм щутер по типу Arma, але ще гірше у плані відгуку на миші.
DiaGnosteek
Member

Повідомлення

destructX: 29.11.2024 22:38
Athrogate: 29.11.2024 22:01 все цілком іграбельно і без суттєвих багів.
То ти ще до Лодочки не дійшов :laugh:
В мене до речі Лодочка спрацюва ще на релізній версії. Я навіть здивувався, після всіх оглядів і стрімів.
YumaX
Member

Повідомлення

Earanak: 30.11.2024 13:44Вышел 1.0.2, т
Нормальний такий патч на 123 ГБ :rotate:
_Andrik_
Member

Повідомлення

YumaX: 30.11.2024 15:00
Earanak: 30.11.2024 13:44Вышел 1.0.2, т
Нормальний такий патч на 123 ГБ :rotate:
То Стім так інсталює останніми часами , ну власне в себе так помітив , що до будь якої гри оновлення пише наприклад 100мб , а потім повністю перевстановлює гру і додатко 100гб завантажує . :dontknow:
phobosse
Member

Повідомлення

avuremybe: 30.11.2024 12:40Дякую!
Підкажи ще, як поправити кольори? При увімкненому HDR дуже викручений червоний. Вогонь, цегла, ржавчина, обличчя - все ядовито червоне
У самій грі, нажаль, ніяк. Або робити кастомний профіль монітора спеціально під гру або якийсь ReShade використовувати.

Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
Я HDR спробував, мені не сподобалось і вимкнув. Нажаль, він тільки псує картинку у більшості випадків.
mult
Member

Повідомлення

avuremybe
На ips монітор краще не робити hdr, та і на інші теж, то не справжній hdr, особливо на ips там контрасності не вистачить, тільки на олед буде нормально.
_Andrik_
Member

Повідомлення

MessiaH: 30.11.2024 13:28 По оптимизации ничего не поменялось
Не дивно , в пана завжди не все як у людей. А маючи до біса грошей, судячи з того що все що нижче 4090 то є затичками , з ваших же слів . Використовуєте торенти :facepalm: . І бонусом ваш улюблений UE тут.
З якого ви всесвіту??? :think:
AK_47
Member

Повідомлення

CRY-nano
Я просто включил антилаг в амд, добавил тупо чувствительности мыши в обеих пунктах настроек игры и стало получше :gigi:
mult
Member

Повідомлення

_Andrik_
Ну до топового заліза треба ще нормальне налаштування ПК в плані вінди і заліза і драйверів :)
Kyro
Member

Повідомлення

Геймпасс, качает 11.7Гб.
avuremybe
Member

Повідомлення

DiaGnosteek: 30.11.2024 14:55
destructX: 29.11.2024 22:38
То ти ще до Лодочки не дійшов :laugh:
В мене до речі Лодочка спрацюва ще на релізній версії. Я навіть здивувався, після всіх оглядів і стрімів.
У обговореннях стіма ще з перших днів лежать туторіали з послідовністю дій, щоб усі ті софтлоки обійти. Там і двері в бункер відкриваються, і монолітівці з будівлі виходять, якщо слідувати наведеному порядку дій.
Nutbar
Member

Повідомлення

avuremybe: 30.11.2024 08:45 Червоного якось дуже багато з увімкненим HDR'ом
В налаштуваннях гри це можна якось виправити? Чи треба крутити налаштування на моніторі?
Так не має бути. Я отут кидав посилання на відео, якраз в hdr записане. Якщо воно теж червоне, то дивіться налаштування монітору. Якщо ж ні, то налаштування гри, може якось не так налаштовані яскравість, гамма, контраст тощо. Там насправді не так багато налаштувань...
avuremybe: 30.11.2024 17:04 У обговореннях стіма ще з перших днів лежать туторіали з послідовністю дій, щоб усі ті софтлоки обійти.
Ви пропонуєте перед кожним квестом читати спойлери і інструкції з правильного проходження?
Востаннє редагувалось 30.11.2024 17:17 користувачем Nutbar, всього редагувалось 1 раз.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

вже друга обнова вийшла в геймпасі. В стім в обід була, а тут вже ввечері. досить швидко вони ;)
8.4гб
FishNumberOne
Member

Повідомлення

Neuropunker: 30.11.2024 11:08
FishNumberOne: 29.11.2024 18:36 15 новость про сталкер за месяц.
Эта хоть полезная :spy:
Сталкер повинен був вийти хочаб ради цього. Щоб такий кліничний як ти горів, що багато новин :D
Що з тобою буде коли вийде гта6? :lol:
Таки не, я наоборот считаю что про сталкер надо побольше писать. В идеале минимум 2 статьи в день
Когда выйдет гта 6? Да ничего со мной не будет, буду в нее сидеть играть после патча первого дня :rotate:
Ghody
Member

Повідомлення

1.01
финальная миссия, убиваю босса. игра зависает на полминуты и убивает напрочь звук в винде, отвисает и без звука смотрю катсцену
AlSaintUk
Member

Повідомлення

Ghody: 30.11.2024 17:26 1.01
финальная миссия, убиваю босса. игра зависает на полминуты и убивает напрочь звук в винде, отвисает и без звука смотрю катсцену
Так, чего ж ты не почитал 100500 форумов не накатил 20 модов чтобы пройти игру. Ты шо не патриот, шо тут божественную игру обсыраешь? И вообще ты не правильно драйвера поставил как выше тут уникумы пишут.
Відповісти