Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl — продано перший мільйон копій гри!
-
Earanak
Member
Кстати, интересно. А в игре есть все таки повестка в духе нашего времени, ну там политота, корабль идущий нафиг и вот всякое такое ? Я прост всего часов 15 поиграл и ниче такого не заметил. Прост пока не вижу какого то воя на эту тему, по крайней мере в Стиме от россиян Не то что бы это меня парило, просто любопытно - есть/нету. Что делать с этой информацией не знаю, банальное любопытство.
-
MaxZema
Member
дивний ти чувак
-
Барбарис
Member
Earanak, політота? Ти, що малєнькая люда чи внє палітікі? Що за рускі переконання? Політика всюди.
-
XpertVision
Member
Розробники казали, що вони не встигають реалізувати hardware трасування і додадуть його з патчем. А поки все працює на lumen, а точніше, на його убогій software реалізаціїRobostyle: ↑ 22.11.2024 16:22 P.S. В конфигах нащьол ray reconstruction кожанки. Он замещает люмен?...
-
Serg IX
Member
фср генерація добавля кадрів але мало добавля плавності. не знаю як то працює. звернути гру це теж виявилося квест ще той... декілька раз вдалося на наступний раз зависло намертво (це з 32 ОЗУ)... ну якщо відкинути технічні проблеми, то гра топчик. давно так не залипав
-
st0k
Member
підтримую. Сьогодні пилососив мапу до 4х ранку, трошки поспав - і знову піду в Зону.Serg IX: ↑ 23.11.2024 10:30 то гра топчик. давно так не залипав
Давно так ігри не затягували, просто 10 кровососів з 10
-
VirusikZloy
Member
Уже прошел , посредственная игра (не фанат сталкера ) да были интересные моменты но в целом проходняк , потратил на прохождение 23 часа, все допы и основной сюжет
-
destructX
Member
Норм граєш, я 20 годин з першої локи ще не вийшовVirusikZloy: ↑ 23.11.2024 11:11 Уже прошел , посредственная игра (не фанат сталкера ) да были интересные моменты но в целом проходняк , потратил на прохождение 23 часа, все допы и основной сюжет
-
Avenger80
Member
Earanak
Им (блогерам) методичку спустили хейтить игру. Они даже сами от себя в шоке в комментариях.
Им (блогерам) методичку спустили хейтить игру. Они даже сами от себя в шоке в комментариях.
- спойлер
-
Earanak
Member
Avenger80, эы... да мне в общем то без разницы Вопрос то про другое был.
-
Барбарис
Member
Аналогічно, навіть ще не все прошерстив в першій - є декілька недосліджених місць. Але мабуть піду першу закрию, щоб можна було до Сидоровича зганяти - для ностальгії. Може на легкому і просто ганяв по сюжету, але щось слабо віриться. Навіть на першій локації з додатковими квестами - годин з 6 треба.destructX: ↑ 23.11.2024 11:51Норм граєш, я 20 годин з першої локи ще не вийшовVirusikZloy: ↑ 23.11.2024 11:11 Уже прошел , посредственная игра (не фанат сталкера ) да были интересные моменты но в целом проходняк , потратил на прохождение 23 часа, все допы и основной сюжет
-
Stvoryuvach
Junior
Первый миллион обречённых игроков страдать в виртуальном мире.
-
yariksom
Member
Torrent edition без лагів і багів, йде нормально, шкода, що аномалій нема
Бігав хвилин 15, не сподобалося через жахливу озвучку, якщо модери щось придумають то куплю десь через рік.
-
VirusikZloy
Member
А что там делать ? Пустой мир , в домах лазить одинаковых ? Нет спс мне мое время дороже , прошел и забыл , я все игры прохожу быстро ( а то сейчас свет бывает отключают )destructX: ↑ 23.11.2024 11:51Норм граєш, я 20 годин з першої локи ще не вийшовVirusikZloy: ↑ 23.11.2024 11:11 Уже прошел , посредственная игра (не фанат сталкера ) да были интересные моменты но в целом проходняк , потратил на прохождение 23 часа, все допы и основной сюжет
-
toto
Junior
статистика интересная вещь - 1 млн за 2 дня + 2 года предзаказов
-
Dremjke
Member
Нету.Earanak: ↑ 23.11.2024 05:21 А в игре есть все таки повестка в духе нашего времени, ну там политота, корабль идущий нафиг и вот всякое такое ?
VirusikZloy: ↑ 23.11.2024 11:11Уже прошел
Балабол.VirusikZloy: ↑ 23.11.2024 11:11потратил на прохождение 23 часа, все допы и основной сюжет
-
amfiton
Junior
якщо чесно то навіть кумедно виглядають їхні потуги, розказують про баги сталкера, а показують кіберпанк, рассея .улі)))Avenger80: ↑ 23.11.2024 13:08 Earanak
- спойлер
-
dead_rat
Member
Я лишень уточнити, вас ніхто не примушує. Ви можете не витрачати свій час на ігри.VirusikZloy: ↑ 23.11.2024 15:24 А что там делать ? Пустой мир , в домах лазить одинаковых ? Нет спс мне мое время дороже
-
VirusikZloy
Member
Давай тг я тебе видео запишу время сейва и карту что вся открыта со всеми точками и закрытыми нычками сталкеров и не одного квеста на карте , все закрыто , и посмотрим кто балабол если ты лох играть не умеешь быстро в игры и реакции 0Dremjke: ↑ 24.11.2024 00:13Нету.Earanak: ↑ 23.11.2024 05:21 А в игре есть все таки повестка в духе нашего времени, ну там политота, корабль идущий нафиг и вот всякое такое ?VirusikZloy: ↑ 23.11.2024 11:11Уже прошелБалабол.VirusikZloy: ↑ 23.11.2024 11:11потратил на прохождение 23 часа, все допы и основной сюжет
-
avuremybe
Member
Запустити гру я за 2 дні таки зміг. Треба видаляти amd_fidelityfx_dx12.dllyariksom: ↑ 23.11.2024 14:13Torrent edition без лагів і багів, йде нормально, шкода, що аномалій нема
Бігав хвилин 15, не сподобалося через жахливу озвучку, якщо модери щось придумають то куплю десь через рік.
Тепер шукаю як побороти виліт при старті нової гри.
Було б дуже дивно, якби сталкер почав самостійно запускатися в перші пів року після релізу