Blizzard випустила ремастери Warcraft і Warcraft II, а також оновила Warcraft III: Reforged

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Nehrk
Member

Повідомлення

И не выпустили их на Mac.
UI параша.
В стим не опубликовали.
Kassatka
Member

Повідомлення

А навіщо воно в Стім, щоб все рівно запускало Батлнет і працювало з під нього, щоб для запуску гри використовувати одночасно два лаунчери замість одного? Хоча якщо Варкрафт помістити в Стім, то можна буде відгуки про гру писати.
Yalg
Member

Повідомлення

Scoffer: 14.11.2024 10:58 А варкрафт 4 слабо випустити?
Слабо, один единственный платный маунт в вове принёс больше бабла весь весь ск2 вместе взятый.

Отправлено спустя 7 минут 15 секунд:
Alexx-wisa: 14.11.2024 11:00А що їх хтось просив? Випускайте нові ігри з сучасними механіками. Ігри 20 річної давнини з актуальною графікою вже не цікаві через свою простоту.
Ага, открываешь топ стима по онлайну, а там опа! Куча игр с такими древними датами выхода, что аж на слезу пробивает.
Например дота это всего лишь карта для третьего варика и вышла в 2003 году.
Гаррис мод 2004? года
Age of Empires II: Definitive Edition - оринигал вышел в 1999
Оригинальный КС 1999 года
Azar1K
Junior

Повідомлення

https://www.hiveworkshop.com/threads/ch ... ss.327574/ - правильна компанія варкрафту 2
Купив рефоргед, качнув і запустив компанію і пройшов на одному диханню і хай сховається їхнє лайно боксове за всі гроші.
Kassatka
Member

Повідомлення

Azar1K: 15.11.2024 00:13 хай сховається їхнє лайно боксове за всі гроші.
Один єдиний скінчик у Diablo 4 коштує зазвичай 850 грн. :facepalm: :down: - дорожче, ніж цілий WC3 Reforged 750 грн., у тому числі скінчик з Сильваною чи Джайною по мотивам тієї ж Warcraft 3. При такому розкладі 686 грн. за всі WC1/WC2 ремастер з оригіналом на додачу вже точно вартує того, щоб купити. Радує, що тепер у ремастері є офіційна хоча б московитська локалізація, бо якби не зробили, то локалізація з оригіналу не підійшла б, і я не зміг би купити й пограти в ремастер WC1/WC2. Приїду сьогодні додому після зміни на роботі, то обов'язково куплю цей пакет WC1/WC2, подивлюсь що там і до чого. Треба завжди підтримувати хоча б ті крихти, що в жанрі RTS іноді виходять. :( Так сталося, що часи WC1/WC2 я не застав, влився вже зразу в WC3 причому зразу з доповненням Frozen Throne. Комп був з 2001, але на жаль ніхто мені диски з WC1/WC2 не підсунув. Так я ніколи й не грав у них, треба надолужувати, з ремастером це буде куди приємніше.
PushKing
Member

Повідомлення

Azar1K: 15.11.2024 00:13https://www.hiveworkshop.com/threads/ch ... ss.327574/ - правильна компанія варкрафту 2
Смотрел обзор - пушка. Даже скачал и поставил, но времени "как всегда" нет... Буду ждать постапокалипсиса чтоб поиграть.
П.С. из-за новой версии рефорджа там какие-то бока у этой кампании.
П.П.С. у меня теперь и стандартная кампания пропала...
Kassatka
Member

Повідомлення

Зловив глюк.
Купив весь цей пакет, встановив ремастери, запустив ремастер WC1, почав кампанію за людей, успішно пройшов першу місію, почав другу місію. І тут заглючило, не можу обирати юнітів, не можу надавати їм накази, не можу наймати юнітів у будівлях. При цьому по карті рухатись можна, меню гри викликати можна. Викликав меню і перервав це неподобство. :weep: Відпочину, буду ще пробувати. Можна грати, чи глюки будуть повторюватись. Не здогадався, що потрібно було зберегти сейв, а потім завантажити і подивитися, чи продовжаться глюки, чи запрацює.

Локалізація російська тільки текстова, озвучка вся і роликів, і фонового голосу, і реплік юнітів англійська.
Відповісти