Bethesda показала нову демонстрацію ігрового процесу Indiana Jones and the Great Circle

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Lekrs
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Bethesda показала нову демонстрацію ігрового процесу Indiana Jones and the Great Circle
Файно, можна нациків лопатою коцати :gigi:
В цілому гра виглядає чудово, приємна графіка, така собі ларка з куйцом від першого лиця. Загадки звісно що будуть дитячими, але грати має бути цікаво.
ramm
Member

Повідомлення

Ще одна причина взяти gamepass. Після сталкера одразу в індіану пограти а на здачу одиночку колди.
Yalg
Member

Повідомлення

Графон намекает что 8гб карточкам он не под силу. Красиво, уровень как у CG в большей части фильмов последних лет.
MetalistForever
Member

Повідомлення

Анимация падения врагов и драки напоминает Dishonored ( т.е очень нелепо ) ! Но, игру жду !

P.S. Главная ошибка игры это то что от первого лица ( от третьего было бы интереснее и драки можно было бы сделать более захватывающие ,как и стрельбу ) . Им всего то нужно было скопировать успешные примеры с Uncharted 4 ( Мелгомягкие не хотят столько денег в игру вбухивать :laugh: )
BoKl
Member

Повідомлення

MetalistForever: 12.11.2024 13:55 Анимация падения врагов и драки напоминает Dishonored ( т.е очень нелепо )
Там всі анімації дуже погано виглядають, навіть ті де камера від третьої особи. Але, якщо гра буде цікавою, то на це можна закрити очі.
GreenMile
Member

Повідомлення

Yalg: 12.11.2024 13:24 Графон намекает что 8гб карточкам он не под силу. Красиво, уровень как у CG в большей части фильмов последних лет.
Шо там не під силу? Графоній рівня РДР2, який споживає 5Гб врами в ФХД в десь 6+ в 2к.
Yalg
Member

Повідомлення

GreenMile: 12.11.2024 17:07Шо там не під силу? Графоній рівня РДР2, який споживає 5Гб врами в ФХД в десь 6+ в 2к.
Я вижу большую разницу в полигонах и чёткости текстур. Конечно будут режимы попроще, но чтобы выдало вот как на видео - 8гб врам не хватит.

Отправлено спустя 4 минуты 29 секунд:
Кстати у будущей игры про Капитана Америку примерно такая же ситуация с графоном.
GreenMile
Member

Повідомлення

Yalg: 12.11.2024 17:31
GreenMile: 12.11.2024 17:07Шо там не під силу? Графоній рівня РДР2, який споживає 5Гб врами в ФХД в десь 6+ в 2к.
Я вижу большую разницу в полигонах и чёткости текстур. Конечно будут режимы попроще, но чтобы выдало вот как на видео - 8гб врам не хватит.
Люди бачать різне, дехто бога, наприклад, але на відео немає нічого аж такого красивого, щоб не влізло у 8Гб в ФХД-2к. Хібащо це буде дуже корявий порт з консолі.
Он КП2077 без променів і ФГ в ФХД на ультрах жере десь близько 8 в Псарні, в 2к десь до 9, а в інших локаціях ще менше, а там графоній куди більш графоністий.
Тому ваші вангуваня - то чисте пальцем в небо і скоріше за все 8Гб йому нормально вистачить принаймні для ФХД.

Відправлено через 5 хвилин 19 секунд:
Обличчя і самі модельки взагалі якісь ненатуральні і пластикові, десь приблизно як в Робокопі, то ж я не знаю де там ті текстури ви побачили.
Востаннє редагувалось 12.11.2024 17:47 користувачем GreenMile, всього редагувалось 1 раз.
Yalg
Member

Повідомлення

Именно так и получилось с видеокартой Radeon RX 7600, получившей 8 ГБ, чего, как оказалось, не всегда достаточно в современных проектах даже при разрешении Full HD и высоком качестве графики. Так что с появлением новой модели Radeon RX 7600 XT с объемом памяти в 16 ГБ можно будет говорить о комфортном геймплее даже в Quad HD. Но все будет зависеть от конкретного проекта, оптимизации, разрешения, настроек и т.д., потому что не всегда между картами есть разница и в большинстве своем она обусловлена ​​увеличенными частотами новинки. Кроме того, перспективность этой карты значительно выше обычной Radeon RX 7600, но и стоит она больше, как и потребляет.
https://www.overclockers.ua/video/asus- ... -gaming/2/
Для Фом неверующих, вот вполне объективный обзор который подтверждает что 8гб УЖЕ мало.
Nehrk
Member

Повідомлення

Че ж оно такое страшное? Еще и fps…
И это только трейлер без багов
Reshacker
Junior

Повідомлення

GreenMile: 12.11.2024 17:47
Yalg: 12.11.2024 17:31
Люди бачать різне, дехто бога, наприклад, але на відео немає нічого аж такого красивого, щоб не влізло у 8Гб в ФХД-2к. Хібащо це буде дуже корявий порт з консолі.
Он КП2077 без променів і ФГ в ФХД на ультрах жере десь близько 8 в Псарні, в 2к десь до 9, а в інших локаціях ще менше, а там графоній куди більш графоністий.
Тому ваші вангуваня - то чисте пальцем в небо і скоріше за все 8Гб йому нормально вистачить принаймні для ФХД.

Обличчя і самі модельки взагалі якісь ненатуральні і пластикові, десь приблизно як в Робокопі, то ж я не знаю де там ті текстури ви побачили.
Тут виникає питання звідки в Bethesda такі драконівські системні вимоги.....?
GreenMile
Member

Повідомлення

Yalg: 12.11.2024 17:47
Именно так и получилось с видеокартой Radeon RX 7600, получившей 8 ГБ, чего, как оказалось, не всегда достаточно в современных проектах даже при разрешении Full HD и высоком качестве графики. Так что с появлением новой модели Radeon RX 7600 XT с объемом памяти в 16 ГБ можно будет говорить о комфортном геймплее даже в Quad HD. Но все будет зависеть от конкретного проекта, оптимизации, разрешения, настроек и т.д., потому что не всегда между картами есть разница и в большинстве своем она обусловлена ​​увеличенными частотами новинки. Кроме того, перспективность этой карты значительно выше обычной Radeon RX 7600, но и стоит она больше, как и потребляет.
https://www.overclockers.ua/video/asus- ... -gaming/2/
Для Фом неверующих, вот вполне объективный обзор который подтверждает что 8гб УЖЕ мало.
Для початку я не бачу там тестів ні Індіани Джонса, ні Капітана Америки :dontknow:

В об'єктивному обзорі 8Гб не вистачає в одному і тому ж, в чому не вистачлао на момент їх виходу - Ретчет і кланк, РЕ4 та інших консольних гівнопоратх. Те шо робилось нормально від початку - проблем не має. Але я про це написав вище окремо.

Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:
Reshacker: 12.11.2024 17:52
GreenMile: 12.11.2024 17:47 Люди бачать різне, дехто бога, наприклад, але на відео немає нічого аж такого красивого, щоб не влізло у 8Гб в ФХД-2к. Хібащо це буде дуже корявий порт з консолі.

Тут виникає питання звідки в Bethesda такі драконівські системні вимоги.....?
Поки що не бачу ніяких "драконівських" вимог. Релізнуть - тоді побачимо.
Screenshot 2024-11-12 175433.png
daesz
Member

Повідомлення

Виглядає справді гарно, але вид від першого лиця завжди не подобався в такого роду іграх :-/
Yalg
Member

Повідомлення

GreenMile: 12.11.2024 17:55 об'єктивному обзорі 8Гб не вистачає в одному і тому ж, в чому не вистачлао на момент їх виходу - Ретчет і кланк, РЕ4 та інших консольних гівнопоратх. Те шо робилось нормально від початку - проблем не має. Але я про це написав вище окремо.
Времена уже изменились
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення

Отправлено спустя 13 минут 34 секунды:
Зображення
Зображення
Барбарис
Member

Повідомлення

А де продемонстроване відео відео поруч з РДР2? Більше схоже на Облівіон. Хоча це ютуб, який найкраще вміє різати якість.
GreenMile
Member

Повідомлення

Yalg: 12.11.2024 18:23
GreenMile: 12.11.2024 17:55 об'єктивному обзорі 8Гб не вистачає в одному і тому ж, в чому не вистачлао на момент їх виходу - Ретчет і кланк, РЕ4 та інших консольних гівнопоратх. Те шо робилось нормально від початку - проблем не має. Але я про це написав вище окремо.
Времена уже изменились
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення

Отправлено спустя 13 минут 34 секунды:
Зображення
Зображення
По-перше, давайте всеж таки повернемось до предмету дискусії, а саме до Індіани Джонса і його споживання, а не до черріпіктнгу ігор в яких АБ малює якесь споживання.
По-друге, те шо там намальоване таке вкористання, не означає що гра справді стільки бере і що менша кількість врами призведе до статерів.
Ну і по-третє, на графіках то максимльне споживання, ось God Of War спеціально для вас запустив, ультра без апскейлів, навіть трохи більше за ФХД - 1920х1200:
спойлер
GoW_2024_11_12_18_32_19_564.jpg
:beer:
Я підозрюю, що десь там в якихось окремих сценах може і буде більше, але в зазвичай там набагато менше ніж на графках вище.
Yalg
Member

Повідомлення

GreenMile: 12.11.2024 18:37По-перше, давайте всеж таки повернемось до предмету дискусії, а саме до Індіани Джонса і його споживання, а не до черріпіктнгу ігор в яких АБ малює якесь споживання.
Минимальные:
64-разрядные процессор и операционная система
ОС: Windows 10
Процессор: Intel Core i7 @ 3.3GHz or better, AMD Ryzen 5 @ 3.1Ghz or better
Оперативная память: 16 GB ОЗУ
Видеокарта: NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER 8 GB, AMD Radeon RX 6600 8 GB
Дата выхода: 9 дек. 2024 г.
Ок, АБ не нравится, вот беседка сама пишет что 8гб врамы - минимум, дата выхода меньше чем через месяц.
MqM
Member

Повідомлення

Покращений Tomb Raider з новими механіками + екшен з Uncharted.
Загалом гарно, я вловив вайб і грав би.
Пс ловполі змія, що впала на Індіана Джонса дійсно злякала😅 Так лякати полігонами об які можна порізатися не треба :weep:
Відповісти