Почти вовремя
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Точнісінько те саме, прямо 1в1.big_bang: ↑ 31.10.2024 11:36 я не в темі по "культовості" цього проекту
раз на рік, з моменту виходу, завантажую і починаю кампанію
вистачає на пару годин ігрового часу
відьмака 3 пройшов в зад і перед декілька разів
Протилежна ситуація. Кіберпанк (як і Відьмаки 1/2) дуже зачепив. А от Wild Hunt - 3 рази стартував, востаннє дойшов до островів Скелліге і не зміг продовжувати шукати те, що мені нарешті сподобаєтьсяZill0: ↑ 31.10.2024 12:15Точнісінько те саме, прямо 1в1.big_bang: ↑ 31.10.2024 11:36 я не в темі по "культовості" цього проекту
Для мене тут декілька проблем - в кожному із проектів дуже казуальний геймплей (саме ігрові механіки, бої, тощо). Тому саме геймплейно в Cyberpunk неможливо "захотіти" грати далі та починати вивчати лор.
З відьмаком ситуація інша - тому що була перша частина, друга... Ти вже знайомий з ЛОРом, прочитав книги та хочеться проходити гру, незважаючи на опосередкований ігровий процес.
Знов таки, перший відьмак зачепив свого часу саме незвичним та новим геймплеєм.
перший та другий не зміг грати... якісь вони здавалися топорними чи недорозвинутимиZill0: ↑ 31.10.2024 12:15Точнісінько те саме, прямо 1в1.big_bang: ↑ 31.10.2024 11:36 я не в темі по "культовості" цього проекту
Для мене тут декілька проблем - в кожному із проектів дуже казуальний геймплей (саме ігрові механіки, бої, тощо). Тому саме геймплейно в Cyberpunk неможливо "захотіти" грати далі та починати вивчати лор.
З відьмаком ситуація інша - тому що була перша частина, друга... Ти вже знайомий з ЛОРом, прочитав книги та хочеться проходити гру, незважаючи на опосередкований ігровий процес.
Знов таки, перший відьмак зачепив свого часу саме незвичним та новим геймплеєм.
А який від шутера "не-казуальний" геймплей очікується? Ваншоти в обидві сторони? Так подібні моди є на Нексусі.Zill0: ↑ 31.10.2024 12:15 Для мене тут декілька проблем - в кожному із проектів дуже казуальний геймплей (саме ігрові механіки, бої, тощо).
Саме з модами і з'явився інтерес, та зміг пройти до кінця, але все одно проектом в який хочеться повернутися гра не сталаГеральт: ↑ 31.10.2024 13:23 А який від шутера "не-казуальний" геймплей очікується? Ваншоти в обидві сторони? Так подібні моди є на Нексусі.
Так они всю жизнь утверждали что mac сугубо для работы, а не для игр.konb999: ↑ 31.10.2024 17:14 А какие бы прожжённые не были яблочные фанаты
Новость про то что одна из самых ресурсоемких игр выйдет на яблоке и даже со старта будет нормально работать. А я и выразил по этому поводу искреннее сомнениеPCюк: ↑ 31.10.2024 17:28Так они всю жизнь утверждали что mac сугубо для работы, а не для игр.konb999: ↑ 31.10.2024 17:14 А какие бы прожжённые не были яблочные фанаты
Я это понял. Но, речь то зашла про фанатов, а они всегда найду мешок аргументов за своего кумира.konb999: ↑ 31.10.2024 17:31 Новость про то что одна из самых ресурсоемких игр выйдет на яблоке и даже со старта будет нормально работать. А я и выразил по этому поводу искреннее сомнение
Согласен. Возможно графику порежут и 15 кадров зафиксируют и 720р с апскейлингом и фанаты будут говорить что на огрызке игра лучше идет чем на 4090.PCюк: ↑ 31.10.2024 17:39Я это понял. Но, речь то зашла про фанатов, а они всегда найду мешок аргументов за своего кумира.konb999: ↑ 31.10.2024 17:31 Новость про то что одна из самых ресурсоемких игр выйдет на яблоке и даже со старта будет нормально работать. А я и выразил по этому поводу искреннее сомнение
Но суть не в этом, а в том, что множество людей играет на консолях и им нравится 30fps, а если инновационная эмейзинг контора сделает хотя бы так же, то все будут очень довольны. Не всем нужны 4090, не у всех хватает на них денег. Но, если не хватает на красивое яблоко, то можно и кредит взять, можно купить б/у. Яблоко всегда в цене.