Останні статті і огляди
Новини
Cyberpunk 2077 вийде на комп'ютерах Apple на початку 2025-го
-
Shaolin_Style
Member
-
1234waltz
Member
Пропоную обговорити Cyberpunk 2077 вийде на комп'ютерах Apple на початку 2025-го
More details, including a release date for early next year, will be revealed at a later time, so make sure to stay tuned!
Наступний рік) Ну щож, нарешті маки доростуть до гри, що вийшла на консолях та ПК в 2020 році.
More details, including a release date for early next year, will be revealed at a later time, so make sure to stay tuned!
Наступний рік) Ну щож, нарешті маки доростуть до гри, що вийшла на консолях та ПК в 2020 році.
-
stoned
Member
Промені продуктивніше за червоні карти?
-
ackstarvinta
Member
Насправді, завдяки порт кіту від Apple, Mac по чуть чуть стає ігровою платформою
-
Hotspur
Member
Культова гра
-
Ararat
Junior
Тот случай когда и вправду можно поблагодорить за бета тест
-
big_bang
Member
я не в темі по "культовості" цього проекту
раз на рік, з моменту виходу, завантажую і починаю кампанію
вистачає на пару годин ігрового часу
відьмака 3 пройшов в зад і перед декілька разів
-
Zill0
Junior
Точнісінько те саме, прямо 1в1.big_bang: ↑ 31.10.2024 11:36 я не в темі по "культовості" цього проекту
Для мене тут декілька проблем - в кожному із проектів дуже казуальний геймплей (саме ігрові механіки, бої, тощо). Тому саме геймплейно в Cyberpunk неможливо "захотіти" грати далі та починати вивчати лор.
З відьмаком ситуація інша - тому що була перша частина, друга... Ти вже знайомий з ЛОРом, прочитав книги та хочеться проходити гру, незважаючи на опосередкований ігровий процес.
Знов таки, перший відьмак зачепив свого часу саме незвичним та новим геймплеєм.
-
Ijachok
Member
Протилежна ситуація. Кіберпанк (як і Відьмаки 1/2) дуже зачепив. А от Wild Hunt - 3 рази стартував, востаннє дойшов до островів Скелліге і не зміг продовжувати шукати те, що мені нарешті сподобаєтьсяZill0: ↑ 31.10.2024 12:15Точнісінько те саме, прямо 1в1.big_bang: ↑ 31.10.2024 11:36 я не в темі по "культовості" цього проекту
Для мене тут декілька проблем - в кожному із проектів дуже казуальний геймплей (саме ігрові механіки, бої, тощо). Тому саме геймплейно в Cyberpunk неможливо "захотіти" грати далі та починати вивчати лор.
З відьмаком ситуація інша - тому що була перша частина, друга... Ти вже знайомий з ЛОРом, прочитав книги та хочеться проходити гру, незважаючи на опосередкований ігровий процес.
-
big_bang
Member
перший та другий не зміг грати... якісь вони здавалися топорними чи недорозвинутимиZill0: ↑ 31.10.2024 12:15Точнісінько те саме, прямо 1в1.big_bang: ↑ 31.10.2024 11:36 я не в темі по "культовості" цього проекту
а, от третій форевер)
навіть доповнення мені зайшли
-
Геральт
Member
А який від шутера "не-казуальний" геймплей очікується? Ваншоти в обидві сторони? Так подібні моди є на Нексусі.Zill0: ↑ 31.10.2024 12:15 Для мене тут декілька проблем - в кожному із проектів дуже казуальний геймплей (саме ігрові механіки, бої, тощо).
Я он при повторному проходженні практично не розподіляв очки навиків, щоб виклику побільше було. Так і закінчив гру з невикористаними ~60 очками.
Можна ще без імплантів пробувати, в мілі-онлі, скрипти-онлі...та багато чого. Власне, що гра дає різні варіанти проходження. Як і можливість ускладнити собі життя, якщо вже надто казуально.
-
FastBullet
Member
Ну нарешті тепер можна купувати Мак))) у Вінди відбирають останню цукерочку)))
-
Zill0
Junior
Саме з модами і з'явився інтерес, та зміг пройти до кінця, але все одно проектом в який хочеться повернутися гра не сталаГеральт: ↑ 31.10.2024 13:23 А який від шутера "не-казуальний" геймплей очікується? Ваншоти в обидві сторони? Так подібні моди є на Нексусі.
Користуючись нагодою - порекомендую W3EE Redux - це просто божественниий overhaul для W3, саме для таких олдскулів як я
-
PCюк
Member
На самом деле хорошая новость. Если они завезут туда все игры, а не парочку лишь бы было, то много кто перейдет на мак. Среди молодежи айфон уже предел мечтаний, а если завезут игры, большинство и ноуты заменит. И всем будет плевать на оверпрайс, на то что винда удобнее, на запаянные ssd... Главное что будут игры, а браузер и ворд с экселем там тоже есть.
-
konb999
Member
Не знаю как там он на маке идти будет, - посмотрим, по процессору еще куда не шло! А вот как яблочная графика справится, - тут сомнительно, - игра со всеми обновами нормально так в 4к 4090 на колени ставит. А какие бы прожжённые не были яблочные фанаты думаю никто спорить не будет что графике их далеко даже до 4070, не говоря о 4090.
Тем более поляки такие себе игроделы!
Тем более поляки такие себе игроделы!
-
PCюк
Member
Так они всю жизнь утверждали что mac сугубо для работы, а не для игр.konb999: ↑ 31.10.2024 17:14 А какие бы прожжённые не были яблочные фанаты
-
konb999
Member
Новость про то что одна из самых ресурсоемких игр выйдет на яблоке и даже со старта будет нормально работать. А я и выразил по этому поводу искреннее сомнениеPCюк: ↑ 31.10.2024 17:28Так они всю жизнь утверждали что mac сугубо для работы, а не для игр.konb999: ↑ 31.10.2024 17:14 А какие бы прожжённые не были яблочные фанаты
-
PCюк
Member
Я это понял. Но, речь то зашла про фанатов, а они всегда найду мешок аргументов за своего кумира.konb999: ↑ 31.10.2024 17:31 Новость про то что одна из самых ресурсоемких игр выйдет на яблоке и даже со старта будет нормально работать. А я и выразил по этому поводу искреннее сомнение
Но суть не в этом, а в том, что множество людей играет на консолях и им нравится 30fps, а если инновационная эмейзинг контора сделает хотя бы так же, то все будут очень довольны. Не всем нужны 4090, не у всех хватает на них денег. Но, если не хватает на красивое яблоко, то можно и кредит взять, можно купить б/у. Яблоко всегда в цене.
-
konb999
Member
Согласен. Возможно графику порежут и 15 кадров зафиксируют и 720р с апскейлингом и фанаты будут говорить что на огрызке игра лучше идет чем на 4090.PCюк: ↑ 31.10.2024 17:39Я это понял. Но, речь то зашла про фанатов, а они всегда найду мешок аргументов за своего кумира.konb999: ↑ 31.10.2024 17:31 Новость про то что одна из самых ресурсоемких игр выйдет на яблоке и даже со старта будет нормально работать. А я и выразил по этому поводу искреннее сомнение
Но суть не в этом, а в том, что множество людей играет на консолях и им нравится 30fps, а если инновационная эмейзинг контора сделает хотя бы так же, то все будут очень довольны. Не всем нужны 4090, не у всех хватает на них денег. Но, если не хватает на красивое яблоко, то можно и кредит взять, можно купить б/у. Яблоко всегда в цене.
-
SVDD3NLY
Member
inCUMing