Дивлюся зараз - ступінь небезпеки різко зменшилася в нього.
Зараз 17% (01.09.24)
Шо сі стало ?
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Жесть, співчуваю..Nuriydin: ↑ 30.08.2024 13:03 Доброго дня! Хочу зробити свій допис про AlliBuy. Звернувся до них під час блекауту, майже 2 місяця тому, купував зарядну станцію. У такому важкому становищі в мене не було можливості перевіряти досить ретельно продавця, і наявність зареєстрованого фопа мене нарешті заспокоїло. Продавець поспілкувався зі мной в месенджері OLX, а потім скинув рахунок у телеграм. Я заплатив задаток, і після почалось те саме, про що писали інші постраждалі. Спочатку кожний тиждень мені обіцяли станцію, потім кожний тиждень обіцяли повернути гроші - до 10 вечора, до 18.00, сьогодні 100 % і таке інше. Після чергового обману відповідали щось плутане, якісь люди щось докинуть, був фінансовий аудит, питання остаточно вирішено, проблеми с постачальником, чекаю на ваше повернення... Начебто навіть співчуває, що світло почали знову вимикати, може хоче показати, що він в Україні та стежить за сітуацією, а може це витончене знущання чи хитрість. Мовляв, не переживайте, ваші гроші у нас є і ми їх повернемо, чого б це нам не вартувало - і, як уже було сказано, нічого не роблять.
Пройшло 2 місяці, у мене ні станції, ні моїх грошей. Огидно, що люди наживаються на скрутному становищі українців. Читав тут відписи Allibuy, мовляв, надайте мені 100 % приклад шахрайтва, так от, шановний AlliBuy, станом на зараз ви мене кидаєте, роблячи гарну міну при поганій грі. Напишіть тут на форумі, коли ви хоча б повернете мені мої гроші, на кажучи про те, що саме ви підвели мене з термінами. При цьому сервіс ще збирається розвиватися і бачить себе у інстаграм. Це що, щоб кидати більше людей?
Також збираюся на них подавати заяву до поліції, написав на OLX. Буду стежити за ними та писати коментарі скрізь, де зможу.