acm_fan: ↑
Хотя снова же, смотря какие игры
всі: ті ж elden ring чи wukong і outlaw он вийшов ниє хоче спробувати, там і колда нова виходить, далі сталкер, там ще далі gta6... кочє все)
ну от вибачаюсь, не хочу холівару, але от ні. для мене це як питання "чому саме іфон? он у андроіда те саме і дешевше". ну може порівняння не саме точно, але...
acm_fan: ↑
не понял зачем ребёнку до 14 лет 4070S
ну якраз саме 14 і а що робити ребьонку слегка за 30?
shnok
та все ок, без образ. може я грубо виразився. у мене прекрасна і розуміюча дружина, просто все ж бюджет сімейний, спільно обговорюється доцільність і раціональність витрат
зможу самому ж собі пояснити доцільність доплати за 4070s перед 4060ti, дружині буде пофіг - доплачуй і бери
так шо сильно не паритись, достатньо буде і її? шо там зараз в фаворитах? у мене поки що мов
ASUS DUAL-RTX4060ti-O8G (вже не пам'ятаю чого, але мов серія EVO зажди гірша була)
https://hotline.ua/ua/computer-videokar ... 060ti-o8g/
Відправлено через 16 хвилин 56 секунд:
забігаючи на перед, я там ляпнув за gta6, я розумію, що там ультрах може і rtx50хх буде мало)
просто зараз потрібна оптимальна карта за свої гроші на 3-4 роки
Відправлено через 5 хвилин 43 секунди:
і якщо може так здалось, я не намагаюсь морочити голову, сам собі вже заморочив, просто знову ж може не зовсім точне порівняння це як
ну зараз достатньо iphone 13 pro max, як дуже хочеться можна 14 pro max, як є гроші 15 pro max чи є смисл чекати 16?
якщо тут для мене вибір був би очевиднішим, то з залізяками я гублюсь