ну штож, незважаючи на всі пригоди з магазином, Cycle7 виявилась чудовою клавіатурою. норм коатінг (але на qk75n мені подобається більше), колір rock відмінний, тайпінг приємний, звучить добре, це вже ясно навіть без довгих тестів з різними плейтами і світчами. ну і FKL формфактор -- супер, щось незвичне. звісно, в процесі використання це чекає перевірка, але на перший погляд якість девайсу і аксесуарів висока: плейти, фоами, система швидкої розбірки, все це справляє гарне враження.
я поки зібрав і тестую один конфіг: алю плейт, гумові вставки в PCB, всі фоами, гаскет ніжки (ті, що beans), рідні стаби (+холімод), HMX Cloud 63.5гр , GMK Modern Dolch 2.
саме отак вийшло непогано, я задоволений, і, мабуть, якийсь час навіть не буду нічого пробувати іншого з нею і покористуюсь так.
в підсумку, клавіатура направду гарна. хоча вона і виходила не без дитячих болячок (про що свідчить хоча б неохідність замінити встановлений з заводу daughter борд на покращену версію з захистом від статики), але, якщо хтось роздумує купувати чи ні, то, імхо, треба купувати. поки ще це можна зробити. за свої гроші прям круто, як на мене.
- фотка клікабельна
![Зображення](https://i.postimg.cc/HjVvdgpt/IMG-1370.jpg)