Зара гляну, в мене ноут на 11 там також Райзен.DuckRider: ↑ 13.07.2024 16:28А на 11 все стабільно?Захар Беркут: ↑ 13.07.2024 16:26
Вибач, посилання як і новини про це будуть пізніше, в мене 3 системи на Райзенах 5ххх його отримали і тепер почались дива, та на роботі 7950 також за рік+ праці вперше після патчу почала чудити система, з живленням та пам'ятю. - Вчорашнє оновлення.
Останні статті і огляди
Новини
Розробники гри Path of Titans публічно відмовляються від Intel після масових проблем із процесорами
-
Захар Беркут
Member
-
daesz
Member
Не буде ніякого лінка. 7600 як працював, так і працює. Ні на реддіті, ні на офф форумі амуде немає жодної теми з проблемами в зв'язку із останнім апдейтом вінди. Чергові tin foil hat stories від захараDuckRider: ↑ 13.07.2024 16:21Та твою ж мать Дай ссылку на новостьЗахар Беркут: ↑ 13.07.2024 16:20 Інтел, хлопці - не переймайтесь, АМД вирішили також не засмучувати вас та не відставати. У останньому оновленні Windiws10 для процесорів від АМД 5xxx та 7ххх нестабільна праця, підвищення затримок, помилки в пам'яті та інші подарунки, патч залітає авто, наче як до релізу 9ххх. Дякую АМД системи роками без помилок та проблем працювали, але ви це виправили - тепер у кого не Райзен 9ххх на Windows10 отримають лайна.
Патч, доречі, авто не залітав - на оновлення потрібно було підтвердження
-
Donate
Member
Виглядае прохолодно. Чому 3ххх лінійка без помилок?Захар Беркут: ↑ 13.07.2024 16:26Вибач, посилання як і новини про це будуть пізніше, в мене 3 системи на Райзенах 5ххх його отримали і тепер почались дива, та на роботі 7950 також за рік+ праці вперше після патчу почала чудити система, з живленням та пам'ятю. - Вчорашнє оновлення.
-
Захар Беркут
Member
На ноуті оновлення тільки тижневої давнини, так що можливо там ще не було патчів. Ноут норм працює, пам'ять та живлення - все як і налаштовував раніше.
Це оновлення KB5040427 наробили подарунки разом з Copilot який вбиває вам SSD та псує працю пам'яті з процесором...
Це оновлення KB5040427 наробили подарунки разом з Copilot який вбиває вам SSD та псує працю пам'яті з процесором...
Ставте та насолоджуйтесь - KB5040427.Donate: ↑ 13.07.2024 16:40Виглядае прохолодно. Чому 3ххх лінійка без помилок?Захар Беркут: ↑ 13.07.2024 16:26
Вибач, посилання як і новини про це будуть пізніше, в мене 3 системи на Райзенах 5ххх його отримали і тепер почались дива, та на роботі 7950 також за рік+ праці вперше після патчу почала чудити система, з живленням та пам'ятю. - Вчорашнє оновлення.
-
Donate
Member
Які пруфи? Я ставив в день апдейту взагалі нічого не помітивЗахар Беркут: ↑ 13.07.2024 16:44 На ноуті оновлення тільки тижневої давнини, так що можливо там ще не було патчів. Ноут норм працює, пам'ять та живлення - все як і налаштовував раніше.
Ставте та насолоджуйтесь - KB5040427.
-
Захар Беркут
Member
Donate
Скільки у вас паралельно обробок потоків на ПЗ проходить за день? Може ви іноді у ігри граєте, а не використовуєте комп'ютер у застосунках - так пізніше десь і побачите, не переймайтесь.
Скільки у вас паралельно обробок потоків на ПЗ проходить за день? Може ви іноді у ігри граєте, а не використовуєте комп'ютер у застосунках - так пізніше десь і побачите, не переймайтесь.
-
Earanak
Member
Чуваки, я же в шутку написал что если чёт с процом случится то не сообщу.
Не нужно клеить фаната по одной шуточной фразе, я за проц не трясусь, мне плевать так то...
Будет там АМД или Интел, начхать. Я из тех кто просто пойдет и новое купит.
Я не из тех кто на последние деньги покупает железо а потом басни рассказывает Так же и с 4090, про которую вы писали.
Если чёт и случится я это буду воспринимать как повод для апгрейда, ещё до сдачи по гарантии
Не нужно клеить фаната по одной шуточной фразе, я за проц не трясусь, мне плевать так то...
Будет там АМД или Интел, начхать. Я из тех кто просто пойдет и новое купит.
Я не из тех кто на последние деньги покупает железо а потом басни рассказывает Так же и с 4090, про которую вы писали.
Если чёт и случится я это буду воспринимать как повод для апгрейда, ещё до сдачи по гарантии
Востаннє редагувалось 13.07.2024 17:01 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
-
Donate
Member
Ну як буде що пишітьЗахар Беркут: ↑ 13.07.2024 16:50 Donate
https://www.reddit.com/r/sysadmin/comme ... _20240709/
-
Захар Беркут
Member
Ага дякую, вже читав там є схожі симптоми у людей з посилань.Donate: ↑ 13.07.2024 16:54Ну як буде що пишітьЗахар Беркут: ↑ 13.07.2024 16:50 Donate
https://www.reddit.com/r/sysadmin/comme ... _20240709/
-
Blustein
Junior
Так а амд причём к тому,что майкрософт компания индусов?Яркий пример,стояла 19045.4291 и всё было хорошо,обычно всегда вырубаю обновы через WuB и всё хорошо (да да пропускаю патчи безопастности как же плохо,на самом деле не имеет смысла если не какой-то корпоративный сегмент,а если вы в корпоративном сегменте юзаете винду к вам большие вопросы),так вот,надоумило меня один раз попробовать обновиться,обновился до билда 19045.4412,у меня qbittorrent и logitech g hub отказались работать нормально пока их от админа не запустишь,как откатился так всё сразу прошло.Захар Беркут: ↑ 13.07.2024 16:20 Інтел, хлопці - не переймайтесь, АМД вирішили також не засмучувати вас та не відставати. У останньому оновленні Windiws10 для процесорів від АМД 5xxx та 7ххх нестабільна праця, підвищення затримок, помилки в пам'яті та інші подарунки, патч залітає авто, наче як до релізу 9ххх. Дякую АМД системи роками без помилок та проблем працювали, але ви це виправили - тепер у кого не Райзен 9ххх на Windows10 отримають лайна.
-
Захар Беркут
Member
Blustein
Дякую, розумію але тут біда у застосунках без оновлень також проблеми, тому вимушено - плакати, колотись та продовжувати жерти кактус.
Blustein
А що до того - "до чого тут АМД?"
Так зачекайте, нещодавно вони ж хвалились, що дуже якраз вони все круто до релізу 9ххх написали МСам патч до липня, це ж наче він і є, чи патч буде не один?
P.S. Ага ну ок ок, співпраця рівня.
Дякую, розумію але тут біда у застосунках без оновлень також проблеми, тому вимушено - плакати, колотись та продовжувати жерти кактус.
Blustein
А що до того - "до чого тут АМД?"
Так зачекайте, нещодавно вони ж хвалились, що дуже якраз вони все круто до релізу 9ххх написали МСам патч до липня, це ж наче він і є, чи патч буде не один?
P.S. Ага ну ок ок, співпраця рівня.
-
Vlaad13
Member
Ну тут хотелось бы узнать что за память, какая материнка и какая версия БиосаGelonyrum: ↑ 13.07.2024 15:45 Проблема не лише в 13-14 покоління, в мене і5 12400ф працював ідеально стабільно декілька років, а минулого тижня в мене почали крашитись ігри, апки, сторінки в браузері, треш лютий відбувався загалом, я копався в цій всій ситуації де може бути причина, прошивав біос з рекомендованими налаштуваннями від інтел, бавився з вольтажами, але допомогло лише скидання частоти оперативки з 3600 до 3466, при чому з цим же ХМР профілем раніше працювало все ідеально та проходило УСІ стрес тести по декілька годин...
Наступний проц буде не інтел.
И судя по всему вы напрасно проц похоронили
Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:
Есть же специально процессоры для серваков, всегда думал что обычный проц для сервера могут использовать от нехватки денег. Но если им хватило на 14900 а на серверный проц им не хватилоDuckRider: ↑ 13.07.2024 13:37А чё смешного?Scoffer: ↑ 13.07.2024 13:22 У них сервера на айкорах чи що?
-
Tailmon
Junior
А почему у них сервера на десктопном i9, а не на серверных цп? А особенно повеселил вброс про жалующихся игроков в фортнайт. Не знал, что для форточки нужен 14900к, а не какие нибудь i3 8100 - i5 14400, на которых сидят 99% геймеров. Покупать флагман для игр это все равно, что стрелять из хаймарса по комарам. А во всех остальных цп Интел проблем нет. Сразу видно, что разрабам ноунейм ММО занесли чемоданчик от красных.
-
mrigi
Member
2024-07 Cumulative Update for Windows 11 Version 23H2 for x64-based Systems (KB5040442)Захар Беркут: ↑ 13.07.2024 16:44Ставте та насолоджуйтесь - KB5040427.
Successfully installed on 7/10/2024
2024-07 Cumulative Update for .NET Framework 3.5 and 4.8.1 for Windows 11, version 23H2 for x64 (KB5039895)
Successfully installed on 7/10/2024
Ніякої KB5040427 між ними нема. System up to date.
-
Захар Беркут
Member
Vlaad13
Та не в цьому питання, серверне обладнання має багато нюансів - від доступу, для швидкої заміни, компонентів, до адаптивності з ПЗ, просто зручніше для не великих навантажень використовувати ДТ комплектуючи, адже легше замінити, відремонтувати, обслуговувати та переналаштувати при потребі.
Та не в цьому питання, серверне обладнання має багато нюансів - від доступу, для швидкої заміни, компонентів, до адаптивності з ПЗ, просто зручніше для не великих навантажень використовувати ДТ комплектуючи, адже легше замінити, відремонтувати, обслуговувати та переналаштувати при потребі.
-
Tailmon
Junior
Ну тут явно проблема в ОЗУ или материнка, если бы вина была на цп, крашились бы не игры, а винда зависала бы намертво. У меня год назад так же краши и экраны смерти были, причина оказалась в материнке.Vlaad13: ↑ 13.07.2024 17:15Ну тут хотелось бы узнать что за память, какая материнка и какая версия БиосаGelonyrum: ↑ 13.07.2024 15:45 Проблема не лише в 13-14 покоління, в мене і5 12400ф працював ідеально стабільно декілька років, а минулого тижня в мене почали крашитись ігри, апки, сторінки в браузері, треш лютий відбувався загалом, я копався в цій всій ситуації де може бути причина, прошивав біос з рекомендованими налаштуваннями від інтел, бавився з вольтажами, але допомогло лише скидання частоти оперативки з 3600 до 3466, при чому з цим же ХМР профілем раніше працювало все ідеально та проходило УСІ стрес тести по декілька годин...
Наступний проц буде не інтел.
И судя по всему вы напрасно проц похоронили
Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:Есть же специально процессоры для серваков, всегда думал что обычный проц для сервера могут использовать от нехватки денег. Но если им хватило на 14900 а на серверный проц им не хватило
-
Захар Беркут
Member
mrigi
w10 - not w11.
w10 - not w11.
-
mrigi
Member
Тю, понавстановлюють якесь застаріле садо-мазо незрозуміло нащо, а потім ниютьЗахар Беркут: ↑ 13.07.2024 17:23w10 - not w11.
-
Захар Беркут
Member
Я ж кажу - не звертайте уваги, я обожнюю гризти кактуси(с).mrigi: ↑ 13.07.2024 17:27Тю, понавстановлюють якесь застаріле садо-мазо незрозуміло нащо, а потім ниютьЗахар Беркут: ↑ 13.07.2024 17:23w10 - not w11.