Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Істиний фанатик....Earanak: ↑ 13.07.2024 13:16А то раскудахтались тут всякие ноунеймы с своими динозаврами
- На месте Intel я просто заказал бы киллеров...
Істиний фанатик....Earanak: ↑ 13.07.2024 13:16А то раскудахтались тут всякие ноунеймы с своими динозаврами
- На месте Intel я просто заказал бы киллеров...
Якщо би хотів будь якою ціною не відставати робив би більш розумні рішення. А так прийшли єффективні менеджери і кожного покоління говорять давай сотку МГц... А потім кінський жор та камінці які таке знущання вже не витримують... В інтелі сидять дуже розумні люди, просто відділ маркетингу хоче як за часів фуфіксів коли АМД було не конкурент і можна було будь що кидати на ринок там би з'їли. Зараз у фанатів буде підгорати п'ята точка офк, так як за все віддали тонну грошей, сокет мертвий, проци мертві, ще й жеруть дуже багато ват, а те що Інтел показував як прогрес нового покоління треба ще скручувати трішки взад Ситуація в цілому гірше не буваєkalakawa: ↑ 13.07.2024 13:01 справедливо. Інтел будь якою ціною намагався не відставати від амд, а ця ціна лягла на покупця. за такий свідомо допущений безвідповідальний крок компанія має поплатитись
Стидно признатись, що у тебе карта за усі гроші здохла...daesz: ↑ 13.07.2024 15:11А потом такі пишуть : от проблема надумана, скільки на форумі 4090 і ні в кого роз'єм не згорів досі. А я заходу на трубу ремонтника ВК і там чуть не кожне друге відео. От і довіряй людям після такого
Ах моська, знать она сильна...nochnik89: ↑ 13.07.2024 13:12это называется реклама на проблеме. Когда ноунейм компания что-то там заявляет о какой-то большой компании в негативном ключе или пиарится на его проблемеEaranak: ↑ 13.07.2024 13:02Но кто это вообще такие и что это за помойная игра вообще, какая то инди-срань для мобилок
Це ж теж нерелевантно - типу як у нас на гаражах чувак посилався на брата,який працює в сервісі по машинам Х, типу що машини Х мусор,бо він тільки їх і ремонтує. Але же це логічно, бо машини Y чи Z вони не беруть)) А вони може й ще більше ломаютьсяdaesz: ↑ 13.07.2024 15:11 А я заходу на трубу ремонтника ВК і там чуть не кожне друге відео
Это вообще уже звучит как бред, для того что бы зафиксировать тысячи крашей, нужно провести тысячи если не десятки тысяч запусков, собрать статистику и из нее уже выделить все что связано с не корректной\не стабильной работой процессора. Что как понимаете для маленькой инди компании, выпускающей игру класса B для консолей на амдшном железе, звучит как фантастика.aaleksandrenko: ↑ 13.07.2024 13:21 "Розробники фіксують тисячі збоїв у користувачів із процесорами цих поколінь"
Взагалі не бачу проблем. Гра ловить помилки фіксуємо стан ПК і відправляємо багрепорт, деякі модулі можуть при краші робити перезавантаження примусово, але баг репорт відправлять все рівно. І потім коли там починає час розгрібати у вас куча лайна там так як помилка прийшла не зрозуміло від чого.Shaolin_Style: ↑ 13.07.2024 15:33Это вообще уже звучит как бред, для того что бы зафиксировать тысячи крашей, нужно провести тысячи если не десятки тысяч запусков, собрать статистику и из нее уже выделить все что связано с не корректной\не стабильной работой процессора. Что как понимаете для маленькой инди компании, выпускающей игру класса B для консолей на амдшном железе, звучит как фантастика.aaleksandrenko: ↑ 13.07.2024 13:21 "Розробники фіксують тисячі збоїв у користувачів із процесорами цих поколінь"
Це як раз не равалентно про не беруть, бо ремонтує він всеReinmar: ↑ 13.07.2024 15:31Це ж теж нерелевантно - типу як у нас на гаражах чувак посилався на брата,який працює в сервісі по машинам Х, типу що машини Х мусор,бо він тільки їх і ремонтує. Але же це логічно, бо машини Y чи Z вони не беруть)) А вони може й ще більше ломаютьсяdaesz: ↑ 13.07.2024 15:11 А я заходу на трубу ремонтника ВК і там чуть не кожне друге відео
100%Stalker22: ↑ 13.07.2024 15:28Стидно признатись, що у тебе карта за усі гроші здохла...daesz: ↑ 13.07.2024 15:11
А потом такі пишуть : от проблема надумана, скільки на форумі 4090 і ні в кого роз'єм не згорів досі. А я заходу на трубу ремонтника ВК і там чуть не кожне друге відео. От і довіряй людям після такого
Помилки у користувачів фіксуються вбудованою у гру телеметрією. Тим паче це мультиплеєр який постійно на зв'язку з сервером. Якби це було щось популярне, то там би були десятки мільйонів запусків для статистики.Shaolin_Style: ↑ 13.07.2024 15:33Это вообще уже звучит как бред, для того что бы зафиксировать тысячи крашей, нужно провести тысячи если не десятки тысяч запусков, собрать статистикуaaleksandrenko: ↑ 13.07.2024 13:21 "Розробники фіксують тисячі збоїв у користувачів із процесорами цих поколінь"
Тут робиться від зворотного - якщо наприклад на 14900К на порядки більше різноманітних помилок ніж на інших процесорах, то очевидно що саме в 14900К проблема.Shaolin_Style: ↑ 13.07.2024 15:33 и из нее уже выделить все что связано с не корректной\не стабильной работой процессора.
Гра мультиплатформа:Shaolin_Style: ↑ 13.07.2024 15:33 выпускающей игру класса B для консолей на амдшном железе
Вы наивно считаете, что они признаются?Megaclite: ↑ 13.07.2024 16:07 В когось з форума деграднув 13900k/14900k?
Рідко 12 покоління працює вище 3466 G1Gelonyrum: ↑ 13.07.2024 15:45 Проблема не лише в 13-14 покоління, в мене і5 12400ф працював ідеально стабільно декілька років, а минулого тижня в мене почали крашитись ігри, апки, сторінки в браузері, треш лютий відбувався загалом, я копався в цій всій ситуації де може бути причина, прошивав біос з рекомендованими налаштуваннями від інтел, бавився з вольтажами, але допомогло лише скидання частоти оперативки з 3600 до 3466, при чому з цим же ХМР профілем раніше працювало все ідеально та проходило УСІ стрес тести по декілька годин...
Наступний проц буде не інтел.
Так, ну по 12400 этой проблемы с камнями нет, а вот проблема с локом вольтажа контроллера памяти известная и озу 3600 1:1 далеко не на всех едет в принципе. Жара ещё могла повлиять. В общем, твой случай к проблемам 13-14ген не относитсяGelonyrum: ↑ 13.07.2024 15:45 Проблема не лише в 13-14 покоління, в мене і5 12400ф працював ідеально стабільно декілька років, а минулого тижня в мене почали крашитись ігри, апки, сторінки в браузері, треш лютий відбувався загалом, я копався в цій всій ситуації де може бути причина, прошивав біос з рекомендованими налаштуваннями від інтел, бавився з вольтажами, але допомогло лише скидання частоти оперативки з 3600 до 3466, при чому з цим же ХМР профілем раніше працювало все ідеально та проходило УСІ стрес тести по декілька годин...
Наступний проц буде не інтел.
Да, забирали камень 13го поколения клиенский с 1.5+в, до этого полтора там и близко никогда небыло. При слабом андервольте через офсет на частоты выше 4.3 камень бсодит, при фикс вольтаже аналогично. А жил этот камень себе хорошо на жирной мамке, под водой, без разгона с локом потребления, пока не начал фигнёй страдатьMegaclite: ↑ 13.07.2024 16:07 В когось з форума деграднув 13900k/14900k?
Та твою ж мать Дай ссылку на новостьЗахар Беркут: ↑ 13.07.2024 16:20 Інтел, хлопці - не переймайтесь, АМД вирішили також не засмучувати вас та не відставати. У останньому оновленні Windiws10 для процесорів від АМД 5xxx та 7ххх нестабільна праця, підвищення затримок, помилки в пам'яті та інші подарунки, патч залітає авто, наче як до релізу 9ххх. Дякую АМД системи роками без помилок та проблем працювали, але ви це виправили - тепер у кого не Райзен 9ххх на Windows10 отримають лайна.
Вибач, посилання як і новини про це будуть пізніше, в мене 3 системи на Райзенах 5ххх його отримали і тепер почались дива, та на роботі 7950 також за рік+ праці вперше після патчу почала чудити система, з живленням та пам'ятю. - Вчорашнє оновлення.DuckRider: ↑ 13.07.2024 16:21Та твою ж мать Дай ссылку на новостьЗахар Беркут: ↑ 13.07.2024 16:20 Інтел, хлопці - не переймайтесь, АМД вирішили також не засмучувати вас та не відставати. У останньому оновленні Windiws10 для процесорів від АМД 5xxx та 7ххх нестабільна праця, підвищення затримок, помилки в пам'яті та інші подарунки, патч залітає авто, наче як до релізу 9ххх. Дякую АМД системи роками без помилок та проблем працювали, але ви це виправили - тепер у кого не Райзен 9ххх на Windows10 отримають лайна.
А на 11 все стабільно?Захар Беркут: ↑ 13.07.2024 16:26Вибач, посилання як і новини про це будуть пізніше, в мене 3 системи на Райзенах 5ххх його отримали і тепер почались дива, та на роботі 7950 також за рік+ праці вперше після патчу почала чудити система, з живленням та пам'ятю. - Вчорашнє оновлення.