Останні статті і огляди
Новини
Оголошено дату виходу Test Drive Unlimited Solar Crown
-
doc-oc
Member
Предлагаю обсудить Оголошено дату виходу Test Drive Unlimited Solar Crown
Разрабы бездари рукожопые, поэтому это фуфло можно сразу пропускать
Разрабы бездари рукожопые, поэтому это фуфло можно сразу пропускать
-
BoKl
Member
Це така сучасна фішка додавати "кінематографічні" чорні полоси зверху та знизу? Вже не перший трейлер за останній час бачу з ними. Попередній був з блек опс 6. Я на широкоформатному моніторі звик до вертикальних полос у ютубі, це тепер ще і до горизонтальних звикати?)
-
The_Rusik
Member
Помню играл в первую часть. Мне понравилась в свое время.
-
Wahoo
Member
Ты точно про первую часть? Я-то в первую часть играл. В 1992-м. Но тогда мне все игры нравились. Вообще все.The_Rusik: ↑ 30.05.2024 15:52 Помню играл в первую часть. Мне понравилась в свое время.
-
Shpoker
Member
ой, а я любил катать и первую и вторую часть. если доживу - катну и эту)
-
voldemarcik
Member
Це добре але буду очікувати інформацію про FH6
-
MaKCuMyC
Member
казка про голого короля ніколи не перестане бути актуальною.Автори обіцяють гравцям неймовірні luxury-враження.
-
kairo
Member
Test Drive Unlimited вийшла в 2006-му.Wahoo: ↑ 30.05.2024 16:25Ты точно про первую часть? Я-то в первую часть играл. В 1992-м. Но тогда мне все игры нравились. Вообще все.The_Rusik: ↑ 30.05.2024 15:52 Помню играл в первую часть. Мне понравилась в свое время.
-
Wahoo
Member
А Test Drive в 1987...kairo: ↑ 30.05.2024 17:46Test Drive Unlimited вийшла в 2006-му.Wahoo: ↑ 30.05.2024 16:25
Ты точно про первую часть? Я-то в первую часть играл. В 1992-м. Но тогда мне все игры нравились. Вообще все.
-
arkadiilem0n
Member
Був серед учасників ЗБТ, інфо вже можу казати, начебто Термін нерозголошення минув, чекав нагоди якраз
Ясна справа, шо на ЗБТ гра ще була сирою.
Дуже сильно заважав мій нік як ватермарка по всьому екрану, але геймплей та усьо інше зміг трішки зацінити, хоч і часу в той період вільного не було.
Графоній - норм, але не топчік (знову робимо поправку на ЗБТ), фпсу малувато було, але інпутлагу не відчувалось при цьому.
Поведінка авто - краще ніж в НФСках, але не рівень автосимів. Збалансованим я б його назвав.
Дизайн світу - доволі приємний, деталізація погодних умов також непогана.
Інтерфейс викликав місцями блювотний рефлекс, але думаю шо до релізу пофіксили вже, або пофіксять згодом.
Взяв передзамовленням як і парочка моїх кентів-автофанатів.
Дуже сильно заважав мій нік як ватермарка по всьому екрану, але геймплей та усьо інше зміг трішки зацінити, хоч і часу в той період вільного не було.
Графоній - норм, але не топчік (знову робимо поправку на ЗБТ), фпсу малувато було, але інпутлагу не відчувалось при цьому.
Поведінка авто - краще ніж в НФСках, але не рівень автосимів. Збалансованим я б його назвав.
Інтерфейс викликав місцями блювотний рефлекс, але думаю шо до релізу пофіксили вже, або пофіксять згодом.
-
The_Rusik
Member
Wahoo
Я просто Unlimited (TDU)
Я просто Unlimited (TDU)
-
Sashr
Member
А що, усе це уявне лухурі, шикарне життя, репутація, по-богатому та ***VIP*** (сячі зірки навколо уявіть самі) досі здатні когось зацікавити в наш час?
-
Kanjo
Member
Эт с какой видухой фпс было мало?arkadiilem0n: ↑ 30.05.2024 18:05 Був серед учасників ЗБТ, інфо вже можу казати, начебто Термін нерозголошення минув, чекав нагоди якраз
-
arkadiilem0n
Member
@Kanjo
Профільна 3070 ti suprim
Робіть тіки поправку на збт, як я і писав. В той час там у тіпів на 4090 було тоді все сумно навіть місцями, до релізу поправлять.
Також не було ж геймреді драйверу від Нвідії, тому, напевно, на релізі все має бути окі-докі
Профільна 3070 ti suprim
Робіть тіки поправку на збт, як я і писав. В той час там у тіпів на 4090 було тоді все сумно навіть місцями, до релізу поправлять.
Також не було ж геймреді драйверу від Нвідії, тому, напевно, на релізі все має бути окі-докі
-
alex_kh87
Junior
Unlimited 2006го часы напролет. Сеттинг острова, смена погоды, отлично проработанные модели машин, вид из кабины. Carbon Kids в тему под езду. Часовая гонка по всем острову с последующем зависанием компа под финиш будучи первым... Эх, прикольно было
-
login55
Member
Test Drive Games since 1987 це було щось...!!!
-
bayta
Member
Як гра, в порівнянні з Forza Horizon 5?arkadiilem0n: ↑ 30.05.2024 18:05 Був серед учасників ЗБТ, інфо вже можу казати, начебто Термін нерозголошення минув, чекав нагоди якраз
-
Dremjke
Member
Гра передбачає покатушки на дорогих автомобілях, тому усе це уявне лухарі органічно вписується в антуражSashr: ↑ 30.05.2024 22:12А що, усе це уявне лухурі, шикарне життя, репутація, по-богатому та ***VIP*** (сячі зірки навколо уявіть самі) досі здатні когось зацікавити в наш час?
-
Sashr
Member
В трейлері тільки і говорять по лухурі, лайфстайл, елітність і тому подібний шлак, який був цікавий лише підліткам в інтернеті років 15 тому. Покатушки тут третя справа.Dremjke: ↑ 31.05.2024 10:12Гра передбачає покатушки на дорогих автомобілях, тому усе це уявне лухарі органічно вписується в антуражSashr: ↑ 30.05.2024 22:12А що, усе це уявне лухурі, шикарне життя, репутація, по-богатому та ***VIP*** (сячі зірки навколо уявіть самі) досі здатні когось зацікавити в наш час?
-
Dremjke
Member
Так це ж відеогра, для того і створена, щоб відволіктись від реальності.Sashr: ↑ 31.05.2024 10:16В трейлері тільки і говорять по лухурі, лайфстайл, елітність і тому подібний шлак, який був цікавий лише підліткам в інтернеті років 15 тому. Покатушки тут третя справа.
Мені, наприклад, в реальному житті не світять ні лухурі-лайф, ні покатушки на Aston Martin, та і не потрібно воно мені, а у грі я можу поганяти на цій тачці на шаленій швидкості, а потім займатися своїми буденними справами.