Разрабы бездари рукожопые, поэтому это фуфло можно сразу пропускать
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
Ты точно про первую часть? Я-то в первую часть играл. В 1992-м. Но тогда мне все игры нравились. Вообще все.The_Rusik: ↑ 30.05.2024 15:52 Помню играл в первую часть. Мне понравилась в свое время.
казка про голого короля ніколи не перестане бути актуальною.Автори обіцяють гравцям неймовірні luxury-враження.
Test Drive Unlimited вийшла в 2006-му.Wahoo: ↑ 30.05.2024 16:25Ты точно про первую часть? Я-то в первую часть играл. В 1992-м. Но тогда мне все игры нравились. Вообще все.The_Rusik: ↑ 30.05.2024 15:52 Помню играл в первую часть. Мне понравилась в свое время.
А Test Drive в 1987...kairo: ↑ 30.05.2024 17:46Test Drive Unlimited вийшла в 2006-му.Wahoo: ↑ 30.05.2024 16:25
Ты точно про первую часть? Я-то в первую часть играл. В 1992-м. Но тогда мне все игры нравились. Вообще все.
Эт с какой видухой фпс было мало?arkadiilem0n: ↑ 30.05.2024 18:05 Був серед учасників ЗБТ, інфо вже можу казати, начебтоТермін нерозголошення минув, чекав нагоди якраз
![]()
Ясна справа, шо на ЗБТ гра ще була сирою.
Дуже сильно заважав мій нік як ватермарка по всьому екрану, але геймплей та усьо інше зміг трішки зацінити, хоч і часу в той період вільного не було.
Графоній - норм, але не топчік (знову робимо поправку на ЗБТ), фпсу малувато було, але інпутлагу не відчувалось при цьому.
Поведінка авто - краще ніж в НФСках, але не рівень автосимів. Збалансованим я б його назвав.
Дизайн світу - доволі приємний, деталізація погодних умов також непогана.
Інтерфейс викликав місцями блювотний рефлекс, але думаю шо до релізу пофіксили вже, або пофіксять згодом.
Взяв передзамовленням як і парочка моїх кентів-автофанатів.
Як гра, в порівнянні з Forza Horizon 5?arkadiilem0n: ↑ 30.05.2024 18:05 Був серед учасників ЗБТ, інфо вже можу казати, начебтоТермін нерозголошення минув, чекав нагоди якраз
![]()
Ясна справа, шо на ЗБТ гра ще була сирою.
Дуже сильно заважав мій нік як ватермарка по всьому екрану, але геймплей та усьо інше зміг трішки зацінити, хоч і часу в той період вільного не було.
Графоній - норм, але не топчік (знову робимо поправку на ЗБТ), фпсу малувато було, але інпутлагу не відчувалось при цьому.
Поведінка авто - краще ніж в НФСках, але не рівень автосимів. Збалансованим я б його назвав.
Дизайн світу - доволі приємний, деталізація погодних умов також непогана.
Інтерфейс викликав місцями блювотний рефлекс, але думаю шо до релізу пофіксили вже, або пофіксять згодом.
Взяв передзамовленням як і парочка моїх кентів-автофанатів.
Гра передбачає покатушки на дорогих автомобілях, тому усе це уявне лухарі органічно вписується в антуражSashr: ↑ 30.05.2024 22:12А що, усе це уявне лухурі, шикарне життя, репутація, по-богатому та ***VIP*** (сячі зірки навколо уявіть самі) досі здатні когось зацікавити в наш час?
В трейлері тільки і говорять по лухурі, лайфстайл, елітність і тому подібний шлак, який був цікавий лише підліткам в інтернеті років 15 тому. Покатушки тут третя справа.Dremjke: ↑ 31.05.2024 10:12Гра передбачає покатушки на дорогих автомобілях, тому усе це уявне лухарі органічно вписується в антуражSashr: ↑ 30.05.2024 22:12А що, усе це уявне лухурі, шикарне життя, репутація, по-богатому та ***VIP*** (сячі зірки навколо уявіть самі) досі здатні когось зацікавити в наш час?![]()
Так це ж відеогра, для того і створена, щоб відволіктись від реальності.Sashr: ↑ 31.05.2024 10:16В трейлері тільки і говорять по лухурі, лайфстайл, елітність і тому подібний шлак, який був цікавий лише підліткам в інтернеті років 15 тому. Покатушки тут третя справа.