Останні статті і огляди
Новини
RX 5700XT перезагружается в играх
-
big_bang
Member
а як вам варіант про відбитий елемент на платі ?
якийсь мікро елемент з того самого живлення ?
його і озброєним оком не побачити
-
Fifanio
Junior
Багато на яких форумах вже читав що на ці карті, саме від гігабайт геймінг напаяний запобіжник, для таких випадків, щоб якщо перегріється VRM, то щоб не пшикнуло, і запобіжник карту разом з компом уводить в захист(перезавантажується) - так на форумах різних писали.AntonyKandaurov: ↑ 03.05.2024 15:02 Fifanio
Ще раз.
В тесті фурмарк, де порожня пам'ять-> 82 градуси.
Гпу 58, хотспот 70 а пам'ять 82. Вас оце не дивує? Якби був перегрів врм то карта би скидала частоти або просто пшикнула та й все.
Сприводу нагріва відеопам'яті - робоча темпаратура 90 градусів на ці карті, критична 100+.
Відправлено через 6 хвилин 6 секунд:
Ось в мене є чітке фото її, сфотографував коли перший раз розібрав для обслуговування - https://ibb.co/m4kHV39big_bang: ↑ 03.05.2024 15:04 а як вам варіант про відбитий елемент на платі ?
Як на мене все в ідеальному стані, навіть не знаю
І сам живу в 150 кілометрах від найблищого міста де є сервіс по ремонту. Стільки їхати шоб віддати в ремонт, якось такий собі варіант
-
atropgeon
Member
Напишіть Генадію тут з форуму, модератор місцевий і толковий діагнозт, відправите поштою карту, 3 сторінки тексту, щоб зрозуміти що карта відвальна..
Вам вирішити проблема потрібно, чи обговорювати її? на форумі допоможуть обговорити, а відремонтувати треба до gehka3
Вам вирішити проблема потрібно, чи обговорювати її? на форумі допоможуть обговорити, а відремонтувати треба до gehka3
-
Fifanio
Junior
Я напсиав йому ще в обід, думаю ви праві, міг би відправитиatropgeon: ↑ 03.05.2024 15:19 Напишіть Генадію тут з форуму, модератор місцевий і толковий діагнозт, відправите поштою карту, 3 сторінки тексту, щоб зрозуміти що карта відвальна..
-
shnok
Member
Класика жанру олх, покупка б/у карти це лотерея. Колись мав схожі проблеми з 580, продав вдвічі дешевше, все ретельно написавши, але навіть не спробував перепрошити bios( дурень), не знаю що з нею було. Якщо genka3 буде ремонтувати, напишіть будь ласка, що все-таки з нею
-
big_bang
Member
і шо ?
чим закінчилося ?
чим закінчилося ?
-
AFU_power
Member
Чи пройде відеокарта бенчмарк Unigine Heaven на ультра пресеті з рідним біосом? Ну і питання, на карті випадково немає перемикача біос?
Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:
Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:
взагалі це дивно, хотспот як мінімум повинен бути більше 80 градусів, на деяких картах норма щоб він був в районі 90-95. А гпу 75-85AntonyKandaurov: ↑ 03.05.2024 15:02 Fifanio
Ще раз.
Гпу 58, хотспот 70 а пам'ять 82. Вас оце не дивує? Якби був перегрів врм то карта би скидала частоти або просто пшикнула та й все.
-
big_bang
Member
-
Ray2000gt
Advanced Member
1. Звідки на карті Гігабайт пломби? Їх там ніколи не було.
2. Судячи з фото, в карту лазили. Залишки термопасти між трубками і пʼятна на підложці чіпа.
3. Біос шити обовʼязково, всі 5700 майнили з модифікованими таймінгами.
2. Судячи з фото, в карту лазили. Залишки термопасти між трубками і пʼятна на підложці чіпа.
3. Біос шити обовʼязково, всі 5700 майнили з модифікованими таймінгами.
-
big_bang
Member
термопрокладки на пам'яті треба перевірити !
-
AntonyKandaurov
Member
Я вже декілька повідомлень написав що 82 градуси в фурмарці це багатенько - ТС каже що 90-100 це норма.big_bang: ↑ 06.05.2024 13:03 термопрокладки на пам'яті треба перевірити !
-
big_bang
Member
під навантаженням в мене на msi mech память доходила до 100, а hot spot до 110-115AntonyKandaurov: ↑ 06.05.2024 13:23Я вже декілька повідомлень написав що 82 градуси в фурмарці це багатенько - ТС каже що 90-100 це норма.big_bang: ↑ 06.05.2024 13:03 термопрокладки на пам'яті треба перевірити !
може і нормально, але не тоді, коли на пам'ять нема навантаження
Треба перевірити термопрокладки і тоді шось думати
У тс були фото в розібраному стані, де чітко видно, що вони порвані всі.
Можливо він їх і залишив ?
Відправлено через 51 секунду:
Змінив лише пасту і "довольний" давай тестити)))
-
seraphic
Member
Вот бы ещё увидеть фото после обслуживания со свежими термопрокладками, синей резины с алика
-
AntonyKandaurov
Member
це була перша тема на всіх профільних форумах майнерів що гддр6 дуже гаряча, але в стані спокою вона не шкварилась 82 градуси. seraphic
Ото на фотках вище то вже помінята термопрокладка яка куплена на розетці.
Ото на фотках вище то вже помінята термопрокладка яка куплена на розетці.
-
serRoge
Junior
У меня такая же видеокарта: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT 8GB Gaming OC. Были проблемы с выкидывавнием из игр и перезагрузками компа. Как оказалось, не дружит с AIDA64. Удалил и всё нормализовалось. Сейчас иногда случаются сбои, но редко. Один-два раза в месяц.
Кстати заметил одну особенность. Датчики на памяти не на всех чипах. Один раз лоханулся и 2 чипа памяти вообще не касались радиатора, при этом температуры показывало вполне приемлимые.
Кстати заметил одну особенность. Датчики на памяти не на всех чипах. Один раз лоханулся и 2 чипа памяти вообще не касались радиатора, при этом температуры показывало вполне приемлимые.
-
man1242
Member
тоже ркса и фурмарке 78-80 градусов как и в всех тестах и играхAntonyKandaurov: ↑ 03.05.2024 15:02 Fifanio
Ще раз.
-
Святой
Member
Эта видеокарта сливает старшим паскалям которые имеют больше памяти и стоят столькоЭта видеокарта по производительности как РТХ 3060, только РТХ 3060 стоит в 2 раза дороже, и это тоже с рук на ОЛХ.
-
ervin
Member
Я чекаю чим закінчиться цей трилер-детектив...
Rx 5700 - наразі це найбільша лотерея на БУ ринку комплектуючих. І як у всіх лотереях - виграєш не ти.
Rx 5700 - наразі це найбільша лотерея на БУ ринку комплектуючих. І як у всіх лотереях - виграєш не ти.
-
man1242
Member
Похоже на отвал видеопамяти, пробуй понижать частоту стороним софтом кроме адреналина. Перегрев врм врятле, попробуй глянуть через HWiNFO64 ситуацию, она коректно мониторит датчики.