Donate: ↑
09.02.2024 14:04Проста математика...
Е2-50 Р10 робиш кому потрiбно потiм вже iнших мучаеш. Як перший раз в гача iгри граеш...
Плюс я писав що сiнгл таргет ДПСи тут бiльш зручнi, меланiя в мене не вилазить взагалi з основноi пачки з моменту того як отримав... Джесiку взагалi не використовував на евентi
А де їх взяти, тих сiнгл таргет ДПСів? У вас є ростер персонажів, бо ви граєте довше і вам на старті насипали круток. У мене Джессіка, Центуріон та недавно отримав Кала Бону. Ще за 30 круток в новорічний банер отримав Вояджер. І то мені повезло отримати Центуріон і виграти одну 50/50. Ким проходити безодню? Сюжет пройдений повністю, круток нема де брати, тільки дейліки та вікліки. Це дві-три крутки на тиждень, коли на персонажа треба 140. Тобто треба купувати або паки, або хоча би підписку та БП. Ресурси для резонансу також треба фармити за смолу, бо в магазині дається всього п’ять на тиждень і їх все одно треба купувати за валюту з безодні, яку ти не можеш пройти. Це замкнуте коло. Пейволл як він є. Вже не кажучи про те, яку неадекватну кількість ресурсів тут треба для того, щоб просто прокачати рівень персонажу, без резонансу.
Я розумію, що вам просто подобається флексити своїм лакерським олдовим аккаунтом, який на авто закриває безодню, але троллінг "безодня закривається через три тижні після старту гри" то вже дуже товсто.
Гра хоче такі ж самі гроші, як і ігри від міхойо — тут такі ж самі ціни і така ж сама система 50/50. Вони тупо скопіювали систему гачі з ігор міхойо. Але запропонувати такий же рівень гри вона не може. Тут майже статичні картинки та стіни тексту, які треба читати годинами. В ХСР теж треба читати, але там хоча би камера показує персонажів з різних ракурсів, там ти можеш ними побігати і тому це не так швидко набридає. А тут сюжет це просто пнг-картинки, а бої це грубо кажучи інтерактивне кінцо з претензією на 3д. Але найбільше мені не подобається те, що тут не можна почитати історію персонажа після закінчення його івенту. Це просто максимум тупо. Звідки мені дізнатися історію персонажа, якого я отримав в гачі в останній день івенту?
В цій грі дуже крутий дизайнер і художники, які малюють персонажів. Непоганий сюжет. Але подача особисто мені не подобається. Засунути історію персонажа в івент, який потім не повторюється з рераном персонажа? Це просто максимально убога ідея. Хоча я не шкодую, що граю в цю гру. Як мінімум тому, що після таких пнг-гач починаєш цінувати ігри міхойо навіть якщо програєш в них всі 50/50.
Це моя думка щодо цієї гри, нікому не нав’язую. Якщо у вас вона на першому місці, то я тільки за. Особисто мені найбільше подобається ХСР і геншин з усіх гача-ігор, в які зараз граю.
- спойлер
- Якщо що, то не я мінуси ставлю. Я не мінусую людей за їх смаки в іграх.