Banishers: Ghosts of New Eden добре зустріли гравці та критики

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

kairo: 13.02.2024 21:47 В любій темі про піратство рано чи піздно випливає це одне єдине опитування, яке подається, наче якесь одкровення. В світі такі опитування робляться тисячами і далеко не всі із них якісно зроблені. Є купа досліджень, які наробили галасу в науковому світі, щоб згодом виявитись помилковими. Найперший приклад - дослідження вітаміну Ц Лайнуса Полінга, де він відкрив чудодійні ефекти великих доз вітаміну. Всю цю маячню із часом розвінчали інші вчені, але люди досі вірять в чудодійний вітамінчик при любих захворюваннях.
Є купа досліджень, але вам не вдалось знайти жодного, яке б доводило страшенні збитки від піратства через що бідні розробники недоїдають.
Від корони лікувався вітамінками, хех. В тому числі вітаміном С
Де саме я заявив, що "піратство таки суттєво впливає на продажі".
Ем..
kairo: 13.02.2024 16:29 Умовний розробник вклав $20 млн в розробку гри, але через те, що гру стягнуло купа людей, отримав прибуток лише $15 млн. В якому саме місці це не мінус?
а це що було?
Перепродаж дисків не заборонений, в чому проблема?
Проблема в фарисействі.
Умовний розробник вклав $20 млн в розробку гри, але через те, що б/у диски купило купа людей, отримав прибуток лише $15 млн.
І не треба накидати про насильство. Просто знайдіть де пишуть, що піратство завдає капець яких збитків
kairo
Member

Повідомлення

Є купа досліджень, але вам не вдалось знайти жодного
Бо я не шукав. Ось вам дослідження:
"Piracy is highly damaging to the video game industry. In 2014, total revenue lost due to pirated games was approximately $74 billion and almost 2.5 billion pirated games were downloaded, according to research released last year by Tru Optik."
https://www.pcgamer.com/pc-piracy-surve ... rs-pirate/
"A study conducted in June 2019 found that digital piracy costs the U.S. at least $29.2 billion in revenue every year."
https://www.lumenci.com/post/digital-piracy
kairo: ↑ 13.02.2024 16:29
Умовний розробник вклав $20 млн в розробку гри, але через те, що гру стягнуло купа людей, отримав прибуток лише $15 млн. В якому саме місці це не мінус?
Геральт: а це що було?
Моя відповідь на заяву людини, що піратство не може призвести до збитків.
І не треба накидати про насильство. Просто знайдіть де пишуть, що піратство завдає капець яких збитків
Я знайшов. Приклад із насильством показує, що десятки досліджень можуть запросто суперечити одне одному.
MqM
Member

Повідомлення

harito: 13.02.2024 19:18
MqM: 13.02.2024 19:04Відколи пенсіонери грають компютерні ігри? я чогось не знаю?
Ты многого не знаешь . Я беседую со школьником ? Тогда всё понятно .

MqM: 13.02.2024 19:04Щодо питання бачу в маніпуляціях ви знавець) Гарно ви зрівняли мародерів та просто людей в тилу, браво)
Потому что я лично пережил и бомбёжки и прилёты в свой дом ,из города я не выезжал и в бомбоубежище не опускался ,так как его просто не было у нас . А ты сидишь в тылу и переживаешь за какого то дядю что он не дополучит своих денег . Помог бы лучше своей Украине и людям ,которые потеряли всё . И подумай об их детях ,у которых неоткуда взять финансы на покупку игр.
А я думав школярі - це ті які думають, що ігри роблять по приколу і не розуміють звідки ігри беруться та скільки затрат йде на розробку ігор. А ще саме школярі піратять, бо мамка гроші на ігри не дає)
Щодо згаданих пенсіонерів ви вирішили маніпулювати тими буквально одиницями пенсіонерів, що грають? Проте навіть такі мають шанс отримати ігри безкотштовно у всіляких Епік стор та інколи Стім.
А до чого тут ваше виживання? Уявіть люди, що виживають про елітні ресторани не думають, як і про курорти. Взагалі розваги не базова потреба людини, якщо на те пішло.
Ви стверджуєте, що люди, які купляють ігри Україні не допомагають? То можете продовжувати ваш логічний ряд, надіюся ви кажете власним знайомим, що замість походу в кіно чи кафе донатили людям, що втратили усе?
Щодо дітей, більшість сидить на фрітуплейних і ганяється за вибиванням скінів. А якщо вони люблять перебирати забиваючи на усі безкоштовні альтернативи, то підзаробити хоча би роздаючи рекламки завжди можна - було би бажання. Які ще виправдання піратству вигадаєте?

Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Vpupkin: 13.02.2024 19:43
MqM: 13.02.2024 18:24Вам мало студій закрилося, чи життя не вчить?
Если близы с багтездой закроются то я только порадуюсь.
Проте чомусь закриваються не вони правда? а усілякі талановиті студії, бо зараз у більшості геймерів спинний мозок головний, а ніяких глибоких по сюжету та геймплею ігор їм не треба навіть даром

Відправлено через 2 хвилини 47 секунд:
everme: 13.02.2024 21:06 Да? А я оправдываю пиратство и всех призываю сначала скачивать, а потом платить (при желании). Если вам деньги на голову сами не падают, конечно. Торрент трекеры величайшее благо человечества, свободу доступу к информации (пиратский флаг)
Нічого, скоро до штрафів по декілька тисяч євро доживетесь - може дійде, що таке інтелектуальна власність.
photo_2024-02-12_20-50-19.jpg
Востаннє редагувалось 14.02.2024 00:39 користувачем MqM, всього редагувалось 1 раз.
Геральт
Member

Повідомлення

kairo: 14.02.2024 00:05
Є купа досліджень, але вам не вдалось знайти жодного
Бо я не шукав.

Приклад із насильством показує, що десятки досліджень можуть запросто суперечити одне одному.
Перше посилання за 2014. Навіть лінь читати. 10 років пройшло.
По другому цікавіше. Це стаття за 2019, але з посиланням на першоджерело, де знаходимо таке:
Based on a broad range of estimates, we find that digital video piracy conservatively causes lost domestic revenues of at least $29.2 billion

Оте broad range of estimates під питанням(fractions of pirated digital video content that would be purchased and paid for absent piracy ), але поки що не зважатимемо.

Головне те, що мова про The U.S. movie and television production and distribution industry is an important component of the U.S. economy, Research indicates that more than
80% of piracy is attributable to streaming
і так далі. Те, що піратство "топ актуальних фільмів" таки завдає значних збитків є і в моєму посиланні. І якби ви то дійсно читали, то знали б. Що ж до games, то браузер не знаходить жодної згадки в першоджерелі. І це якраз приклад того, що хтось читає заголовки новин із посиланням на певні дослідження, не заглиблюючись в суть ;)
washburn_t15
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 13.02.2024 15:00хлеб из супермаркета
Ой не начинай. Нам же объяснили уже всё про это: ты не покупаешь игру, ты её берёшь попользоваться. Значит, и украсть ты её не можешь, ты точно так же берёшь её попользоваться, но забесплатно.
kairo
Member

Повідомлення

Перше посилання за 2014. Навіть лінь читати. 10 років пройшло.
Це аж на цілий рік старіше за опитування, яке ви в приклад привели :laugh:
спойлер
Screenshot 2024-02-14 012233.png
І це якраз приклад того, що хтось читає заголовки новин із посиланням на певні дослідження, не заглиблюючись в суть ;)
"In the United States, the entertainment industry contributes substantial revenue to the national economy; this includes the music, film/television and gaming industries. As for the video game industry, research by Tru Optik show that 2.5 billion games were pirated and downloaded in 2014 alone, which equals to around $74 billion in revenue." Це все написано в статті. Ви вирвали із контексту частину про відео або просто не дочитали матеріал.

Ви просили привести дослідження, я привів.
Donate
Member

Повідомлення

MqM: 14.02.2024 00:11 Які ще виправдання піратству вигадаєте?
Легко, ти купуеш кота в мішку без якоїсь можливості повернути гроші. Мені ніхто задоволення не обіцяє, виходить умовний тодд сцить в вуха про next generation і ти розумієш на третій годині що в цілому грати в це я не буду, а гроші вже не як :gigi: А блогери пробачте всi куплені окрім каналів тисячників :laugh:
Тому тільки тянути гру з торрентів, а вже потім да чи нi :laugh:

Хай роблять тоді закони про якість продукту і обіцянки цяцянки. Що якщо мені щось обіціяють, а отримую я менше обіцяного я можу з легкістю повернути в будь який час кошти. Так як продукт немає "якості" тобто що робить продукт продуктом.
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 14.02.2024 02:18
MqM: 14.02.2024 00:11 Які ще виправдання піратству вигадаєте?
Легко, ти купуеш кота в мішку без якоїсь можливості повернути гроші. Мені ніхто задоволення не обіцяє, виходить умовний тодд сцить в вуха про next generation і ти розумієш на третій годині що в цілому грати в це я не буду, а гроші вже не як :gigi: А блогери пробачте всi куплені окрім каналів тисячників :laugh:
Тому тільки тянути гру з торрентів, а вже потім да чи нi :laugh:

Хай роблять тоді закони про якість продукту і обіцянки цяцянки. Що якщо мені щось обіціяють, а отримую я менше обіцяного я можу з легкістю повернути в будь який час кошти. Так як продукт немає "якості" тобто що робить продукт продуктом.
Підтримую. Ще й такий нюанс : купив умовне д4 за 70 вічнозелених, а воно через пів року скотилось в донатну помийку, в грі яка коштує 70$ за базову версію і в якій обіцяли ніякого пей ту віна, Карл. Але в нас костилі з 2 годинами геймплею та 2 тижнями після покупки, але товар то зовсім не той, що обіцяли на пре-релізі.
VirusikZloy
Member

Повідомлення

harito: 13.02.2024 14:43 Она уже на торентах ,зачем её покупать.
Забей на типов , щас бы в 2024 вообще игры покупать а не качать все бесплатно, когда даже не надо ставить кучу магазинов игровых , просто нажал кнопку и скачал портейбл версию. тут просто одни мажеры сидят.. которые привыкли за все платить ну пусть платят. :D они скорее всего и сидят еще в тро Польши :D
TerryCone
Member

Повідомлення

Podolyanin: 13.02.2024 16:15 Скачування софту і крадіжка в магазині - це не співставні речі.
Тобто кухар, який готує в столовці обід, або токар, який виточує деталь - роблять справжню роботу, якийсь продукт, тобто займаються працею, і тому їхня праця повинна оплачуватися. А гроші на оплату праці беруться тільки з продажі продукту, який вони виробляють. І якщо продукт вкрасти, а не купити, то і грошей на оплату праці робітникам не буде.
А програміст, мабуть, нічого не робить, просто бавиться у циферки за компом, тому йому платити не треба. І взагалі софт роблять міфічні інвестори, яким ті гроші падають просто з неба, тому вони не збідніють. Я все вірно зрозумів? І потім ми ще обурюємося, що то нашої локалізації нема, то підтримки, то ще чогось, бо виробник та видавець не зацікавлений у нашому ринку.
Геральт
Member

Повідомлення

kairo: 14.02.2024 01:35 Це аж на цілий рік старіше за опитування, яке ви в приклад привели :laugh:
Отже менш/не акутальне.
kairo: 14.02.2024 01:35 "In the United States, the entertainment industry contributes substantial revenue to the national economy; this includes the music, film/television and gaming industries. As for the video game industry, research by Tru Optik show that 2.5 billion games were pirated and downloaded in 2014 alone, which equals to around $74 billion in revenue." Це все написано в статті. Ви вирвали із контексту частину про відео або просто не дочитали матеріал.
Нічого не виривав з контексту, а зразу пішов на самі дослідження. Що там собі придумають в статті, мені не цікаво. До речі, ви розумієте різницю між статтею та дослідженнями? Бо оте "research by Tru Optik" веде в нікуди, а точніше на ще одну статтю. (грубо кажучи, має бути *.pdf, а не *. html)
І знову ж таки, 2014. Крім того, де доведено equals? Ну, тобто equals то воно може й equals, але чому вони такі впевнені, що без піратів ті ігри купили б? А невідомо чому, їм так просто здається. В 2014 вся індустрія принесла 80 ярдів, а "втрати" 74 ярда, rly?

А причина, чому їм так здавалось, може бути й інша:

- чому наша гра так погано продається?
- піратять дуже сильно

:lol:

Почав я шукати отой research by Tru Optik
Натрапив на таке, де є битий лінк на репорт
Нормального посилання на результат досліджень, які б доводили, що пірати (забавок) дійсно приносять якісь суттєві збитки, знайти не вдалось. Але хтось дуже хоче нас в цьому переконати.
kairo: Ви просили привести дослідження, я привів.
Ви привели статтю. Та ще й більш стару.
TerryCone: 14.02.2024 08:18 І якщо продукт вкрасти, а не купити, то і грошей на оплату праці робітникам не буде.
І знову примітивні маніпуляції з магазином/хлібом/токарем. Якщо я не можу спіратити D4, то ніякий програміст більше грошей не отримає. Гру я просто ігнорую. В той же час куплений і відьмак і КПК і phantom liberty і BG3 і Hogwards і...
Більше того, інколи торент-версія працює стабільніше за ліцензію. Той же ж phantom liberty довелось в певному місці проходити на піратці, бо гог-версія вилітала. Добре, що сейви автоматом підтягуються в обидва боки.

Відправлено через 8 хвилин 40 секунд:
Трохи офтопу: спробував таки сабж. Ніби може бути. Чимось нагадує GoW, але з "детективними" пошуками і безліччю балачок. Балачки, проте, можна пропускати. Трохи вибішує, що під час розмови взаємодіяти з предметами не можна. Ну, гг однозадачний просто, буває.
Оптимізація могла б бути і краще. Перша локація літає, в селищі лісорубів швидкодія чомусь різко падає. Хоча в плані графіки нічого особливо не міняється. Сама графіка примітивненька.
TerryCone
Member

Повідомлення

Геральт
Ну де тут маніпуляції? Ви що, на роботу не ходите і живете на бабусину пенсію, чи ще неповнолітній? :lol: Мене взагалі дивує, чому я все це пояснюю начебто дорослим людям. Хоча останнім часом мене вже мало що дивує. Дичина, що коїться в реалі, не наснилася б жодному сюреалісту.
Геральт
Member

Повідомлення

TerryCone: 14.02.2024 09:16 Ну де тут маніпуляції? Ви що, на роботу не ходите і живете на бабусину пенсію, чи ще неповнолітній? :lol: Мене взагалі дивує, чому я все це пояснюю начебто дорослим людям. Хоча останнім часом мене вже мало що дивує. Дичина, що коїться в реалі, не наснилася б жодному сюреалісту.
Ще раз: хто вам сказав, що при відсутності піратства видавець продасть суттєво більше копій? (І якщо продукт вкрасти, а не купити, то і грошей на оплату праці робітникам не буде.)
Ви так само, як і опонент вище, не можете цього довести. Це просто ваше припущення. З тим самим успіхом можу припустити, що торент, це - реклама. :-/ А отже сприяє продажам, а не заважає.
От тому і маніпуляції. Крім того, аналогія - не аргумент.
TerryCone
Member

Повідомлення

Геральт
Добре, гаразд, я зрозумів Вашу думку. Все ж я і сам дуже багато ігор піратив, і зараз ці ігри беру вже ліцензійні хоча б на розпродажах. Просто вважаю, що виправдовувати піратство не варто. Які б аргументи не наводилися, все одно це є крадіжка.
kairo
Member

Повідомлення

Отже менш/не акутальне.
Якщо дослідження від 2014-го року, яке я привів не актуальне, тоді рівно так само не актуальне ваше опитування від 2015-го року. Приведіть будь ласка дослідження хоча б за 2022-23 роки.
Ви привели статтю. Та ще й більш стару.
research by Tru Optik
everme
Member

Повідомлення

MqM: 14.02.2024 00:11

Відправлено через 2 хвилини 47 секунд:
everme: 13.02.2024 21:06 Да? А я оправдываю пиратство и всех призываю сначала скачивать, а потом платить (при желании). Если вам деньги на голову сами не падают, конечно. Торрент трекеры величайшее благо человечества, свободу доступу к информации (пиратский флаг)
Нічого, скоро до штрафів по декілька тисяч євро доживетесь - може дійде, що таке інтелектуальна власність.
photo_2024-02-12_20-50-19.jpg
Это лохов пугать вместе с домохозяйками. А впрочем, в этой стране всё возможно. Они и за душой твоей придут, под молчаливое согласие остальных, даже одобрение некоторых экземпляров. Ну удачи забрать, так сказать
kairo
Member

Повідомлення

Легко, ти купуеш кота в мішку без якоїсь можливості повернути гроші.
Refund
Мені ніхто задоволення не обіцяє, виходить умовний тодд сцить в вуха про next generation і ти розумієш на третій годині що в цілому грати в це я не буду, а гроші вже не як
Те, що Старфілд вийде типовою грою Бесідки, це і так було відомо. Огляди та відгуки гравців дають досить адекватне розуміння, що це за гра. Там що на другій годині, що на сорок другій, воно або вам заходить або ні. Я вже мовчу, що гра є у підписці, тестуйте хоч до самих фінальних титрів.
А блогери пробачте всi куплені окрім каналів тисячників
спойлер
istockphoto-1307880647-612x612.jpg
Що якщо мені щось обіціяють, а отримую я менше обіцяного я можу з легкістю повернути в будь який час кошти.
Так для цього є суд. Подавайте колективний позов на сто мільйонів, за те що ваш рівень задоволення був нижче очікуваного))
Геральт
Member

Повідомлення

kairo: 14.02.2024 12:20 research by Tru Optik
Ні. Стаття про research by Tru Optik
Самого research , за результатами якого можна було б зробити висновки самостійно, не надано.
Спробуйте спростувати :)

А дослідження 2015 більш актуальне, ніж дослідження 2014 за визначенням. Ми б могли спертись на оте ваше від 2019, але там ой, лише про відео контент мова, а не про ігри.
Одна з небагатьох (якщо не єдина) забавка, яку взяв наосліп - РДР2. Повівся на відгуки. Так от, час в EGS починає відлік від запуску RS лаунчера. Проте, якщо лаунчер не запустив гру, то EGS то не хвилює. В мене були (як пізніше з'ясувалось) проблеми з драйверами в Win7. І різні маніпуляції зайняли більше часу, ніж відведено на refund. То вже не кажучи, що ті 2 год навіть для прологу не вистарчить, якщо не пропускати кат-сцени. Ну і повернення в EGS зроблено через 1 місце
Інший приклад - BG3, де годину можна витратити лише на екрані створення персонажу.
Refund добре, що є. Але він і близько не такий зручний, як торент-trial. Дещо краща ситуація з демо версіями. Так спробував свіжий prince of percia, і його невіть піратити не буду. Бо на клавіатурі просто неможливо грати. Подібне з forspoken. Спробував демо, піратку тягнути немає змісту.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Геральт: 14.02.2024 12:37
А дослідження 2015 більш актуальне, ніж дослідження 2014 за визначенням.
Может уже хватит душнить?
Результаты исследования относятся буквально к одному времени, когда 70% игр продавалось в цифре, а остальные 30% на носителях. Они про одну эпоху, тот же рынок и ту же саму целевую аудиторию.
Геральт: 14.02.2024 12:37 Ну і повернення в EGS зроблено через 1 місце
Лучший аргумент того, почему не стоит пользоваться этим лаунчером.

А вообще реально повеселил твой опус про RDR2, мол повёлся на отзывы а там оказалось такое г*но. Учитывая двойку в названии, и то что игра является приквелом к первой части странно что тебя не возмутило что вместо автомобилей в игре лошади и какие-то ковбои в шляпах :rotate:
Геральт
Member

Повідомлення

Shaolin_Style
Так одиничку я не грав. Чи ти вважаєш, що серії треба грати по порядку, і "залетіти" в франшизу пізніше категорично заборонено?
До чого тут авто так і не зрозумів.
GTA з авто і без ковбоїв. І таке саме г. Щоправда GTA спіратив, 5хв побігав і кікнув, через що десь мабуть пустив сльозу одинокий дев
Shaolin_Style: 14.02.2024 13:10 Может уже хватит душнить?
Результаты исследования относятся буквально к одному времени, когда 70% игр продавалось в цифре, а остальные 30% на носителях. Они про одну эпоху, тот же рынок и ту же саму целевую аудиторию.
Та без питань, як тільки моралізатори перестануть розказувати казочки про страшні втрати ігрової індустрії через піратів. Нехай розробники з поляків беруть приклад. Всі проекти без захисту і всі фінансово успішні. Є і зворотні приклади, коли ігри з денувами не принесли успіху. Не в той бік воюєте.
Відповісти