Де чорним по білому написано, що це дослідження не доказує, що піратство немає ефекту на продажі, а лиш те, що вони не змогли дослідити надійний зв'язок між піратством та продажами.
"That does not necessarily mean that piracy has no effect but only that the statistical analysis does not prove with sufficient reliability that there is an effect."
Відправлено через 3 хвилини 59 секунд:
daesz: ↑ 13.02.2024 17:50Ображаєте деуси, ХР вийшов в 2011, МД в 2014 чи якому тамkairo: ↑ 13.02.2024 17:45
Одна людина на форумі, показала, що має в бібліотеці дві двадцятирічні ігри, які вона колись спіратила, а потім придбала(скільки вони коштували, пару доларів за охапку ). Це ж не статистика)
Не моя вина що я вперше зігра в 1/2 частину на початку 2000них, а айон сторм розпався в 2005
Я також грав піратки в 2000-ні, такі були часи. І нічого я тоді не купував, навіть із хороших ігор, які пройшов. А купувати ті ігри зараз, це скоріш для себе, розробникам від того вже користі не буде.Менкайнд купляв на релізі (базову гру).
А виправдовувати піратство в 2024-му, це маразм, коли є роздачі, розпродажі, підписки, регіональні ціни.