Опубліковано огляди відеокарти GeForce RTX 4070 Super

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Nikolayovich
Member

Повідомлення

Mixx
Не буде йорзати в експлуатації чи може див. щось серйозніше!?
Melofon
Member

Повідомлення

Nikolayovich

Тобто стойка без поддержки со слотами, но твой вариант тоже не плох когда снизу поддержка и слот, но можно и проще когда просто снизу поддержка, короче как каждому угодно и удобно ;)
Nikolayovich
Member

Повідомлення

Melofon
Та ні, я про deepcool, щоб купити і вже було, а то жлоби з гіги не могли положити того кронштейна вже!?
lewerlin
Member

Повідомлення

Nikolayovich: 19.01.2024 23:15Та ні, я про deepcool, щоб купити і вже було, а то жлоби з гіги не могли положити того кронштейна вже!?
Ще є такий діпкул. Той, що ви вище кидали, в мене стоїть - штука адекватна, але оверпрайс(брав, бо більше не було тоді взагалі нічого).
Nikolayovich
Member

Повідомлення

lewerlin
Нема де ставити!
Но та що я скидав, норм. якість, міцна і стоїть тих грошей?
lewerlin
Member

Повідомлення

Nikolayovich: 20.01.2024 07:35Но та що я скидав, норм. якість, міцна і стоїть тих грошей?
Там багато необов'язкового(типу розгалужувач для АРГБ, як і саме АРГБ в принципі) котре ІМХО не варте переплати. Сама конструкція цікава тим, що можна зміщувати верхню точку опори, без шкоди для стійкості. Але низ все одно треба на щось сперти.
В тієї, що я кидав на розетці - широка основа, можна навіть на вентилятор кинути гриль, як у БП, і поставити її на гриль.
Nikolayovich
Member

Повідомлення

lewerlin
А прогинатись не буде той гриль!?
lewerlin
Member

Повідомлення

Nikolayovich: 20.01.2024 23:09А прогинатись не буде той гриль!?
Якщо такий, як був у старих БЖ - не буде.
Nikolayovich
Member

Повідомлення

lewerlin
Но його знайти ще...
Но я все-таки див. на той deepcool, но якщо його див.?
Nikolayovich
Member

Повідомлення

Mixx
Підкажіть, коли буде упор в мій проц. при 2К 165 Гц на 4070S і чи дуже часто це буде?
Melofon
Member

Повідомлення

Nikolayovich

Ни когда, будет упор, а где!?, в определенных играх так точно, во многих, но не во всех, и чем дальше тем чаще, этот проц во многих играх уже будет выдавать меньше фпс чем более современные мощные на 1700 и АМ5 даже если вам кажется что видеокарта загруженна по полной, в других играх видяха просто не будет загруженна по полной что наглядно показывает недостаточную мощность проца (при этом он не обязательно будет нагружен на полную хотя будут и такие варианты), ну и конечно будут игры где реально будет упор только в видеокарту.
Nikolayovich
Member

Повідомлення

Melofon
Я і за це питаю, що проц. - слабенький для 4070S, но ще не повинен бути край і чи не будуть часті фрізи із-за цього!?
Melofon
Member

Повідомлення

Nikolayovich

Фризить врядли в большинстве игр, но фпс ты не всегда получишь тот на который способна карта при более мощном процессоре, но и разница в ААА играх на ультрах в 2к не то чтобы будет сильно большой с этой картой, но будет, просто не парься, играться должно достаточно плавно в большинстве игр.
Востаннє редагувалось 22.01.2024 10:26 користувачем Melofon, всього редагувалось 1 раз.
Nikolayovich
Member

Повідомлення

Melofon
Різниця з моєю 2060С - маєте на увазі?
Melofon
Member

Повідомлення

Nikolayovich

Я даже не знал какая у вас там карта была, я говорил просто за 4070с с вашим процессором и более мощным, а так разница конечно будет в пользу более мощной карты естественно, фпс будет выше, настройки можно поставить выше.
Востаннє редагувалось 22.01.2024 10:30 користувачем Melofon, всього редагувалось 1 раз.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

lewerlin: 20.01.2024 07:16
Nikolayovich: 19.01.2024 23:15Та ні, я про deepcool, щоб купити і вже було, а то жлоби з гіги не могли положити того кронштейна вже!?
Ще є такий діпкул. Той, що ви вище кидали, в мене стоїть - штука адекватна, але оверпрайс(брав, бо більше не було тоді взагалі нічого).
Плюсую, і в мене такий діпкул тримає карту - справляється дуже добре.

Отправлено спустя 4 минуты 3 секунды:
Nikolayovich: 22.01.2024 08:18 Mixx
Підкажіть, коли буде упор в мій проц. при 2К 165 Гц на 4070S і чи дуже часто це буде?
6/6 то вже для поціновувачів. Звісно упор буде, 165 фепесів лише в кіберкотлетах, та в старих іграх які здатен ваш кільцевий 8600кей крутити в 165 фпс. Ну або женіть в хвіст та гриву щоб цей посередок стабільності й перформансу малював більше кадрів для 4070с.
Nikolayovich
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
Гнати нема як, так як темпи не дають! Мене напрягають ще фрізи, якщо заміню вк і буде упор в проц., і чи не буде ще гірше?
А на рах. теї піставки, то не знаю, вона не для таких корпусів, нема мені де її втикнути, див. ще на ту ST500!
FastBullet
Member

Повідомлення

Ray2000gt: 17.01.2024 14:53
FastBullet: 16.01.2024 18:05 ага)) прям мечта)) точно такя же по скорости как и 6800ХТ 4 летней давности, только урезана по памяти и стоит на 200-300 евро дороже))) :lol: :lol: :lol:
6700/6800/6900 ще не одне покоління будуть актуальними. Це як Поларіси. Їх дуже багато нагребло майнерів, тому ще дового курсуватимуть по руках економних геймерів.
Важко знайти аргументи порівнюючи 6800ХТ за $400 з 4070Ti за $800. Аргументи про ужареність майнінгом не канають, адже з моменту виходу до обвалу пройшло менше року, тож ушатати їх банально не вистачило часу.
саме так)) маю як ви кажете ужарену 5700ХТ, то все добре)) а от 2 шт 2070 и 2060, які нібито не були "вжарені", вже фсьо...одна по пам'яті, друга по чипу, третя артефакти по екрану (не знаю чип чи пам'ять)
Та й доки буде бум на ШІ не побачимо ми дешевих відях скоріш за все
Nikolayovich
Member

Повідомлення

Mixx
Тут ще виникло питання, так як у вас геймінг ос, з який оборотів можна проводити ручні налаштування вентиляторів, що у вас показує графік MSI Afterburner?
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Nikolayovich
Ну будь який 1700 камінь, навіть ойтри 12100 буде прудкіше вашого кільцевого 9600к, бо як показує практика 4/8 краще себе показують ніж 6/6. Я вже мовчу за сучасний 6/12 а тим паче новітні штеуди із купою атомів на борту які по суті скайлейки наворочені.
Відповісти