Останні статті і огляди
Новини
Київстар — все, що пов'язано з цим оператором / інтернет-провайдером
-
dicer46
Member
В чому причина дивної поведінки мобільного інтернету: деякі сайти працюють без проблем(зокрема овери) а деякі взагалі не реагують 50хв/год
-
Varvar
Member
dicer46
В залежності яку адресу отримаєте від оператора. Тобто з якого саме пула, буквально зараз займаюсь цим питанням
В залежності яку адресу отримаєте від оператора. Тобто з якого саме пула, буквально зараз займаюсь цим питанням
-
LiquidStorm
Member
Маякніть, як СМС почнуть ходити.
-
Мерзавчик
Member
включіть смс, іроди - в палку не зайти, банкінг перекази не проводить, аще
-
Varvar
Member
Ждітє.
-
Dark Knight
Member
Пока нічівоVarvar: ↑ 16.12.2023 21:24Ждітє.
------
прикол на НП :
а шо, там тепер в паспорт не заглядають?
я прийшов отримувати свою посилку, що була на цьому номері КС (на якому нічого не працює), і показав паспорт шо я це я.
а дівчинка оператор - навіть не подивилася прізвище, просто видала і все - ось, нате, забирайте - наступний!
тобто я так можу тупо назвати будь які чотири останні цифри накладної, махнути паспортом здалеку, і отримати чиюсь чужу посилку
а може то таке дівчисько попалося.
-
daesz
Member
Dark Knight,
з останніх посилок що брав кур'єм містекспресу : та мені всерівно хто ви поки ви платите гроші за отримання, хоч папа римський
кур'єм НП : пів години фотографував і записував дані паспорту/ідентифікаційного і тд
з останніх посилок що брав кур'єм містекспресу : та мені всерівно хто ви поки ви платите гроші за отримання, хоч папа римський
кур'єм НП : пів години фотографував і записував дані паспорту/ідентифікаційного і тд
-
Graveworm
Member
Шось знову моб інет навернувся
-
Varvar
Member
Виявилось ЛТЄ простіше відновити ніж SMS. Джітє.
-
odessitmws
Member
На лте от Киевстара нельзя в приват зайти хмм
-
loner44
Member
Я так понял скорость 3g/4g в 4 мбита это норм сейчас? До этого всего было 20/40.
-
Igor717
Junior
Не, ну балувані всі... Тут областной центр вроде, вообще нет интернета на кс никакого, ни 3г ни 2г
-
loner44
Member
Да не, пофигу в принципе, просто на днях ремонтировал телефон, думал может в нем проблема...Igor717: ↑ 17.12.2023 20:00 Не, ну балувані всі... Тут областной центр вроде, вообще нет интернета на кс никакого, ни 3г ни 2г
-
7mindfields
Member
Було 50-80 на лтє, так, зараз 4-5мбіт, тобто було до сьогодні, сьогодні взагалі немає інтернетуloner44: ↑ 17.12.2023 19:53 Я так понял скорость 3g/4g в 4 мбита это норм сейчас? До этого всего было 20/40.
-
Varvar
Member
Шо там по смс?
-
AlexKuzovkov
Member
Контракт - немає.Varvar: ↑ 18.12.2023 04:16 Шо там по смс?
-
sd
Junior
APN - internet
ipV6 - on
----------
APN - KS
ipV6 - off/on
odessitmws Cloudflare warp 1.1.1.1
ipV6 - on
----------
APN - KS
ipV6 - off/on
odessitmws Cloudflare warp 1.1.1.1
-
Varvar
Member
СМС має працювати. Правда поки під питанням чи скрізь, але повинно.
-
AlexKuzovkov
Member
Коди поки не приходять. Київ контракт.Varvar: ↑ 18.12.2023 09:03 СМС має працювати. Правда поки під питанням чи скрізь, але повинно.
-
Roaster
Member
Пришел код, запрошенный несколько дней назад. Но только один, хотя запросов было несколько.