Куди там "китайським" моторам :
- спойлер
Куди там "китайським" моторам :
Pixel 6aViktorovic: ↑ 14.12.2023 19:47 Добридень. Зайнятий пошуком телефону. Критерії прості, перегляд фільмів, хороший зв'язок, хороша камера на мої гроші, Інтернет. Пам'ять оперативна від 4 мінімум, постійна від 128. Діагональ екрана від 6 і від. Країна покупки не принципова, стан новий. Батарея від 5000.. ціна бажання 300 євро максимум. Упор на якісні фото в першу чергу, ігор немає зовсім у мене.. є ще побажання, щоб по можливості була якась особливість в дизайні приємне для ока, але це не головне. вдячний за допомогу і поради.
З такими вирвиоко рамками прослідковується точно особливість в дизайні. Але чи приємна для ока..?Donate: ↑ 14.12.2023 19:55Pixel 6aViktorovic: ↑ 14.12.2023 19:47 Добридень. Зайнятий пошуком телефону. Критерії прості, перегляд фільмів, хороший зв'язок, хороша камера на мої гроші, Інтернет. Пам'ять оперативна від 4 мінімум, постійна від 128. Діагональ екрана від 6 і від. Країна покупки не принципова, стан новий. Батарея від 5000.. ціна бажання 300 євро максимум. Упор на якісні фото в першу чергу, ігор немає зовсім у мене.. є ще побажання, щоб по можливості була якась особливість в дизайні приємне для ока, але це не головне. вдячний за допомогу і поради.
Вам шашечки, чи їхати? Я розумію коли телефон за штуку с такими рамками, а коли в першу чергу хочеш гарні фотоGDR: ↑ 14.12.2023 20:14З такими вирвиоко рамками прослідковується точно особливість в дизайні. Але чи приємна для ока..?
батареи чуть меньше, а все остальное подходит.Viktorovic: ↑ 14.12.2023 19:47 Добридень. Зайнятий пошуком телефону. Критерії прості, перегляд фільмів, хороший зв'язок, хороша камера на мої гроші, Інтернет. Пам'ять оперативна від 4 мінімум, постійна від 128. Діагональ екрана від 6 і від. Країна покупки не принципова, стан новий. Батарея від 5000.. ціна бажання 300 євро максимум. Упор на якісні фото в першу чергу, ігор немає зовсім у мене.. є ще побажання, щоб по можливості була якась особливість в дизайні приємне для ока, але це не головне. вдячний за допомогу і поради.
я собі і не думав купувати, просто цікаво відгук власника почути.DuckRider: ↑ 14.12.2023 02:29Не потрібно воно тобі, це всрата технологія
всмислі?YumaX: ↑ 14.12.2023 19:15Куди там "китайським" моторам
а за скільки знаходиться піксель 6а при наявності такої "сноровкі"?heidfeld: ↑ 14.12.2023 20:44за 300 евро при должной сноровке найдешь.
Прикол в тому що з будь-чого де є hdmi ти отримуєш по суті консоль або ПК, грати на великому екрані набагато комфортніше!leif: ↑ 14.12.2023 21:06та й навіщо грати на ПК-моніторі з телефону мені трохи не зроз.
Сьогодні запускав Вайс Сіті з цим контролером - працювало ок!leif: ↑ 14.12.2023 21:06цікаво чи в ГТА підтримується нормально
звичайно комфортніше, хто б сперечався. але навіщо на моніторі або телевізорі грати зі смарту, коли для цього існує ПК і консолі?YumaX: ↑ 14.12.2023 21:24грати на великому екрані набагато комфортніше
Дякую))Donate: ↑ 14.12.2023 19:55Pixel 6aViktorovic: ↑ 14.12.2023 19:47 Добридень. Зайнятий пошуком телефону. Критерії прості, перегляд фільмів, хороший зв'язок, хороша камера на мої гроші, Інтернет. Пам'ять оперативна від 4 мінімум, постійна від 128. Діагональ екрана від 6 і від. Країна покупки не принципова, стан новий. Батарея від 5000.. ціна бажання 300 євро максимум. Упор на якісні фото в першу чергу, ігор немає зовсім у мене.. є ще побажання, щоб по можливості була якась особливість в дизайні приємне для ока, але це не головне. вдячний за допомогу і поради.
Поки що найменше 11800 грнleif: ↑ 14.12.2023 21:06я собі і не думав купувати, просто цікаво відгук власника почути.DuckRider: ↑ 14.12.2023 02:29Не потрібно воно тобі, це всрата технологія
Nutbar
дякую за розлогу відповідьвсмислі?YumaX: ↑ 14.12.2023 19:15Куди там "китайським" моторам
у тебе на фото це ж трохи про інше та й навіщо грати на ПК-моніторі з телефону мені трохи не зроз. причепити телефон на геймад це ж типу портативний гамінг. в такому вигляді хоч більш-менш грати можна на телефоні, сенсорне керування я взагалі не переношу. я правда поки спробував 3 гри, в усіх геймпад адекватно розпізнавався. цікаво чи в ГТА підтримується нормально, перепройшов би лежачи на дивані.
Відправлено через 54 секунди:а за скільки знаходиться піксель 6а при наявності такої "сноровкі"?heidfeld: ↑ 14.12.2023 20:44за 300 евро при должной сноровке найдешь.
Отмотайте на две страницы назад там я написал всё, или на 20-30 назад там всё есть с ссылками и видео люди все написали и модели!Viktorovic: ↑ 14.12.2023 19:47 Добридень. Зайнятий пошуком телефону. Критерії прості, перегляд фільмів, хороший зв'язок, хороша камера на мої гроші, Інтернет. Пам'ять оперативна від 4 мінімум, постійна від 128. Діагональ екрана від 6 і від. Країна покупки не принципова, стан новий. Батарея від 5000.. ціна бажання 300 євро максимум. Упор на якісні фото в першу чергу, ігор немає зовсім у мене.. є ще побажання, щоб по можливості була якась особливість в дизайні приємне для ока, але це не головне. вдячний за допомогу і поради.
Тоже написали давно про это, жертвовать надо чем-то. Это лучше что есть в этой цене, по камере и вообще хороший. Несмотря на все те минусы!GDR: ↑ 14.12.2023 20:14З такими вирвиоко рамками прослідковується точно особливість в дизайні. Але чи приємна для ока..?
Різниця серйозна. Ціна в +100 баксів +/- має той же цінник що й 7а доречіViktorovic: ↑ 15.12.2023 16:54 Тоді ще питання.. меж pixel 6 I pixel 6a е велика різниця?різниця що дійсно е серйозною?дякую
отже. минуло 3 доби від зарядки. залишилось 10% акуму. загальний час затреканих тренувань і прогулянок за ці дні близько 5 годин, сон теж трекав та й в цілому юзав його вкрай активно: встановлював додатки, вивчав функції, перебирав вотчфейси. ну як воно буває в перший час після покупки нового девайсу. в звичайному режимі, коли вже до всього звик, все поклацав і просто користуєшся, 4 дні мав би прожити. це always on, без енергозбереження.7mindfields: ↑ 13.12.2023 10:31За ультра не скажу, відстав від життя, але дуже великі сумніви, що вони змогли підтягнути автономність в 3-4 рази (хіба що ти просто як годинником будеш користуватися, але тоді немає сенсу)
7a
Тоді вони гарно попрацювали над автономністю, це добреleif: ↑ 15.12.2023 23:25отже. минуло 3 доби від зарядки. залишилось 10% акуму. загальний час затреканих тренувань і прогулянок за ці дні близько 5 годин, сон теж трекав та й в цілому юзав його вкрай активно: встановлював додатки, вивчав функції, перебирав вотчфейси. ну як воно буває в перший час після покупки нового девайсу. в звичайному режимі, коли вже до всього звик, все поклацав і просто користуєшся, 4 дні мав би прожити. це always on, без енергозбереження.7mindfields: ↑ 13.12.2023 10:31За ультра не скажу, відстав від життя, але дуже великі сумніви, що вони змогли підтягнути автономність в 3-4 рази (хіба що ти просто як годинником будеш користуватися, але тоді немає сенсу)
Відправлено через 48 хвилин 34 секунди:
Також повідомляю, що кріплення телефону на xbox геймпад за допомогою китайської погрємушкі за 300грн це таки незручна фігня, не купуйте.
Замовив на амазоні backbone one 2 gen. У нас щось їх ще не завезли, тільки перше покоління.
100 баксів, канєшно, не дешево, але на ютубі хвалять цей контролер.