Мій уже також в плівці та чохлі і в доволі агресивному середовищі, але йому нічого немає. А шарп там же обдерся прямо під чохлом.DuckRider: ↑ 08.12.2023 20:10У знайомих з 6а питав, всі стверджують, що подряпини є і краще відразу його в плівку і в чохолБарбарис: ↑ 08.12.2023 19:52 DuckRider, на японському Шарпі задня 5 горила в чохлі обдерлась швидко, 3 спереду - взагалі ні. 6 піксель - взагалі ніяких слідів за 4 місяці.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Барбарис
Member
-
leif
Member
якщо піксель новий коштує ~42к, а я його місяць поюзав акуратно, в чохлі і під склом з першої хвилини, скільки скидати, щоб продати? 34к, тобто ~ -20% нормально? заберуть?
-
DuckRider
Member
Нащо брав тоді?leif: ↑ 08.12.2023 20:28 якщо піксель новий коштує ~42к, а я його місяць поюзав акуратно, в чохлі і під склом з першої хвилини, скільки скидати, щоб продати? 34к, тобто ~ -20% нормально? заберуть?
А все, знайшов коментар. Виставляй по ціні олх, думаю, там вже їх достатньо
Востаннє редагувалось 08.12.2023 20:43 користувачем DuckRider, всього редагувалось 1 раз.
-
snapdragon999
Member
какая версия? 12/128 или 256?Если 256,я б начал с 36 + торгleif: ↑ 08.12.2023 20:28 якщо піксель новий коштує ~42к, а я його місяць поюзав акуратно, в чохлі і під склом з першої хвилини, скільки скидати, щоб продати? 34к, тобто ~ -20% нормально? заберуть?
Востаннє редагувалось 08.12.2023 20:44 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
в інтернеті відео подивитись не сильно спрацювало, щоб визначитись, що саме мені краще підходить, тут спробувати треба.DuckRider: ↑ 08.12.2023 20:39Нащо брав тоді?
взяв одне -> щось не дуже сподобалось -> взяв для порівняння друге -> поюзав місяць паралельно -> зрозумів, що перше таки краще підходить -> продав друге.
12/256.snapdragon999: ↑ 08.12.2023 20:3912/128
-
snapdragon999
Member
то не ты 34200?продаёшь Львов))меньше 35 нету ни у когоleif: ↑ 08.12.2023 20:44в інтернеті відео подивитись не сильно спрацювало, щоб визначитись, що саме мені краще підходить, тут спробувати треба.DuckRider: ↑ 08.12.2023 20:39Нащо брав тоді?
взяв одне -> щось не дуже сподобалось -> взяв для порівняння друге -> поюзав місяць паралельно -> зрозумів, що перше таки краще підходить -> продав друге.12/256.snapdragon999: ↑ 08.12.2023 20:3912/128
Востаннє редагувалось 08.12.2023 20:47 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
вживаних практично немає.DuckRider: ↑ 08.12.2023 20:39Виставляй по ціні олх, думаю, там вже їх достатньо
Відправлено через 3 хвилини 30 секунд:
ні, у мене блакитного кольору.snapdragon999: ↑ 08.12.2023 20:45то не ты 34200?продаёшь Львов))
ну от, думаю, той чувак зі львова нормальну ціну поставив, адекватну. треба, мабуть, і мені таку ставити (+ в нагрузку чохол та скло), але запитав ще тут, бо малувато пропозицій щоб зорієнтуватись. та і телефони я вже більше 12 років не продавав, не сильно розбираюсь, яке там ціноутворення, може більше скидати треба.
-
snapdragon999
Member
я б поставил 36 и торг, тот чувак сольет его и ты следующий будешь. И у него без стекла, чехла, голый.leif: ↑ 08.12.2023 20:50вживаних практично немає.DuckRider: ↑ 08.12.2023 20:39Виставляй по ціні олх, думаю, там вже їх достатньо
Відправлено через 3 хвилини 30 секунд:ні, у мене блакитного кольору.snapdragon999: ↑ 08.12.2023 20:45то не ты 34200?продаёшь Львов))
ну от, думаю, той чувак зі львова нормальну ціну поставив, адекватну. треба, мабуть, і мені таку ставити (+ в нагрузку чохол та скло), але запитав ще тут, бо малувато пропозицій щоб зорієнтуватись. та і телефони я вже більше 12 років не продавав, не сильно розбираюсь, яке там ціноутворення, може більше скидати треба.
Востаннє редагувалось 08.12.2023 20:54 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
теж норм варіант. я, в принципі, нікуди не поспішаю, можна і так спробувати. а потім знизити, якщо не буде двіжа.snapdragon999: ↑ 08.12.2023 20:52я б поставил 36 и торг, тот чувак сольет его и ты следующий будешь
-
snapdragon999
Member
тут выстави на оверах, может кто купит, к новому годуleif: ↑ 08.12.2023 20:54теж норм варіант. я, в принципі, нікуди не поспішаю, можна і так спробувати. а потім знизити, якщо не буде двіжа.snapdragon999: ↑ 08.12.2023 20:52я б поставил 36 и торг, тот чувак сольет его и ты следующий будешь
Востаннє редагувалось 08.12.2023 20:56 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
snapdragon999
та тут ніби не сильно по телефонах барахолка.
та тут ніби не сильно по телефонах барахолка.
-
snapdragon999
Member
так бесплатно, ничо не теряешь, я пару раз продавал, ещё и бабки сразу на карту кидали бо
проверенный.Правда цены другие были
Бывает и тут выстреливает.
-
leif
Member
snapdragon999
спробую. тут ще й дивлюсь, що по олх доставці не вийде продати.
погано.Послуга OLX Доставка доступна для товарів вартістю від 30 грн. до 29 000 грн.
-
snapdragon999
Member
так там берут 1% с продавца, с продажи, лучше наложкой с задатком за дорогу.Олх доставкой ты больше потеряешь.Я, если вижу адекватный, то без задатка,ну потеряешь там 200 грн ничо страшного, зато у человека доверия больше.Но в твоем случае это больше, там за страховку ещё капнет.leif: ↑ 08.12.2023 21:04 snapdragon999
погано.Послуга OLX Доставка доступна для товарів вартістю від 30 грн. до 29 000 грн.
И так теряешь штук 7, уже пофиг
По олх доставке у меня больше отказов чем по наложке, потому что олх доставкой могут оформлять НП с оплатой в отделении и потом отмораживаться, им это бесплатно. Несколько раз так канает.
-
7mindfields
Member
Який кусок мила, клоун Ти той алюмінієвий корпус тільки по телевізору бачивsnapdragon999: ↑ 08.12.2023 18:00как можно юзать без чехла этот кусок мыла?leif: ↑ 08.12.2023 17:57
ось вам приклад телефону без чохла і без скла на екрані. айфон 11 моєї дружини, 3 роки активного щоденного використання і жодної милості для девайсу, носіння з ключами, падіння, і т.д. нічого не мінялось і не ремонтувалось, все рідне:
звичайно, під певними кутами можна роздивитись безліч мікро-коцок і подряпин, тут ніяких несподіванок. трохи дісталось і рамці. але телефон в цілому виглядає все ще дуже непогано, як на мене. вважаю це чудовим результатом. взагалі модель вкрай вдала вийшла.
Відправлено через 4 хвилини 36 секунд:
Зважаючи на те, що це майже open box, можна спробувати 36-37 легкоleif: ↑ 08.12.2023 20:28 якщо піксель новий коштує ~42к, а я його місяць поюзав акуратно, в чохлі і під склом з першої хвилини, скільки скидати, щоб продати? 34к, тобто ~ -20% нормально? заберуть?
-
Evgen88
Member
Отвечу все же, поскольку проблему решил сам, решилось просто очень:Evgen88: ↑ 09.12.2023 15:15
Подскажите, есть видеокарта AMD Radeon HD 6700 Series 1 Gb, поставил Виндовс 10 с оф качалки в режиме UEFI, всё драйверы стоят все хорошо, вылезла такая штука мутность пелена на белом, нету резкости, именно на картинках, и видео все ок, и на чёрном тоже вроде хорошо, как исправить или нет возможности ? Голова и глаза закипают через 30 мин примерно..
Лучше бы ответили бы по существу, по теме.
Кому интересно переходите в соответствующую тему Виндовс 10 там подробно написал как решил.
А с видеокартой все отлично, работает прекрасно, видела только новости и погоду, так что расходимся. Обсуждайте свое железо в темах.. Не флудите, и не переносите чужое!
Теперь по сути темы по смартфону отвечу:
1. Отдел разрешения по покупкам, это не форуме. (когда что, и кому покупать и за какие деньги) Успокойтесь!
2. Рекомендации, советы, дали спасибо, сами же писали что за меня выбор никто не сделает кроме меня, все верно я и так без вас его могу сделать за 1к$ лучшее на рынке пошел купил и без вопросов, понятно.
3.Так что не думайте что ваши смартфоны прямо космическое чудо, увы нет. Полная детская игрушка, с минусами и кучей г....., и аккумулятором на один день.
Так что всё ок.
-
Tesseract
Member
Батя на рибалці добив екран на своєму S6, але у нього скоро днюха, тому хочу йому подарувати нову мобілу. З обов'язкових хотілок захист від води та падінь, бажано компактність. Думав може взяти DOOGEE S99, але це китайчатина, і розмір конський. На OLX бачу розпродають залишки Galaxy S10 в запакованих оригінальних упаковках. Але навіть якщо телефон жодного разу не вмикали, і він спокійно лежав у рідній коробці, йому усе одно мінімум три роки. Хтось пробував таке купувати? Які можуть бути підводні камені?
-
leif
Member
Продав 8про.
Чудовий все-таки смарт, дуже мені сподобався. Шкода, що по залізу до айфону не дотягнули, так би взагалі ідеал для мене був.
Чудовий все-таки смарт, дуже мені сподобався. Шкода, що по залізу до айфону не дотягнули, так би взагалі ідеал для мене був.
-
7mindfields
Member
Більшість тих «нових» s10 - то рефи з невідомою історією, якщо камера не першим пріоритетом стоїть - подивися на moto g32Tesseract: ↑ 11.12.2023 13:17 Батя на рибалці добив екран на своєму S6, але у нього скоро днюха, тому хочу йому подарувати нову мобілу. З обов'язкових хотілок захист від води та падінь, бажано компактність. Думав може взяти DOOGEE S99, але це китайчатина, і розмір конський. На OLX бачу розпродають залишки Galaxy S10 в запакованих оригінальних упаковках. Але навіть якщо телефон жодного разу не вмикали, і він спокійно лежав у рідній коробці, йому усе одно мінімум три роки. Хтось пробував таке купувати? Які можуть бути підводні камені?
Відправлено через 21 секунду:
За скільки віддав по ітогу?leif: ↑ 11.12.2023 14:26 Продав 8про.
-
leif
Member
7mindfields
За 34.
За 34.